Screen Italia Covid-19 antigén gyorsteszt - nyál teszt (1x)

Screen Italia Covid-19 antigén gyorsteszt – nyál teszt (1x)

6 841 Ft

A Screen Italia Covid-19 antigén gyorsteszt (gyógyászati segédeszköz) egy egyszer használatos teszt, amelynek célja az új koronavírus SARS-CoV-2 kimutatása, amely a COVID-19 betegséget okozza és az emberi nyálból kimutatható. Ezt a tesztet otthoni használatra tervezték, olyan pácienseknél, akik szerint fennáll a COVID-19 gyanúja.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 270507 ÁFA: 5%
Egységár: 6841 Ft/db. Nettó ár: 6515.4 Ft
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Screen Italia Covid-19 antigén gyorsteszt (gyógyászati segédeszköz) egy egyszer használatos teszt, amelynek célja az új koronavírus SARS-CoV-2 kimutatása, amely a COVID-19 betegséget okozza és az emberi nyálból kimutatható. Ezt a tesztet otthoni használatra tervezték, olyan pácienseknél, akik szerint fennáll a COVID-19 gyanúja. A Screen Italia Covid-19 antigén gyorsteszt (nyálból) csak előzetes információt ad, végső megerősítésnek a klinikai diagnosztikai eredményeken kell alapulnia.

Használati utasítás:

Tesztelés előtt:

Ne helyezzen semmit a szájába, pl.: ételt, italt, rágógumit vagy dohány termékeket a minta gyűjtése előtt legalább 10 percig. Mosson kezet szappannal és vízzel 20 másodpercig tesztelés előtt és után. Ha a szappan és a víz nem elérhető, használjon legalább 60 %-os alkohol tartalmú fertőtlenítő szert.

1. lépés: Mintavétel

Vegye elő a tölcsért és a műanyag csövet, illessze őket össze. 3-5 alkalommal mélyen köhögjön. Megjegyzés: Viseljen az arcán maszkot vagy takarja el a száját és az orrát egy kendővel amikor köhög és tartson távolságot más emberektől. Óvatosan köpjön a tölcsérbe. A nyálnak (nem a buboréknak) el kell érnie a csövön levő vonalat. Megjegyzés: Ha nem elegendő a nyálminta a csőben, ismételje meg a mintavétel lépéséit. Helyezze a tölcsért a Biosafety zsákba.

screen-italia-covid-19-antigen-gyorsteszt-nyal-teszt-1x_utmutato1

2. lépés: A minta preparátum

Nyissa ki a puffert és adja az összes puffert a nyálmintát tartalmazó csőbe. Helyezze a kupakot a nyálmintát tartalmazó csőre. Óvatosan rázza össze 10-15 alkalommal.

3. lépés: Teszt elvégzése

Vegye ki a tesztkazettát a lezárt fóliatasakból és egy órán belül használja fel. A legjobb eredmény akkor kapható, ha a tesztet rögtön a fóliatasak felnyitása után elvégzik. Helyezze a kazettát sima és vízszintes felületre. Fordítsa meg a csövet és cseppentsen 2 cseppet az előkészített mintából a mintamélyedésbe (S), majd indítsa el az órát. Ne mozgassa a tesztkazettát amíg a mérés tart.screen-italia-covid-19-antigen-gyorsteszt-nyal-teszt-1x_utmutato2

4. lépés:

Várjon, amíg meg nem jelenik/jelennek a színes csík(ok). 15 perc múlva olvassa le az eredményt. A 20 perc múlva leolvasott eredmény már nem tekinthető érvényesnek. Miután a tesztet befejezte, helyezze az összes eszközt a Biosafety zsákba és dobja ki a helyi előírásoknak megfelelően. Ne használja újra a felhasznált eszközöket. Alaposan mosson kezet a kidobás után.screen-italia-covid-19-antigen-gyorsteszt-nyal-teszt-1x_utmutato3

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 8059018330489

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Screen Italia Covid-19 antigén gyorsteszt - nyál teszt (1x)
Screen Italia Covid-19 antigén gyorsteszt - nyál teszt (1x)
6 841 Ft