EP THYRO-Check pajzsmirigyfunkciós gyorsteszt (1x)

THYRO-Check pajzsmirigyfunkciós gyorsteszt (1x)

6 959 Ft

A THYRO-Check pajzsmirigyfunkciós gyorsteszt önellenőrzésre szolgáló termék, mely a pajzsmirigy csökkent működésének kimutatására hivatott egy csepp vérből. A teszt a TSH szintet méri, és így lehetőséget nyújt a pajzsmirigy rendellenes működésének kimutatására.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 6 959 Ft / db.
2 darab 6 820 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 6 611 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 620743 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 6959 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 6820 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 6611 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 6627.8 Ft | 2 db. vásárlása esetén 6495.4 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 6296.3 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A THYRO-Check pajzsmirigyfunkciós gyorsteszt önellenőrzésre szolgáló termék, mely a pajzsmirigy csökkent működésének kimutatására hivatott egy csepp vérből.

A pajzsmirigyserkentő TSH hormon befolyásolja a pajzsmirigy működését. A megemelkedett TSH szint leggyakrabban a pajzsmirigy alulműködésére utal. A Pajzsmirigy teszt a TSH szintet méri, és így lehetőséget nyújt a pajzsmirigy rendellenes működésének kimutatására. Pozitív eredmény esetén az 5 µNE/mL szint feletti TSH érték a pajzsmirigy csökkent működését jelezheti.

Melyek a Pajzsmirigy alulműködés gyorsteszt előnyei?

– egyszerű, gyors használat,
– azonnali eredmény, egy csepp vérből,
– otthon, kényelmesen, bárki által elvégezhető a teszt,
– megbízható, 95,5 %-os pontosság,
– eredmény 10 perc alatt.

Hogyan működik a Pajzsmirigy alulműködés teszt?

A pajzsmirigyserkentő TSH hormon befolyásolja a pajzsmirigy működését. Pozitív eredmény esetén az 5 µNE/mL szint feletti TSH érték a pajzsmirigy alulműködését jelezheti.

Mikor kell a Pajzsmirigy alulműködés tesztet elvégezni?

A pajzsmirigy alulműködésre utaló tünetek, úgymint fáradtság, levertség, depresszió, fázékonyság, terméketlenség, hízás, bőrszárazság, töredező haj, székrekedés, nők esetében menstruációs problémák jelentkezésekor érdemes elvégezni a Pajzsmirigy alulműködés gyorstesztet. A Pajzsmirigy alulműködés teszt bármely napszakban elvégezhető. Ne végezze el a tesztet abban az esetben, ha pajzsmirigy betegség miatt hormonális kezelés alatt áll.

Gyártó: Vitamin Station

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
THYRO-Check pajzsmirigyfunkciós gyorsteszt (1x)
THYRO-Check pajzsmirigyfunkciós gyorsteszt (1x)
6 959 Ft