EP - 10% Sterillium kézfertőtlenítőszer (100ml)

Sterillium kézfertőtlenítőszer (100ml)

1 800 Ft 1 620 Ft

A Sterillium kézfertőtlenítőszer maximális védelmet nyújt a fertőzések ellen bőrápoló tulajdonsággal ötvözve. Széles hatásspektrummal rendelkező alkohol alapú kézfertőtlenítőszer, mely hatékony gombákkal, vírusokkal és baktériumokkal szemben.

Ingyenes kiszállítás már 12 990 Ft-tól bármely szállítási mód esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 822356 ÁFA: 27%
Egységár: 16.2 Ft/ml Nettó ár: 1275.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Sterillium kézfertőtlenítőszer maximális védelmet nyújt a fertőzések ellen bőrápoló tulajdonsággal ötvözve. Az első alkoholos kézfertőtlenítőszer – 1965 óta változatlan összetétellel. Széles hatásspektrummal rendelkező alkohol alapú kézfertőtlenítőszer, mely hatékony gombákkal, vírusokkal és baktériumokkal szemben. Kiváló bőrkímélő tulajdonsággal rendelkezik, és rendszeres használatával nő a bőr hidratáltsága. A bőr felszínéről a természetes zsírokat nem távolítja el, még tartós használat esetén is jól tolerálja a bőr.

Hatóanyag:

  • 2-propanol 45,0g
  • 1-propanol 30,0g
  • mecetronium-etil-szulfát 0,2g

Hatásspektrum:

Baktericid (MRSA), yeasticid, mikobaktericid, virucid (burokkal rendelkező vírusokkal szemben, pl. HBV, HIV, HCV, valamint Adeno, Polyoma és Rota vírusokkal szemben).

Alkalmazás:

Higiénés kézfertőtlenítésre és sebészi bemosakodásra alkalmas készítmény. Az egészségügy és ipar higiénés szempontból fontos területein, az otthoni betegápolás vagy csecsemőgondozás során, nyilvános helyeket vagy utazás közben.

Felhasználás:

Higiénés kézfertőtlenítés: 30 másodperc

Gyártó: Bode-Chemie GmbH. Hamburg

Vonalkód (EAN):  4031678020416

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Sterillium kézfertőtlenítőszer (100ml)
Sterillium kézfertőtlenítőszer (100ml)
1 800 Ft -10%
  
1 620 Ft