EP - 10% Sterillium Gel kézfertőtlenítő gél (100ml)

Sterillium Gel kézfertőtlenítő gél (100ml)

2 020 Ft 1 818 Ft

A Sterillium Gel kézfertőtlenítő gél maximális védelmet nyújt a fertőzések ellen bőrápoló tulajdonsággal ötvözve. Széles hatásspektrummal rendelkező alkohol alapú kézfertőtlenítőszer, mely hatékony gombákkal, vírusokkal és baktériumokkal szemben.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 312912 ÁFA: 27%
Egységár: 18.2 Ft/ml Nettó ár: 1431.5 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Sterillium Gel kézfertőtlenítő gél maximális védelmet nyújt a fertőzések ellen bőrápoló tulajdonsággal ötvözve. Széles hatásspektrummal rendelkező alkohol alapú kézfertőtlenítőszer, mely hatékony gombákkal, vírusokkal és baktériumokkal szemben, burokkal rendelkező és burok nélküli vírusok ellen is hatékony.

Rendszeres használatával nő a bőr hidratáltsága. Kiváló bőrtoleranciával rendelkezik, még hosszantartó használat esetén is. Nem képez ragacsos felületet a bőrön.

Hatóanyag:

  • etanol 85,0g

Hatásspektrum:

Baktericid (MRSA), yeasticid, tuberkulocid, virucid (burokkal rendelkező és burok nélküli vírusokkal szemben egyaránt pl. HBV, HIV, HCV, valamint MNV, Adeno, Polio és Rota vírusokkal szemben).

Alkalmazás:

Higiénés kézfertőtlenítésre és sebészi bemosakodásra alkalmas készítmény. Az egészségügy és ipar higiénés szempontból fontos területein, az otthoni betegápolás vagy csecsemőgondozás során, nyilvános helyeket vagy utazás közben. Érzékeny bőrű felhasználók számára kiemelten ajánlott.

Felhasználás:

Higiénés kézfertőtlenítés: 30 másodperc

Gyártó: Bode-Chemie GmbH. Hamburg

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Sterillium Gel kézfertőtlenítő gél (100ml)
Sterillium Gel kézfertőtlenítő gél (100ml)
2 020 Ft -10%
  
1 818 Ft