TickLess Baby Pink hordozható ultrahangos kullancsriasztó (1x)

TickLess Baby Pink hordozható ultrahangos kullancsriasztó (1x)

9 019 Ft

A TickLess Baby Pink hordozható ultrahangos kullancsriasztó távol tartja a kullancsokat, veszélyes vegyi anyagok használata nélkül. Az aktiválást követően akár 9-12 hónapon keresztül védelmet nyújt a kullancsok ellen.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 9 019 Ft / db.
2 darab 8 839 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 8 568 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 526791 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 9019 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 8839 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 8568 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 7101.6 Ft | 2 db. vásárlása esetén 6959.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 6746.4 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

TickLess Baby Pink hordozható ultrahangos kullancsriasztó távol tartja a kullancsokat, veszélyes vegyi anyagok használata nélkül. Csak rögzítse biztonságosan a készüléket a kisgyermek ruházatára és az az aktiválást követően akár 9-12 hónapon keresztül védelmet nyújt a kullancsok ellen, hogy az egész család gondtalanul élvezhesse a természetet. 0-6 éves korig.

A TickLess Baby ideális megoldás kullancsok ellen már a baba első szabadban töltött napjaitól kezdve. Az ultrahangos készülék 40 kHz-es impulzusai érzékelhetetlenek a babák vagy a felnőttek számára, de zavarják a kullancsokat a tájékozódásban, ily módon távol tartva őket. Hatósugara kb. 1,5 méter. Elsődlegesen megelőzésre szolgál. Környezetbarát, nem tartalmaz vegyszereket, vagy illatanyagot, tökéletesen biztonságosan használható csecsemők védelmére is. A TickLess hatékonyságát 2012-ben az olaszországi Camerino Egyetem kutatása bizonyította.

Használata:

Húzza ki a nyelvecskét a készülék aktiválásához. A bekapcsolást 4 piros villanás jelzi. A gomb egyszeri megnyomására felvillanó LED fénnyel bármikor ellenőrizheti a működést. Méretei miatt a kisgyermek kezébe ne kerüljön. A készüléket rögzítse biztonságosan a kisgyermek ruházatához (pl. övtartó, cipőfűző, pléd, babakocsi) úgy, hogy azt a baba ne tudja lenyelni. A kibocsátott ultrahang-hullámokat ne fojtsa el azzal, hogy zsebbe, táskába teszi a készüléket. Hat éves kornál idősebb gyermekek számára a TickLess Human terméket javasoljuk annak nagyobb hatótávolsága miatt.

Figyelmeztetés:

Kizárólag felnőtt felügyelete mellett használható. A termék nem vízálló, de nedvességgel szemben fokozottan ellenálló (IP13). Vízzel való érintkezés után az eszköz azonnali kiszárítása javasolt és utána tovább használható. Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön. Kullanccsal nagyon erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. Amennyiben gyermekén kullancsot találna, azt azonnal távolítsa el hagyományos módon. A készülék átlagos időjárási körülmények között 9-12 hónapon keresztül működik.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
TickLess Baby Pink hordozható ultrahangos kullancsriasztó (1x)
TickLess Baby Pink hordozható ultrahangos kullancsriasztó (1x)
9 019 Ft