Scholl Bőrkeményedést eltávolító fedőtapasz (4x)

Scholl Bőrkeményedést eltávolító fedőtapasz (4x)

1 200 Ft

A Scholl Bőrkeményedést eltávolító fedőtapasz szalicilsav segítségével bontja le a megkeményedett bőrsejteket. A Scholl gyógylapocskái klinikailag bizonyított módon közvetlenül a megkeményedett bőrt támadják meg, miközben óvják az ép bőrterületeket.

9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 12 990 Ft-tól házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 874494 ÁFA: 27%
Egységár: 300 Ft/db. Nettó ár: 944.9 Ft
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Scholl Bőrkeményedést eltávolító fedőtapasz szalicilsav segítségével bontja le a megkeményedett bőrsejteket. A Scholl gyógylapocskái klinikailag bizonyított módon közvetlenül a megkeményedett bőrt támadják meg, miközben óvják az ép bőrterületeket. Puha párna az azonnali fájdalom- és nyomáscsökkenés érdekében. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Használata:

A kezelés általában 3-5 napot vesz igénybe. A láb legyen tiszta és száraz. Távolítsa el a szalicilsavas korong hátuljáról a papírt. Helyezze a korongot a tapadófelületével a bőrkeményedés közepére Rögzítse a takarópárnával. Ismételje naponta a kezelést, amíg a bőrkeményedés könnyen eltávolítható.

Összetevők:

Salicylic acid 40 g for 100 g adhesive-resin coating; Titanium dioxide; Liquid paraffin; Polyvinyl alkyl ether of medium molecular mass; Polyvinyl alkyl ether of high molecular mass; Thiophenol antioxidant; Iron oxides

Gyártó: Scholl

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Scholl Bőrkeményedést eltávolító fedőtapasz (4x)
Scholl Bőrkeményedést eltávolító fedőtapasz (4x)
1 200 Ft