EP Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift (1ml)

Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift (1ml)

3 569 Ft

A Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift rendkívül hatékony és gyors kezelést tesz lehetővé. Alkalmazható mind a lábujjakon és a talppárnákon kialakuló kemény tyúkszemeknél, mind a lábujjak között megjelenő puha tyúkszemeknél. Több tyúkszem kezelésére elegendő.

9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 12 990 Ft-tól házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 889870 ÁFA: 27%
Egységár: 3569 Ft/ml Nettó ár: 2810.2 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift a tyúkszem rendkívül hatékony és gyors kezelését teszi lehetővé. Alkalmazható mind a lábujjakon és a talppárnákon kialakuló kemény tyúkszemeknél, mind a lábujjak között megjelenő puha tyúkszemeknél. Több tyúkszem kezelésére elegendő. 

1 db szett biztonsági körpengével és kezelőfolyadékkal.

Mi a tyúkszem?

A tyúkszem a lábakat érintő leggyakoribb problémák közé tartozik. A tyúkszem úgy alakul ki, hogy a lábat érő nyomás – melyet gyakran a rosszul illeszkedő lábbeli vagy a lábfej formája okoz – hatására a bőr megvastagodik, ennek következtében egy fordított kúp forma (úgynevezett mag) alakul ki, mely bőrbe mélyed.

Megfelelő ez a termék számomra?

A Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift alkalmazható mind a lábujjakon és a talppárnákon kialakuló kemény tyúkszemeknél, mind a lábujjak között megjelenő puha tyúkszemeknél. Használata nem javasolt, ha a tyúkszem vérzik vagy heves fájdalommal jár. Szükség esetén forduljon orvoshoz.

Mik a tünetek?

A tyúkszemek olyan formájúak, mint egy fordított kúp, melynek belső hegye gyakran az idegvégződéseket nyomja, ami fájdalmat és kényelmetlenséget okozhat, kellemetlenné téve a járást. A tyúkszemet sokszor megkeményedett bőr takarja, ami általában kerek formájú és sárgás színű. A tyúkszemeknek két fő fajtája létezik: a kemény tyúkszemek és a puha tyúkszemek, s mindkettő nagyon fájdalmas lehet.

A kemény tyúkszemek általában a lábujjak tetején vagy a talppárnákon alakulnak ki. A puha tyúkszemek a lábujjak között alakulnak ki, ahol a bőr nedves, amitől a tyúkszem bőre gumiszerűnek érződik.

Miben más a Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift?

Az új Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift egyedülálló, rendkívül hatékony és gyors módja a tyúkszemek kezelésének, mivel többször használható és egyszerre több tyúkszem kezelésére is alkalmas.

Elkészítés és felhasználás:

Használat előtt mindenképpen figyelmesen olvassa el az útmutatót!

Hogyan használjam a Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stiftet?

 • Biztonsági körpenge. Óvatosan reszelje meg a tyúkszem felső rétegét, hogy ezzel enyhítse a súrlódás okozta fájdalmat, és lehetővé tegye, hogy a kezelőfolyadék a tyúkszem mélyére hatolhasson. A reszelőt használja 3 naponta, hogy elősegítse a tyúkszem gyógyulását.
 • Korszerű kezelőfolyadék. Az applikátor segítségével vigye fel a kezelőfolyadékot, hogy az a hatásos kezelés érdekében felpuhítsa a tyúkszemet. A folyadékot alkalmazza naponta.

Mik az eredmények?

Látható javulás 5 napon belül. A biztonsági körpenge segítségével eltávolíthatjuk a megvastagodott bőrt, ezzel csökkentve a tyúkszemre nehezedő nyomást, mely enyhíti az ezzel járó fájdalmat.

Tárolás:

Száraz helyen, 25°C alatt, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

Scholl és a cukorbetegség:

Ez a termék nem alkalmas cukorbetegek vagy gyenge vérkeringésű személyek számára.

Figyelmeztetés:

 • Ne használja repedezett, irritált bőrfelületen.
 • Ha bármilyen kellemetlen érzés vagy irritáció lép fel, azonnal hagyja abba a termék használatát és forduljon orvoshoz.
 • Kizárólag külsőleges használatra.
 • Csak az érintett területen használja, ne alkalmazza egészséges bőrfelületen.
 • Gyermekektől távol tartandó.
 • Terhesség és szoptatás közben ne használja.
 • Szembe ne kerüljön.
 • A kezelés időtartama alatt ne használjon semmilyen más terméket az érintett területen.
 • Gyúlékony, gyújtóforrásoktól távol tartandó.
 • Csak az útmutatás szerint alkalmazza.

Gyártó: Scholl

Vonalkód (EAN):  5038483999011

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift (1ml)
Scholl 2 in 1 tyúkszem eltávolító stift (1ml)
3 569 Ft