EP - 4% Tena Lady Slim Mini (10x)

Tena Lady Slim Mini (10x)

1 049 Ft 1 007 Ft

A Tena Lady Slim Mini a microPROTEX kompressziós technológiának köszönhetően háromszoros védelmet nyújt Önnek a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 585056 ÁFA: 27%
Egységár: 100.7 Ft/db. Nettó ár: 792.9 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Villámakciók
most különösen megéri

Termékleírás

A Tena Lady Slim Mini (gyógyászati segédeszköz) a microPROTEX™ kompressziós technológiának köszönhetően háromszoros védelmet nyújt Önnek a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen. Méretre megegyezik egy kisebb egészségügyi betéttel, nedvszívó erejének köszönhetően azonban alkalmi vizeletvesztés esetén ajánlott. A microPROTEX™ kompressziós technológiának köszönhetően a termék nedvszívó képessége a szükséges pontokon érvényesül: így biztosítja Önnek a kellő védelmet és diszkréciót.

  • Gyors nedvszívás és diszkrét védelem a microPROTEX™ technológia révén
  • A Tena Lady Slim betétek aszimmetrikus kialakításúak, hogy a testhez illeszkedve kényelmet és diszkréciót biztosítsanak Önnek
  • Hármas védelem – száraz érzés, biztonság és Odour Control szagsemlegesítő rendszer

Gyors nedvszívás és diszkrét védelem a microPROTEX™ technológia révén

A Tena Lady Slim betét kialakítása során a vizeletszivárgás elleni hatékony védelem volt a cél. A microPROTEX™ kompressziós technológia a betétet alkotó, rendkívül nagy nedvszívó képességű anyagok mindegyikében megtalálható, ezáltal a termék nedvszívó képessége a szükséges pontokon érvényesül: így biztosítja Önnek a kellő védelmet és diszkréciót. A Tena Lady Slim betét viselése közben Ön gondtalannak és magabiztosnak érezheti magát!

A Tena Lady Slim betétek aszimmetrikus kialakításúak, hogy a testhez illeszkedve kényelmet és diszkréciót biztosítsanak Önnek

A Tena Lady Slim betétek azon túl, hogy kiváló védelmet nyújtanak, a kényelemről és a diszkrécióról is gondoskodnak. A Tena Lady Slim betétek aszimmetrikus kialakításúak, ezáltal testhez állóak. Így Ön is bátran élvezheti az élet örömeit.

Hármas védelem – száraz érzés, biztonság és Odour Control szagsemlegesítő rendszer

Minden Tena Lady termék háromszoros védelmet nyújt Önnek a szivárgás, a kellemetlen szagok és a nedvesség ellen. Éjjel-nappal száraz, biztonságos érzést és magabiztosságot ad.

Bőrgyógyászatilag tesztelt

A termék minden összetevője bőrgyógyászatilag tesztelt, hogy kényelmes és biztonságos legyen bőrünk számára.

Rendkívül lágy, selymes puhaság és száraz érzés

A szárazság fontos a bőr védelme és a friss érzés érdekében. A Tena Lady Slim betéteken selymesen puha, pamutszerű borítás található, amely azonnal elvezeti a nedvességet a bőr felületéről. A Tena Lady Slim betétek gondoskodnak a bőr szárazságáról, így Ön magabiztos maradhat.

Fresh Odour Control szagsemlegesítő rendszer a magabiztosságért

Ne szorongjon a vizeletszivárgás miatt! Az aktív mikrogyöngyökkel rendelkező Tena Lady Slim betétek Fresh Odour Control szagsemlegesítő rendszere csökkenti a kellemetlen szagok kialakulását. A Tena Lady Slim betétek nyújtotta magabiztos, friss érzés minden helyzetben elkíséri!

Egyesével csomagolva – Easy Wrap csomagolásban

A Tena Lady Slim Mini betétek egyesével csomagolva – Easy Wrap csomagolásban – kaphatók, így egyszerű a betétet a táskába vagy a zsebbe csúsztatni. A Tena Lady Slim Mini betéteket magunkkal hordani és kidobni is egyszerű.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: SCA Hygiene Products Kft. (Budapest)

Vonalkód (EAN): 7322540853230

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Tena Lady Slim Mini (10x)
Tena Lady Slim Mini (10x)
1 049 Ft -4%
  
1 007 Ft