EP Sulfivit Kénes gyógyfürdő koncentrátum (500ml)

Sulfivit Kénes gyógyfürdő koncentrátum (500ml)

4 989 Ft

A Sulfivit Kénes gyógyfürdő koncentrátum (orvostechnikai eszköz) termálvíz-jellegű fürdő készítésére szolgál. Összetevőinek mozgásszervi és bőrgyógyászati betegségekben kifejtett hatásait szakirodalmi adatok és évszázados tapasztalatok igazolják.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 4 989 Ft / db.
2 darab 4 889 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 4 740 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 514141 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 10 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 9.8 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 9.5 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 3928.3 Ft | 2 db. vásárlása esetén 3849.6 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3732.3 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Sulfivit Kénes gyógyfürdő koncentrátum (orvostechnikai eszköz) termálvíz-jellegű fürdő készítésére szolgál. Összetevőinek mozgásszervi és bőrgyógyászati betegségekben kifejtett hatásait szakirodalmi adatok és évszázados tapasztalatok igazolják.

Mik a hatóanyagok?

Nátrium (natrium ion), klorid (chloridum ion), kálium (kalium ion), szulfid (sulfidum ion), bromid (bromidum ion) és jodid (iodidum ion).

Mit tartalmaz még a készítmény?

Segédanyagok: tisztított víz és glicerin.

Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása?

A fürdő alkalmazása ajánlott:

  • reumás mozgásszervi megbetegedésekben (kivéve a heveny gyulladásos folyamatokat)
  • krónikus ízületi gyulladás, arthrózis, krónikus izomfájdalmak
  • bőrbetegségekben
  • seborrhoea
  • pikkelysömör (nem friss esetek)
  • idült ekcéma

Mikor nem szabad a készítményt alkalmazni?

A készítményt nem szabad alkalmazni heveny ízületi gyulladás, pikkelysömör friss, gennyes, hólyagos eseteiben, vékony- és vastagbél gyulladás, heveny májbetegség vagy májműködési zavar esetén, az epeutak heveny betegségeiben, valamint a gümőkór (TBC) aktív szakaszaiban, pajzsmirigy túlműködés és rosszindulatú daganatos megbetegedések esetén. Nem alkalmazható a készítmény nagy kiterjedésű bőrsérülés, ismeretlen eredetű bőrbetegségek akut szakaszaiban, súlyos, lázas állapotban és fertőzéses betegségekben. Óvatosságot igényel a készítmény alkalmazása szív- és érrendszeri keringési elégtelenség fennállásakor (pl.: szívelégtelenség, magas vérnyomás). Ilyen esetekben csak a kezelőorvossal történt egyeztetés után alkalmazható.

Mit kell tudni az alkalmazás megkezdése előtt?

Tudnia kell, hogy a készítmény alkalmazásának van-e az Ön számára ellenjavallata. Fémből készült ékszereit fürdés előtt vegye le, mert a kénes fürdőben azokon fekete bevonat képződhet.

Alkalmazhatják-e a készítményt gyermekek is?

14 éves kor alatti gyermekeknek a kénes fürdő nem ajánlott!

Alkalmazható-e a készítmény más gyógyszerekkel?

Nem ismeretes erre vonatkozó adat, de egyidejűleg, illetve közvetlenül fürdés után más külsőleges készítményt ne alkalmazzon! Ne használjon se fürdősampont, se szappant a gyógyfürdőhöz!

Mit kell megfontolni terhesség és szoptatás ideje alatt?

A készítmény alkalmazása nem ajánlott terhesség és szoptatás ideje alatt.

Hogyan és mikor kell a készítményt alkalmazni?

Öntsön a flakonból 100 ml-t 60 l, 34–36 ℃-os fürdővízhez. A fürdés időtartama 20–30 perc. Fürdés után törülközőt ne használjon. Ruha nélkül, levegőn kell megszárítkozni, utána ágynyugalom javasolt. Gondoskodjon a fürdőszoba fürdés ideje alatti szellőzéséről!

Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?

A fürdőkúra alatt és után felléphetnek fájdalommal járó gócreakciók, melyek a kúra előrehaladtával enyhülnek. Előfordulhat az ízületek, a bőr vagy a légutak betegségeinek heveny fellobbanása, illetőleg ezek túlérzékenységi (allergiás) reakciói (bőrkiütés vagy légzési nehézség, stb.). Ha ezek a tünetek jelentkeznek, hagyja abba a fürdőkúrát, és kérjen tanácsot kezelőorvosától!

Mire kell még ügyelnie a készítmény alkalmazása során?

A tömény oldat ne kerüljön a bőrre vagy a szembe! Ha ez mégis megtörténne, azonnal mossa le bőséges vízzel és forduljon szakorvoshoz!

Gyermekektől elzárva tartandó!

A készítmény kizárólag gyógyfürdő készítésére alkalmazható! Lenyelni nem szabad, mert erős hatású, belsőleg alkalmazva mérgezést okozó anyagokat tartalmaz. Amennyiben ez mégis megtörténne, azonnal forduljon orvoshoz!

Mennyi ideig alkalmazható a készítmény?

Kúraszerűen alkalmazzuk. Egy-egy kúra 15–20 fürdőből áll, mely fél év múlva megismételhető. Szükség esetén hosszantartó fenntartó kezelésre lehet szükség, heti 1-2 fürdő vételével.

Hogyan kell tárolni a készítményt?

Legfeljebb 25 ℃-on, fénytől védve, jól lezárva tárolandó.

Csomagolási egység: 500 ml/flakon.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Sulfivit Kénes gyógyfürdő koncentrátum (500ml)
Sulfivit Kénes gyógyfürdő koncentrátum (500ml)
4 989 Ft