banner_allergia_2019
banner_dsi_inhalo_2019
ingyenes_szallitas_banner_2019
Egészségpénztárra elszámolható termék - 14% Sinol-M orrspray fejfájás és migrén ellen (10ml)

Sinol-M orrspray fejfájás és migrén ellen (10ml)

2 799 Ft 2 399 Ft

A Sinol-M orrspray a legtöbb fejfájásra (pl.: migrén, premenstruációs, stb.) hatékony, melyeket a véredények összehúzódása, vagy a szemkörüli kisizmok összehúzódása okozza a homlokon keresztül. Egyéb fájdalmak csillapítására is alkalmas!

Cikkszám: 812353 ÁFA: 27%
Egységár: 239.9 Ft/ml Nettó ár: 1889 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Akció értesítő - Iratkozz fel hírlevelünkre

Termékleírás

A Sinol-M orrspray a legtöbb fejfájásra hatékony, melyeket a véredények összehúzódása, vagy a szemkörüli kisizmok összehúzódása okozza a homlokon keresztül.

A Sinol-M orrspray:

  • Gyorsan ellazítja az arcon, szemhéjkörül lévő kisizmokat,
  • tágítja a véredényeket, így azonnal csökkenti a fejfájást már a fájdalom kezdetén,
  • 2-12 perc alatt enyhülést eredményez.
  • csökkenti a sensoros idegvégződések érzékenységét.

A Sinol-M orrspray egyéb jellegű (migrén, premenstruációs) fejfájás enyhítésére is alkalmazható komoly arcüregi/homloküregi problémák, ismétlődő gyulladás esetén, ilyenkor 3-12 fújás ajánlott a tünetek enyhüléséig. Ha a fájdalom nem szűnik meg 2-12 perc alatt, akkor 1-2-szer az orrspray használatát meg kell ismételni. A Sinol-M orrspray egyéb fájdalmak enyhítésére is alkalmazható.

Alkalmazás:

12x naponta fejfájás, migrén vagy egyéb fájdalom esetén. Az orrspray-t első használatakor néhányszor a levegőbe kell spriccelni. Az orrspray használatakor a beteg fejét kissé döntse előre, az adagolófejet helyezze az egyik orrlyukba, másik kezével az ellentétes orrlyukat szorítsa le, majd mély lélegzetvétellel egyidejűleg pumpálja a Sinol-M-et az orrüregbe. Végezze ugyanezt el a másik orrlyuknál is. Az orrspray használata után kerülje az orr fújását és ne tüsszentsen. Hatását elősegíti, ha fejünket hátra hajtjuk az alkalmazást követően. Használat előtt felrázandó!

Összetevők:

Capsicum 4x,Aloe vera extr., Eucalyptus olaj, Rosemary extract., C-vitamin.

Fontos figyelmeztetések:

A Sinol-M orrspray Capsaicint tartalmaz. Gyermekek elől elzárva tartandó. Az orrspray szobahőmérsékleten tárolandó. Mellékhatás nem ismeretes. Ez a paprikából származó természetes alapanyag a nyálkahártyára jutva rövid ideig (kb. 2-5 másodpercig) tartó égő, bizsergő érzést okozhat. Többszöri használat után ez az érzés enyhül. Terhesség és szoptatás estén kérdezze meg kezelőorvosát. Ügyelni kell arra, hogy az oldat szembe ne kerüljön. Ha véletlenül az oldat a szembe kerül, bő vízzel ki kell öblíteni. Nem ajánlott 12 éven aluli gyermekeknek.

Vonalkód (EAN):  315013000016

1 értékelés a termékre: Sinol-M orrspray fejfájás és migrén ellen (10ml)

  1. Hortobágyi Kálmán
    5 / 5

    Negyven éve Cluster fejfájásom van,eddig egyetlen gyógyszer és külföldről behozatott orrspray sem használt.Két napja használom a Sínol-m orrspray-t. A rohamaim időtartama 3-4 óráról lecsökkentek 1/2órára.A fájdalom erőssége nem változott,de már ez is óriási eredmény.Mindehhez rohamonként két fújást kellett alkalmazni.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.