EP Szuper ár! Tussirex Köhögés elleni pasztilla (20x)

Tussirex Köhögés elleni pasztilla (20x)

2 899 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 3 230 Ft
Megtakarítás: 331 Ft

A Tussirex Köhögés elleni pasztilla (gyógyászati segédeszköz) a megfázással járó száraz és hurutos köhögésre és az ezzel járó torokfájásra egyaránt alkalmas.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 899 Ft / db.
2 darab 2 841 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 754 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 626329 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 145 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 142.1 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 137.7 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2282.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2237 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2168.5 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Tussirex Köhögés elleni pasztilla (gyógyászati segédeszköz) a megfázással járó száraz és hurutos köhögésre és az ezzel járó torokfájásra egyaránt alkalmas.

 • Alkoholmentes
 • Laktózmentes
 • Gluténmentes
 • Mesterséges színezékektől mentes
 • Genetikailag módosított organizmustól mentes
 • Tartósítószer mentes

Milyen készítmény a TussiRex pasztilla és milyen esetekben alkalmazható?

 • A TussiRex pasztilla értékes fő összetevői, a fehérmályva és a méz úgy hatnak mint, egy balzsam, bevonják, ezáltal nyugtatják a gyulladt garatnyálkahártyát. Ez a bevonat fizikai védelmet nyújt az idegen anyagok ellen, így enyhíti a száraz és irritáló köhögést, és segíti a nyálkahártya gyógyulását.
 • A Tussirex pasztilla gyulladáscsökkentő készítmény a megfázás, a hangszalagok terheltsége és az ezzel járó rekedtség, torokfájás,valamint száraz és hurutos köhögés következtében kialakuló száj és garatnyálkahártya-irritáció és gyulladás tüneti kezelésére.
 • A Tussirex pasztilla megbízhatóan és gyorsan enyhíti a megfázással járó száraz és hurutos köhögést és megnyugtatja az ezzel járó torokfájást.
 • A Tussirex pasztilla egy javarészt természetes összetevőket tartalmazó alkoholmentes készítmény.
 • A készítmény továbbá laktóz- és gluténmentes, nem tartalmaz mesterséges színezéket, genetikailag módosított összetevőket és tartósítószert.
 • A Tussirex pasztilla segítséget nyújt továbbá a száj- és a garatnyálkahártya szárazsága és a hangszalagok megerőltetése esetén is (pl. hangos beszéd vagy éneklés miatt). A Tussirex pasztilla védőréteget képez a hangszalagok felületén, és tartósan enyhíti a tüneteket, például a köhögést, a torokkaparást és a torokköszörülési ingert.
 • A Tussirex pasztilla napközben és lefekvés előtt is alkalmazható.Toroknyugtató hatása révén elősegíti a zavartalan és pihentető alvást, így segítve a gyógyulást.

SZÁRAZ KÖHÖGÉS – IRRITÁLÓ KÖHÖGÉS

A száraz vagy irritáló köhögés rendszerint váladékmentes, nemproduktív, és többféle kiváltó oka lehet. Előfordulhat, hogy a megfázással járó köhögési időszak kezdetén vagy végén a felső légutak nyálkahártyája irritációnak van kitéve. A száraz levegő, azidegen anyagok – például a por, az allergének, a vírusok és abaktériumok – szintén irritálhatják a nyálkahártyát.

HURUTOS KÖHÖGÉS – PRODUKTÍV KÖHÖGÉS

A test saját nyálkahártyarétege felel a hörgők nedvesen tartásáért és védelmet nyújt azok kiszáradása ellen; ez a réteg több alkotóelemből tevődik össze, így például tartalmaz elhalt sejteket,különböző fehérjéket és fehérvérsejteket is. Légúti megbetegedések esetén mind a nyálkahártya összetétele, mind pedig a színe és az állaga megváltozik. Fokozott nyáktermelés esetén a szervezet köhögés révén próbálja meg eltávolítani a hörgők elágazó hálózatában felgyülemlett nyákot. A felköhögött nyák a szájüregbe kerül, ahonnan vagy lenyelve vagy kiköpve távozik.

MEGBÍZHATÓ KÖHÖGÉSCSILLAPÍTÁS

A köhögési reflex létfontosságú a légutak tisztán tartása érdekében. A reflex kiváltó oka a váladék jelenléte, amelyet fel kell köhögni. Az ilyen úgynevezett produktív köhögés folyamán a felgyülemlett nyák köhögést okoz. Emellett idegen anyagok is aktiválhatják a köhögési receptorokat, így váltva ki a köhögési reflexet („száraz köhögés”). A TussiRex pasztilla védőréteget képez a köhögési receptorokon, így enyhíti a száraz és a hurutos köhögés fázisaiban fellépő köhögési reflexet.

Adagolás:

Felnőtteknek és 12 év feletti serdülőknek: 1-2 pasztilla legfeljebb naponta 4 alkalommal (maximális napi adag: 8 pasztilla)

Gyermekeknek 6 éves kortól 11 éves korig: 1 pasztilla legfeljebb naponta 4 alkalommal (maximális napi adag: 4 pasztilla)

A pasztilla szájban szopogatva szétolvad.

Forduljon orvoshoz, amennyiben tünetei 5 nap elteltével is fennállnak vagy rosszabbodnak. Nehézlégzés, láz vagy gennyes torokváladék jelentkezik a Tussirex pasztilla alkalmazása során

Összetevők:

ű125 mg fehérmályva gyökér száraz kivonat, 125 mg méz.

Egyéb összetevők:

gumiarábikum, maltit, citromsav, szukralóz, narancs aroma,közepes láncú trigliceridek, tisztított víz.

Kiszerelés: 20 db.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 5400951990224

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Tussirex Köhögés elleni pasztilla (20x)
Tussirex Köhögés elleni pasztilla (20x)
2 899 Ft