TickLess Baby hordozható ultrahangos kullancsriasztó (1x)

TickLess Baby hordozható ultrahangos kullancsriasztó (1x)

9 029 Ft

A TickLess Baby hordozható ultrahangos kullancsriasztó babák számára lett kifejlesztve 3 éves korig. A kiváló hatásfokkal működő készülék pulzáló, 40kHz-es ultrahangot bocsát ki, ami elriasztja, távol tartja az élősködőket a babáktól 1,5 méteres körzetben.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 9 029 Ft / db.
2 darab 8 848 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 8 578 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 883305 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 9029 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 8848 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 8578 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 7109.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 6966.9 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 6754.3 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A TickLess Baby hordozható ultrahangos kullancsriasztó babák számára lett kifejlesztve 3 éves korig.

A kiváló hatásfokkal működő készülék pulzáló, 40kHz-es ultrahangot bocsát ki, ami elriasztja, távol tartja az élősködőket a babáktól 1,5 méteres körzetben. Az 1992-ben kifejlesztett terméket egy ismert olasz egyetem Parazitológiai Tanszéke tesztelte és azóta a természetet kedvelő emberek számára ideális társ bármely szabadban végzett tevékenységhez.

Figyelmeztetés:

Kizárólag felnőtt felügyelete mellett használható. A készüléket rögzítse a baba ruházatához, felszereléséhez úgy, hogy azt a baba ne tudja lenyelni. A kibocsátott hanghullámokat ne fojtsa el azzal, hogy zsebbe, táskába teszi a távoltartót. Kullanccsal erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem. A készülékben a nedvesség nem tesz kárt, vízzel való érintkezés után azonban a készülék kiszárítása javasolt.

Használata:

Aktiválja a készüléket a piros nyelv kihúzásával, majd használja folyamatosan a szabadban. Az üzembe helyezést 4 villanás jelzi. A kullancsriasztó hatását – egy nem cserélhető lítiumos elemnek köszönhetően – kb. egy évig megőrzi.

Fontos:

A gomb egyszeri megnyomására felvillanó piros leddel bármikor ellenőrizheti a működést. Állapotos anyukák, idős és beteg emberek számára is veszélytelen.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
TickLess Baby hordozható ultrahangos kullancsriasztó (1x)
TickLess Baby hordozható ultrahangos kullancsriasztó (1x)
9 029 Ft