Sililevo Remineral regeneráló körömlakk (3,3ml)

Sililevo Remineral regeneráló körömlakk (3,3ml)

4 560 Ft

A Sililevo Remineral regeneráló körömlakkot célzottan a különféle gyulladásos körömbetegségben előforduló deformált, töredezett és fájdalmas körmök ásványi anyag tartalmának pótlására fejlesztették ki, azaz remineralizálására és újjáépítésére, regenerálására.

9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 12 990 Ft-tól házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 887774 ÁFA: 27%
Egységár: 1381.8 Ft/ml Nettó ár: 3590.5 Ft
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Sililevo Remineral regeneráló körömlakkot célzottan a különféle gyulladásos körömbetegségben előforduló deformált, töredezett és fájdalmas körmök ásványi anyag tartalmának pótlására fejlesztették ki, azaz remineralizálására és újjáépítésére, regenerálására. Az ilyen betegségben szenvedők rendszeresen panaszkodnak körömbeszakadásról, fájdalomról, nyomásról, körömtöredezésről, szégyenérzetről és a napi tevékenységükben való korlátozottságról a háztartásban és a munkahelyen.

Tipikus tünet az egyenetlen hámlás, lazacszínű foltok, a köröm leválása a körömágyról (onycholysis). Nem specifikus jele a köröm megvastagodása (hyperkeratosis) és a köröm fehér elszíneződése (leukonychia). Klinikai vizsgálatok igazolták, hogy a Sililevo Remineral regeneráló körömlakk rendszeres használata jelentősen képes csökkenteni a köröm rendellenességeket, a lemezes szétválást és töredezettséget, általánosságban javítva a köröm megjelenését.

Új, vizes bázisú körömlakk technológia

 • Az új, vizes bázisú körömlakk technológia alapja a hidroxi-propil-kitozán, ami szorosan tapad a köröm fő alkotórészéhez, a keratinhoz.
 • Láthatatlan védőfilmet képez a körmön, ami védi a körömlemezt és biztosítja megfelelő hidratáltságát.
 • A körmök megfelelő hidratáltsága nagyon fontos. Ha a köröm víztartalma nem megfelelő, száraz és töredezett lesz.
 • A hidroxi-propil-kitozán segíti a hatóanyagok körömbe való bejutását.
 • Az új, vizes bázisú Sililevo Remineral regeneráló körömlakk vízzel, szerves oldószer nélkül könnyen eltávolítható, így kímélő körömkezelést biztosít.

Mezei zsurló (Equisetum arvense)

A növények között a mezei zsurló tartalmaz legnagyobb mennyiségben szerves szilícium vegyületet szilikátok formájában, ami a körömben a keratinhoz kötődik és pótolja annak ásványi anyagait, javítja szerkezetét.

Metil-szulfonil metán (MSM)

Az MSM a kén egy természetes, biológiailag hasznosítható formája. A köröm keratinjának erőssége és rugalmassága a fehérjeszálaktól és a keratinmolekulák közötti kén-kén kötéstől függ. Az MSM kéntartalmát a keratin felveszi és az erősíti a körömlemezt.

Használati útmutató

A Sililevo Remineral regeneráló körömlakkot tiszta és száraz körmön naponta kell alkalmazni. A lakkot a kis ecset segítségével vékony rétegben kenje fel a körömlemezre! A Sililevo Remineral regeneráló körömlakk nagyon gyorsan szárad, láthatatlan és szagtalan filmet képez, ami védi és stabilizálja a körmöt. A film vízoldékony, ezért a Sililevo Remineral regeneráló körömlakkot a körmök mosása és szárítása után, elsősorban lefekvés előtt célszerű alkalmazni.

A Sililevo Remineral színes kozmetikai körömlakk alatt is alkalmazható, így védi a körmöt a körömlakk eltávolításához használt szerves oldószer roncsoló hatásától. A készítmény seben nem alkalmazható! Az optimális hatás elérése érdekében a készítményt legalább 3 hónapig tanácsos használni. A hosszú távú alkalmazás segít az erős és egészséges körmök megőrzésében.

Összetevők:

Equisetum arvense (mezei zsurló), metil-szulfonil metán, hidroxi-propil-kitozán, etanol, víz, dietilén-glikol-monometil-éter.

Fontos figyelmeztetések:

 • Külsőleges használatra!
 • Seben nem alkalmazható!
 • Lenyelni tilos!
 • Ne tárolja hűtőszekrényben!
 • Tűzveszélyes! Hőtől és nyílt lángtól távol tartandó!
 • Minden használat után szorosan csavarja vissza az üveg tetejét!
 • Ne használja, ha allergiás (túlérzékeny) a Sililevo bármely összetevőjével szemben!
 • Gyermekektől elzárva tartandó!

Vonalkód (EAN): 7612729000778

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Sililevo Remineral regeneráló körömlakk (3,3ml)
Sililevo Remineral regeneráló körömlakk (3,3ml)
4 560 Ft