EP Symbiosys Alflorex IBS kapszula (30x)

Symbiosys Alflorex IBS kapszula (30x)

8 649 Ft

A Symbiosys Alflorex IBS kapszula (orvostechnikai eszköz) bizonyítottan enyhíti az irritábilis bél szindróma tüneteit, ideértve: puffadás, gázképződés, alhasi fájdalom, hasmenés, székrekedés.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 8 649 Ft / db.
2 darab 8 476 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 8 217 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 208168 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 288.3 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 282.5 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 273.9 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 6810.2 Ft | 2 db. vásárlása esetén 6674 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 6470.1 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Symbiosys Alflorex IBS kapszula (orvostechnikai eszköz) bizonyítottan enyhíti az irritábilis bél szindróma tüneteit, ideértve: puffadás, gázképződés, alhasi fájdalom, hasmenés, székrekedés.

A B. longum 35624® kultúrát tartalmazó Alflorex® IBS bizonyítottan enyhíti az irritábilis bélszindróma tüneteit.

Ez a [baktérium] kultúra egy, az emberi bélben természetes módon élő, szüléskor az anya által az újszülöttnek átadott baktériumcsalád része. Klinikai vizsgálatok megállapították, hogy élve a bélbe juttatva az egyedülálló 35624® kultúra a bélfalhoz tapadva nyugtató és erősítő réteget képez a bél falán.

A 35624® kultúrát tartalmazó Alflorex® IBS a PrecisionBiotics által az [ír] APC Microbiome Ireland – a világ egyik vezető mikrobiom-kutató központja – klinikusaival közösen felfedezett és kifejlesztett termék.

Az Alflorex® IBS glutén-, laktóz-, tej/tejtermék-, tartósítószer- és szójamentes.

Az Alflorex® IBS-t vegetáriánusok, valamint alacsony FODMAP diétán lévők is szedhetik.

Az Alflorex® IBS egy (IIb besorolású) orvostechnikai eszköz. Ez az eszköz egy szabályozás alatt álló egészségügyi termék, amely megfelel a CE-jelzés (CE 0477) alkalmazási követelményeinek. Célja az IBS (irritábilis bélszindróma) tüneteinek – puffadás, gázképződés, alhasi fájdalom, hasmenés, székrekedés – enyhítése. Olvassa el figyelmesen a termék használati útmutatóját és a címke szövegét. További felvilágosításért, kérjük, forduljon egészségügyi szakemberhez.

Adagolás:

Szedjen napi 1 kapszula Alflorex® IBS-t, legalább 4 héten keresztül. A nap bármely szakában beveheti, étkezés közben, vagy azon kívül. A kapszulát egészben kell lenyelni, megfelelő mennyiségű folyadékkal (ez lehet például egy pohár víz vagy tej, de ne legyen savas ital, mint például a gyümölcslé). Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget.

A doboz kinyitásához nyomja be a peremet, és szakítsa át a zárófelületet (zárófóliát), majd emelje fel a kupakot. Minden használat után győződjön meg róla, hogy jól visszazárta a dobozt.

Az Alflorex® IBS azonnal elkezdi kifejteni a hatását, és ott kezdi meg a belek kezelését, ahol szükséges. Az első két hétben a szer segít a bélrendszer helyreállításában. A tünetek enyhülése körülbelül az Alflorex® IBS 1-2 heti rendszeres szedése után kezd jelentkezni. Ritka esetben azonban előfordulhat, hogy egy hónapnál hosszabb időre van szükség ahhoz, hogy az Alflorex® IBS az egyén beleiben elkezdje kifejteni jótékony hatását, amely akár 2-3 hónap is lehet.

Javasoljuk, hogy a doboz kinyitásától számított 30 napon belül fogyassza el az Alflorex® IBS-t.

Kiszerelés: 30 db.

Fontos figyelmeztetések:

  • A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
  • Gyermekektől elzárva tartandó.

Vonalkód (EAN): 5999551650503

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Symbiosys Alflorex IBS kapszula (30x)
Symbiosys Alflorex IBS kapszula (30x)
8 649 Ft