EP Szuper ár! Solvevit tabletta (720x)

Solvevit tabletta (720x)

9 499 Ft

A Solvevit tabletta (speciális – gyógyászati célra szánt – élelmiszer) szedése ajánlott rosszindulatú daganatos betegségben szenvedők részére. A készítmény aktív összetevőinek – egyes aminosavak, vitaminok, valamint almasav és adenin – megnövelt bevitelét biztosítja.
Közeli lejárat: 2022.07.31. A teljes, 720 szemes mennyiség 24 napra elegendő adagot tartalmaz!

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 9 499 Ft / db.
2 darab 9 309 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 9 024 Ft / db. -5%

14 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 254674 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 13.2 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 12.9 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 12.5 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 9046.8 Ft | 2 db. vásárlása esetén 8865.9 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 8594.5 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Solvevit tabletta (speciális – gyógyászati célra szánt – élelmiszer) szedése ajánlott rosszindulatú daganatos betegségben szenvedők részére. A Solvevit tabletta aktív összetevőinek – bizonyos aminosavak, vitaminok, valamint almasav és adenin –  megnövelt bevitelét biztosítja. A tápszert az onkológiai kezelések megkezdése előtt, mellett és azok befejezése után is folyamatosan, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni.

A Solvevit tabletta rákbetegeknek az egyik legmegalapozottabb és legnagyobb múltú, hazai fejlesztésű hatóanyag-kombinációt tartalmazó kiegészítő készítmény. Daganatos betegek kezeléseinek a kiegészítésére szolgál. A termék aktív összetevőit alkotó keverék mögött két évtizednyi tudományos kutatómunka, orvosi lapokban publikált klinikai vizsgálati eredmények és több tízezer vásárló bizalma áll. A Solvevit termék egy nagyszerű magyar tudományos felfedezésen alapul. A terméket Belgiumban gyártják a Hatóanyag-Szakértő Rák- és Immunkutató Kft. megbízásából.

A Solvevit tabletta rákbetegeknek készítmény a daganatos betegség minden stádiumában és minden ráktípus mellett ajánlott.

Káros mellékhatásoktól mentes.

A Solvevit tabletta egy megbízható, klinikailag alátámasztott, korszerű összetevőket tartalmazó, könnyen alkalmazható és megfizethető gondoskodás mindazok számára, akik az onkológiai kezeléseiket szeretnék kiegészíteni.

A Solvevit termékek alapját képező aktív összetevők keverékét közel két évtizede sikerrel alkalmazzák a daganatos betegségek kezeléseinek kiegészítésében. Az aktív összetevők természetes, az emberi szervezetben is jelenlévő, tudományosan vizsgált és biztonságos anyagok. Az aktív összetevők eredeti keverékét az onkológiai kezelések kiegészítéseként ajánlott alkalmazni. A kezelések (műtét, kemoterápia, sugárterápia, stb.) megkezdése előtt, mellett és azok befejezése után is folyamatosan szedhető. Az eredeti keverék rendszeres szedése mellett mellékhatás nem ismert, más gyógyszerekkel és étrend-kiegészítő készítményekkel együtt is alkalmazható.

A Solvevit rákbetegeknek tabletta ennek az eredeti keveréknek az egyik legkorszerűbb termékváltozata, amely tabletta formában kapható. A Solvevit kiváló minőségéről belga szakemberek gondoskodnak.

Hatóanyag-tartalom: 1 tabletta tartalma:

– 78,39 mg L-arginin,
– 35 mg C-vitamin (aszkorbinsav),
– 33,04 mg L-fenilalanin,
– 31,03 mg L-hisztidin,
– 29,84 mg L-metionin,
– 23,47 mg L-almasava,
– 15,32 mg L-triptofán,
– 2,26 mg adenin,
– 1,27 mg L-tirozin,
– 1 mg B6-vitamin (piridoxin HCl),
– 0,8 mg B2-vitamin (riboflavin) és
– 0,03 mg biotin.

Összetevők:

Tablettázási segédanyagként mikrokristályos cellulózt, magnézium-sztearátot és kolloidális szilicium-dioxidot tartalmaz.

Adagolás: 

A legjobb eredmény érdekében napi 15×2 db Solvevit tabletta szedése ajánlott felnőttek részére. Az optimális felszívódás érdekében a 2 db-os tabletta-adagokat szedje óránként, felkeléstől lefekvésig.

A tápszert az onkológiai kezelések megkezdése előtt, mellett és azok befejezése után is folyamatosan, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni.

Kiszerelés: 720 db.

Fontos figyelmeztetések:

 • Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
 • Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
 • A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható!
 • Gyermekek elől elzárva tartandó!
 • Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
 • A gyógyászati tápszer nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
 • A készítmény alkalmazása nem helyettesíti az onkológiai kezeléseket és gyógyszereket!
 • A tápcsatornába juttatott kontrasztanyagos vizsgálatok esetén a kezelőorvos utasítása az irányadó!
 • A termék fogyasztása gyermekeknek és magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott.
 • A készítmény fogyasztása veszélyeztetheti az olyan személy egészségét, aki nem szenved abban a betegségben, rendellenességben, illetve nincs olyan egészségi állapotban, melyre a termék alkalmazandó!
 • A speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer olyan különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszer, amely olyan betegek kizárólagos vagy részleges táplálására szolgál, akiknél a természetes eredetű tápanyagok vagy azok metabolitjainak felvétele, emésztése felszívódása, feldolgozása vagy kiválasztása korlátozott, csökkent, vagy zavart, valamint más orvosilag meghatározott tápanyagszükséglet áll fenn, és ez nem biztosítható a hagyományos étrend megváltoztatásával, más különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszerrel vagy e kettő kombinációjával. A speciális gyógyászati célra szánt tápszer gyártói felhasználási előírással összhangban lévő használatának biztonságosnak, előnyösnek és hatásosnak kell lennie azon személyek különleges táplálkozási igényének kielégítésében, akiknek szánták, és ezt általánosan elfogadott tudományos adatokkal kell igazolni.

Vonalkód (EAN):  5999886068202

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Solvevit tabletta (720x)
Solvevit tabletta (720x)
9 499 Ft