Szuper ár! Revalid Anti-Aging Fluid (100ml)

Revalid Anti-Aging Fluid (100ml)

11 049 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 11 282 Ft
Megtakarítás: 233 Ft

A Revalid Anti-Aging Fluid összetevőinek antioxidáns és DNS-védő tulajdonságainak köszönhetően, a fluid védelmet nyújt a fejbőrnek az idő előtti öregedéssel szemben, csökkentve az oxidatív stresszt a hajhagymákban.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 11 049 Ft / db.
2 darab 10 828 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 10 497 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 777664 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 110.5 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 108.3 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 105 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 8700 Ft | 2 db. vásárlása esetén 8526 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 8265.3 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Revalid Anti-Aging Fluid színvédelemmel, innovatív DN-Age™ összetevőt (amely a Cassia Alata levél kivonata), valamint a svájci Alpokból származó havasi gyopár kivonatot tartalmaz. Az összetevők antioxidáns és DNS-védő tulajdonságainak köszönhetően, a fluid védelmet nyújt a fejbőrnek az idő előtti öregedéssel szemben, csökkentve az oxidatív stresszt a hajhagymákban. Lelassítja az őszülés folyamatát, növeli a haj mennyiségét és sűrűségét, valamint védi a hajat és a fejbőrt a káros UV-sugárzástól és a környezet szennyeződéseitől. Parabén-; szulfát-; szilikon- és alkoholmentes.

Összetevők:

DN-AGE™

Az anti-aging hatású DN-Age™ összetevő a Cassia Alata növény levelének kivonata. A DN-Age™ kimutathatóan csökkenti az oxidatív stresszt, valamint védelmet nyújt a fejbőr és a hajhagymák sejtjei számára. Megvédi a fejbőrt a sejtszintű károsodástól, lassítja az őszülés folyamatát és segít megtartani a haj vastagságát, mennyiségét és erősségét.

HAVASI GYOPÁR KIVONAT A SVÁJCI ALPOKBÓL

A havasi gyopár (Leontopodium alpinum) egy igazi “túlélő sztár”, amely tengerszint feletti 3000 méter magasságban nő, ahol igen erős UV-sugárzásnak van kitéve. Szélsőséges hőmérsékletekkel kell megbirkóznia, így méltán mondhatjuk, hogy a havasi gyopár pontosan tudja hogyan védje meg magát, erős antioxidáns, gyökfogó és DNS-védő tulajdonságokkal.

Használata:

  • Fejbőrön alkalmazva: válassza el a száraz vagy nedves hajat kétfelé. Alkalmazzon egy-egy – a jelölésig feltöltött- pipettányi mennyiséget a fejbőr mindkét felére. Gyengéden masszírozza be a fejbőrbe.
  • Hajon alkalmazva: nyomjon egy kevés fluidot a tenyerébe, majd oszlassa el egységesen a teljes hajhosszon, és fésülje át haját. Ne öblítse le. Formázza haját a kívánt módon.

Vonalkód (EAN): 7640123391963

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Revalid Anti-Aging Fluid (100ml)
Revalid Anti-Aging Fluid (100ml)
11 049 Ft