Ingyen szállítjuk Szuper ár! Salvestrol Xtra FruktoFort kapszula (60x)

Salvestrol Xtra FruktoFort kapszula (60x)

24 299 Ft

A Salvestrol Xtra FruktoFort kapszula egy gyümölcskoncentrátum, mely gazdag speciális fitonutriensekben (fitoalexinek), ezeket releváns mennyiségben a bio-módon termesztett zöldségek és gyümölcsök tartalmazzák. Emelt hatóanyag-tartalommal!

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 24 299 Ft / db.
2 darab 23 813 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 23 084 Ft / db. -5%

3 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 10000189 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 405 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 396.9 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 384.7 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 19133 Ft | 2 db. vásárlása esetén 18750.4 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 18176.3 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Salvestrol Xtra FruktoFort kapszula (étrend-kiegészítő készítmény) egy speciális fitonutriensekben (fitoalexinekben) gazdag extra nagydózisú zöldség/gyümölcs kivonat, melyet bio-módon termesztett zöldségekből és gyümölcsökből nyernek. A fitoalexinek növényi ellenanyagok, melyek védik a növényt a penészgombáktól, a vírusoktól, a baktériumoktól, az UV-fénytől és a kártevőktől. A növény csak akkor állítja elő ezeket az ellenanyagokat, ha szükséges. Kutatási eredmények igazolják, hogy ezek a fitoalexinek – másnéven szalvesztrolok – kedvező hatásúak lehetnek az emberi sejtekre.

A Salvestrol® Xtra Fruktofort étrend-kiegészítő termék magas szalvesztrol tartalmú  zöldség/gyümölcs kivonatból áll és 2000 szalvesztrol pontot képvisel. (100 pont a 100 évvel ezelőtti szalvesztrol tartalom).

Csak természetes anyagot tartalmaz.

Mik azok a szalvesztrolok?

A szalvesztrolok tehát növényi eredetű vegyületek (fitonutriensek, azaz növényi hatóanyagok),amelyek alapvetően fontosak a egészségünk szempontjából, viszont mivel szervezetünk nem képes az előállításukra, a táplálékunkkal együtt kell bevinnünk őket. Az e csoportba sorolt anyagok kémiai szempontból eltérőek, kivéve, hogy hasonló módon – egy adott enzimmel reakcióba lépve – fejtik ki kedvező hatásukat. Ez az enzim csak a rosszul működő sejtekben van jelen (pl. rákos sejtek),és amikor szalvesztrollal találkozik, olyan vegyületté alakítja át, amely toxikus hatással van a beteg sejtre. Mivel ez az enzim egészséges sejtekben nem fordul elő, a szalvesztrol azokra nincs semmiféle káros hatással.

A szalvesztrolok és az étrend

Nem könnyű magas szalvesztrol-tartalmú élelmiszert találni. A különböző szalvesztrolok eltérő koncentrációban és más-más biológiai aktivitási szinten találhatók meg pl. az eperben, a narancsban, a szőlőben, vagy akár a kakaóban. A narancsnak több, mint 550, az epernek és a szőlőnek több mint 200, míg a kakaóbabnak több mint 450 fajtája van! Ezek mind-mind eltérő mértékben tartalmaznak szalvesztrolokat, amelyeknek minden fajta esetében más és más a biológiai aktivitásuk.
A nyugati étrend más, valószínűnek vélt szalvesztrolforrásainak – gyümölcslevek, egyéb italok és feldolgozott élelmiszerek – vizsgálata szintén azt mutatta, hogy a szalvesztrolok jórészt hiányoznak belőlük. Bizonyos gyümölcslevek esetében, amelyeknek tartalmazniuk kellett volna szalvesztrolokat (pl. áfonyalé),azt találták, hogy a feldolgozási folyamat alatt kivonták azokat a gyümölcsléből, hogy a végtermék édesebb legyen – mivel a szalvesztrolok íze gyakran karcos, kesernyés.
Becslések szerint napjainkban a 100 évvel ezelőtti étrendünk szalvesztroltartalmának kb. 10–20%-át fogyasztjuk el. S bár folyamatosan arra ösztönöznek bennünket, hogy fogyasszunk minél több friss gyümölcsöt és zöldséget, ha nem biotermelésből származó terményeket választunk, nem valószínű, hogy az étrendünkön keresztül elegendő mennyiségű szalvesztrolhoz juttatjuk a szervezetünket.

Ennek, a napjainkban lecsökkent szalvesztrol tartalomnak a pótlására dolgoztak ki a kutatók egy olyan étrend-kiegészítőt, amely képes pótolni a hiányzó szalvesztrol mennyiséget.

A magas szalvesztrol tartalom jótékony kiegészítő hatású lehet rosszindulatú sejtelváltozások esetén

Hatóanyag-tartalom: 1 kapszula tartalma:

Zöldség/gyümölcs komplex – 450 mg (2000 Salvestrol-pont kapszulánként)

A zöldség/gyümölcs komplex szőlőmag extraktum (vitis vinifera), óriástök kivonat (cucurbita maxima) és citrus flavonidok (citrus sinensis) szabadalmaztatott keverékéből áll. A kapszulák tartalmának a színe a felhasznált gyümölcstől függően különböző lehet.

Segédanyagok:

  • Kapszula: Hydroxypropylmethyl cellulóz: Töltőanyag: rizsliszt.
  • Garantáltan nem tartalmaz: glutént, tejcukrot, szóját, konzerváló anyagokat, szintetikus szín- illat-és ízesítőanyagokat.

Adagolás:

Napi két kapszula étkezéshez, megnövekedett igény esetén több is lehet. A legjobb, ha a Salvestrolt biotinnal, vassal, magnéziummal, niacinnal és C vitaminnal együtt alkalmazzák. A Salvestrollal egyidőben ne fogyasszanak grapefruitlevet és kerüljék a dohányfüstöt.

Kiszerelés: 60 db.

Fontos figyelmeztetések:

– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Salvestrol Xtra FruktoFort kapszula (60x)
Salvestrol Xtra FruktoFort kapszula (60x)
24 299 Ft