TePe Good Regular soft fogkefe (1x)

TePe Good Regular soft fogkefe (1x)

1 143 Ft

A TePe Good Regular soft fogkefe fenntartható forrásból származó alapanyagokból készült. A közepes nagyságú, háromszög alakú fej a száj minden zugába elér, a sörték természetes anyagból készültek és fogorvosok által ajánlott egyenes vágással rendelkeznek.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 529472 ÁFA: 27%
Egységár: 1143 Ft/db. Nettó ár: 900 Ft
Villámakciók
most különösen megéri

Termékleírás

A TePe Good Regular soft fogkefe fenntartható forrásból származó alapanyagokból készült: a markolata 96%-ban BIO műanyag, a finom sörték alapanyaga pedig ricinusolaj. A közepes nagyságú, háromszög alakú fej a száj minden zugába elér, a sörték természetes anyagból készültek és fogorvosok által ajánlott egyenes vágással rendelkeznek.

Bio műanyagból készült kellemes és ergonomikus markolattal rendelkezik, használata nagyobb gyermekek és felnőttek részére ajánlott. A markolata cukornádból kinyert bio etilén kopolimerből készült. A cukornád képes egy év leforgása alatt megújulni és újra alapanyagul szolgálhat bioműanyagok készítéséhez. A Bio polietilén szénlábnyoma 95 %-os, vagyis az ilyen termékek életciklusa rendkívül csekély, csaknem elhanyagolható mértékben segíti elő az üvegházhatású gázok képződését, így nem járulnak hozzá a globális felmelegedéshez.
A TePe Good Regular fogkefe sörtéi 100%-osan megújuló alapanyagból – ricinusolajból – gyártott bio poliamidból készült.

A fogkefe csomagolása (bliszter) szintén újrahasznosítható anyagból készült. Az alappapír klór alkalmazása nélkül készült kartonpapírból, míg az átlátszó műanyag borítás újrahasznosítható PET anyagból készült.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
TePe Good Regular soft fogkefe (1x)
TePe Good Regular soft fogkefe (1x)
1 143 Ft