EP Szuper ár! Solvevit tabletta (180x)

Solvevit tabletta (180x)

4 499 Ft

A Solvevit tabletta (speciális – gyógyászati célra szánt – élelmiszer) szedése ajánlott rosszindulatú daganatos betegségben szenvedők részére. A készítmény aktív összetevőinek – egyes aminosavak, vitaminok, valamint almasav és adenin – megnövelt bevitelét biztosítja. Közeli lejárat: 2022.07.31.

2 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 101064 ÁFA: 5%
Egységár: 25 Ft/db. Nettó ár: 4284.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Solvevit tabletta (speciális – gyógyászati célra szánt – élelmiszer) szedése ajánlott rosszindulatú daganatos betegségben szenvedők részére. A Solvevit tabletta aktív összetevőinek – bizonyos aminosavak, vitaminok, valamint almasav és adenin –  megnövelt bevitelét biztosítja. Az aktív összetevők keverékét már másfél évtizede sikerrel alkalmazzák a daganatos betegségek kezeléseinek kiegészítésében. A Solvevit ennek a keveréknek az első „generikus“ termékváltozata, amely tabletta formában kapható.

A Solvevit tabletta egy új készítmény daganatos betegek részére. A tabletta aktív összetevői – bizonyos aminosavak (L-arginin, L-fenilalanin, L-hisztidin, L-metionin, L-triptofán, L-tirozin) és vitaminok (C-vitamin, B6-vitamin, B2-vitamin, biotin), valamint almasav és egy nukleobázis (adenin) – a táplálkozással is bekerülnek szervezetünkbe. A Solvevit tabletta ezeknek a kis molekulasúlyú anyagoknak a megnövelt bevitelét segíti elő.

Sokan teszik fel ugyanazt a kérdést: hogyan lehetséges, hogy a Solvevit ára ilyen kedvező? A Solvevit aktív összetevőit tartalmazó keverék az eredeti receptúra pontos másolatának felhasználásával készült. A Solvevit küldetése, hogy a keveréket tartalmazó tablettát és italport változatlan minőségben, de olcsóbban tegye elérhetővé a rászorulók számára.

Hatóanyag-tartalom: 1 tabletta tartalma:

– 78,39 mg L-arginin,
– 35 mg C-vitamin (aszkorbinsav),
– 33,04 mg L-fenilalanin,
– 31,03 mg L-hisztidin,
– 29,84 mg L-metionin,
– 23,47 mg L-almasava,
– 15,32 mg L-triptofán,
– 2,26 mg adenin,
– 1,27 mg L-tirozin,
– 1 mg B6-vitamin (piridoxin HCl),
– 0,8 mg B2-vitamin (riboflavin) és
– 0,03 mg biotin.

Összetevők:

Tablettázási segédanyagként mikrokristályos cellulózt, magnézium-sztearátot és kolloidális szilicium-dioxidot tartalmaz.

Adagolás: 

Napi 15×2 tabletta szedése ajánlott felnőttek részére. A tápszert az onkológiai kezelések megkezdése előtt, mellett és azok befejezése után is folyamatosan, megszakítás nélkül ajánlott alkalmazni.

Kiszerelés: 180 db.

Fontos figyelmeztetések:

 • Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
 • Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
 • A készítmény csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható!
 • Gyermekek elől elzárva tartandó!
 • Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
 • A gyógyászati tápszer nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
 • A készítmény alkalmazása nem helyettesíti az onkológiai kezeléseket és gyógyszereket!
 • A tápcsatornába juttatott kontrasztanyagos vizsgálatok esetén a kezelőorvos utasítása az irányadó!
 • A termék fogyasztása gyermekeknek és magas vérnyomásban szenvedőknek nem ajánlott.
 • A készítmény fogyasztása veszélyeztetheti az olyan személy egészségét, aki nem szenved abban a betegségben, rendellenességben, illetve nincs olyan egészségi állapotban, melyre a termék alkalmazandó!
 • A speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer olyan különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszer, amely olyan betegek kizárólagos vagy részleges táplálására szolgál, akiknél a természetes eredetű tápanyagok vagy azok metabolitjainak felvétele, emésztése felszívódása, feldolgozása vagy kiválasztása korlátozott, csökkent, vagy zavart, valamint más orvosilag meghatározott tápanyagszükséglet áll fenn, és ez nem biztosítható a hagyományos étrend megváltoztatásával, más különleges táplálkozási igényt kielégítő élelmiszerrel vagy e kettő kombinációjával. A speciális gyógyászati célra szánt tápszer gyártói felhasználási előírással összhangban lévő használatának biztonságosnak, előnyösnek és hatásosnak kell lennie azon személyek különleges táplálkozási igényének kielégítésében, akiknek szánták, és ezt általánosan elfogadott tudományos adatokkal kell igazolni.

Vonalkód (EAN):  5999886068226

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Solvevit tabletta (180x)
Solvevit tabletta (180x)
4 499 Ft