TickLess Adult hordozható ultrahangos kullancsriasztó (1x)

TickLess Adult hordozható ultrahangos kullancsriasztó (1x)

10 709 Ft

A TickLess Adult hordozható ultrahangos kullancsriasztó készülék ideális megoldást kínál a kullancsok távoltartására szabadtéri sporttevékenység, kirándulás, kertészkedés, vadászat, séta vagy kempingezés alkalmával, környezetbarát módon és ellenjavallatok nélkül.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 10 709 Ft / db.
2 darab 10 495 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 10 174 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 883292 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 10709 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 10495 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 10174 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 8432.3 Ft | 2 db. vásárlása esetén 8263.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 8011 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A TickLess Adult hordozható ultrahangos kullancsriasztó készülék ideális megoldást kínál a kullancsok távoltartására szabadtéri sporttevékenység, kirándulás, kertészkedés, vadászat, séta vagy kempingezés alkalmával, környezetbarát módon és ellenjavallatok nélkül. Változó 40kHz frekvenciájú ultrahang kibocsátásával működik, amely nem káros és nem kellemetlen sem az emberek, sem az állatok számára, de zavarja a kullancsokat – távol tartva illetve kényszerítve azokat az embertől való eltávolodásra. A készülék hatósugara kb. 3 méter.

Kullanccsal erősen fertőzött területen nem garantált a 100%-os védelem.

Használat:

Húzza ki a nyelvecskét a készüléket működtető (nem cserélhető) lítium elem aktiválásához. A be- illetve kikapcsoláshoz nyomja be a gombot: 4 rövid zöld villanás a bekapcsolást, míg a hosszú piros villanás a kikapcsolást jelzi. Bekapcsolt állapotban a fény kb. 5 percenként felvillan. 8 órányi folyamatos működés után a készülék automatikusan kikapcsol. A TickLess Adult-ot a rajta lévő csipesszel, vagy a nyíláson átvezetett zsinórral a ruházathoz kell rögzíteni ügyelve arra, hogy a hanghullámokat áteresztő rácsot ne takarja el. Vízzel való érintkezés után a készülék kiszárítása javasolt – így abban a nedvesség nem tesz kárt. Méretei miatt kisgyermek kezébe ne kerüljön.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
TickLess Adult hordozható ultrahangos kullancsriasztó (1x)
TickLess Adult hordozható ultrahangos kullancsriasztó (1x)
10 709 Ft