Sanatopic Intenzív bőrpuhító krém (200ml)

Sanatopic Intenzív bőrpuhító krém (200ml)

3 179 Ft

A Sanatopic Intenzív bőrpuhító krém száraz, kérges tenyérre és a láb hámlása, bőrkeményedése esetén javasolt. Használható egész testre is, különösen extrém száraz bőr esetén ajánlható.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 179 Ft / db.
2 darab 3 115 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 020 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 804241 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 15.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 15.6 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 15.1 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2503.1 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2452.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2377.9 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Sanatopic Intenzív bőrpuhító krém száraz, kérges tenyérre és a láb hámlása, bőrkeményedése esetén javasolt. Használható egész testre is, különösen extrém száraz bőr esetén ajánlható. Miután hatóanyag tartalma igen magas, valamivel gyakrabban fordulhat elő, hogy a nagyon érzékeny bőrt csípi, de ez csak nagyon ritkán olyan mértékű, hogy megakadályozza a tartós kezelést.

Hajas fejbőrre is javasolt a Sanatopic Intenzív bőrpuhító krém alkalmazása.

A Sanatopic krémek összetétele:

Víz – A Sanatopic szűrt, ellenőrzött tisztaságú vízből készül. Fontos alkotórész: a bőr vízzel történő telítése már önmagában is bőrnyugtató hatású.

Cetearil Alkohol – Cetil és sztearil alkohol keveréke. Viasz-szerű anyag – neve ellenére egyáltalán nem emlékeztet a köznapi életben használt alkoholra. A bőrt finoman bevonja, selymes tapintatot kölcsönöz neki és gátolja a bőr kiszáradását.

Urea – Más néven karbamid. Az egészséges bőr hámja nagy mennyiségben tartalmazza. Az egyik legfontosabb anyag, mely a vizet a bőrben tartja. Száraz, ekcémás bőrben jóval kevesebb található, mint az egészséges bőrben – ez az egyik oka annak, hogy az ekcémás bőr könnyen kiszárad.

A Sanatopic tehát a bőr saját természetes folyamatait utánozza a víz megkötésére.

Sztearinsav (oktadekánsav) – Sűrűbbé és homogénebbé teszi a krémet. Az ekcémás bőrre kedvező hatású. Egy olyan zsírsav láncot tartalmaz, mely egyébként az ekcémás bőrben hiány van.

Paraffin – Segít a nedvességet a bőrben tartani. Az összes ismert hasonló hatású alapanyag közül talán a legbiztonságosabb

Glicerin – Kitűnő vízmegkötő anyag. Ha túl sok van egy krémben, éppen ellenkező hatást válthat ki, különösen, ha amúgy is száraz a levegő. A Sanatopic krém éppen optimális mértékben tartalmazza.

Lanalkol – A lanolin és származékai egyrészt rendkívüli mennyiségű vizet tudnak megkötni, másrészt a bőrre sokféle kedvező hatásuk van (például bizonyítottan gyorsítják a sebgyógyulást). A lanolin készítmények időnként allergiát okozhatnak, a Sanatopicban azonban egy hipoallergén lanolin-származékot használunk.

Triethanolamin – Emulzifikáló anyag

Benzil alkohol – Tartósítószer, melyet minimális mennyiségben alkalmazunk.

Dehidro-ecetsav – Baktérium- és penészgátló szer

A benzil-alkohol és a dehidro-ecetsav ECOCERT minősítéssel rendelkezik (az ECOCERT biominősítő cég, mely többek között igazolja, hogy a szerek megfelelnek a szigorú környezetvédelmi előírásoknak is)

Vonalkód (EAN):  5999882264844

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Sanatopic Intenzív bőrpuhító krém (200ml)
Sanatopic Intenzív bőrpuhító krém (200ml)
3 179 Ft