Reparex őszülésgátló tonik nőknek (125ml)

Reparex őszülésgátló tonik nőknek (125ml)

10 899 Ft

A Reparex őszülésgátló tonik nőknek egy olyan színtelen hajápoló oldat az ősz hajra, amely egyszerűen és feltűnés nélkül, lépésenként, mindössze 2-6 hét alatt visszaadja a természetes, fiatalos hajszínt. A hajfestékkel ellentétben ez a szer belülről hat!

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 10 899 Ft / db.
2 darab 10 681 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 10 354 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 129255 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 87.2 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 85.4 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 82.8 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 8581.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 8410.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 8152.7 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Reparex őszülésgátló tonik nőknek egy olyan színtelen hajápoló oldat az ősz hajra, amely egyszerűen és feltűnés nélkül, lépésenként, mindössze 2-6 hét alatt visszaadja a természetes, fiatalos hajszínt. A Reparex őszülésgátló tonik nőknek egy olyan hajtonik, mely egy természetes enzim segítségével átveszi a hajgyökér körüli sejtek feladatát, kivonja a melaninból az oxigént, melynek eredményeképpen a pigment megbarnulását, megfeketedését okozza. Így a haj visszanyeri eredeti színét. A hajfestékkel ellentétben ez a szer belülről hat, nem kívülről. Folyamatos használatával és az előírt adagolással a haj folyamatosan nyeri vissza eredeti színét, nem úgy, mint a festékek alkalmazása során, hanem lassan és egyenletesen alakul át. Természetesen nem mindörökre, mert a Reparex őszülésgátló tonik nőknek nem képes feltámasztani a sejteket, csak helyettesíti azokat. De folyamatos adagolással a helyettesítés tökéletessé válik.

A Reparex őszülésgátló tonik nőknek csak az eredeti természetes hajszínt képes visszaadni.  Ha a Reparex őszülésgátló tonikot rendszeresen használjuk, nem jelennek meg az ősz hajszálak a hajgyökereknél. A termék használata nem zárja ki a hajfestékek, henna alkalmazását, és fordítva, a hajfesték, henna alkalmazása nem zárja ki a Reparex őszülésgátló tonik nőknek termék használatát.  Ha a Reparex őszülésgátló tonik nőknek készítmény használatát leállítjuk, nem jelenik meg az ősz szakasz a hajszálak gyökerénél, hanem a hajszál teljes hosszában kezd halványodni és folyamatosan őszülni. Ez a folyamat három-hat hónapot vesz igénybe.

Mire figyeljünk a Reparex őszülésgátló tonik használatánál?

  • A száradást felgyorsíthatjuk közepesen meleg fokozatú hajszárító segítségével (tíz perccel a felvitel után leghamarabb). A hajszárítás előnye az is, hogy a meleg levegő gyorsítja a Reparex-ben lévő enzim működését, fokozza a hatását.
  • Előfordulhat, hogy a Reparex használatának elején barnás-vöröses árnyalatot vagy a hajszín fakóvá válását tapasztaljuk, ez később megszűnik. Túladagolás is okozhatja.
  • Nedves hajjal ne feküdjön le, mert a Reparex foltot hagy az ágyneműn. Használat után az arcra, nyakra lefolyt, lecsöppent folyadékot mossa le. Ha ott marad, akkor a bőr barnás árnyalatúra színeződhet átmenetileg, mely 1-2 nap alatt le fog kopni. Ajánlatos gumikesztyűt viselni a hajszesz használatakor, hogy elkerüljük a köröm alatti elszíneződést.
  • Törölje le a lecsöppent Reparex-et a mosdóról, csempéről is használat után, hogy elkerülje az esetleges elszíneződést. Klórtartalmú vegyszert használjon e célra.
  • Hajfestés lehetséges a Reparex használata mellett, azonban a Reparex termék maradványait alaposan ki mosni a hajból (legalább 2 hajmosás) és csak ez után alkalmazza a hajfestéket. Ha a haj nemrégen festve volt, várjon legalább 10 napot, amíg az agresszív anyagok, amelyek a hajfestékből a hajra kerültek elveszítik reagáló képességüket.
  • Bármilyen egyéb termék alkalmazásánál (hajszesz), várni kell pár órát a két szer alkalmazása között, hogy mindkettő maximálisan kifejthesse hatását.
  • Sötétebb hajárnyalatúaknál, régóta ősz hajnál a termék lassabban fejtheti ki hatását, legyünk türelmesek.
  • Amennyiben vöröses árnyalat jelenik meg haján, azt a túladagolás okozza, ne ijedjen meg, pár napig csökkentse a mennyiséget, vagy hagyja ki a kezelést, az elszíneződés magától eltűnik!
  • A Reparex hajtonikban a fény fotóreakciót okoz, ezért a fejbőrre tapadt folyadék elszíneződést okozhat hajmosásnál a vízben, köröm alatt, a flakon külsején, de ez nem festék, semmi gondot nem jelent, nem kell tőle megijedni! Kezelés elején próbáljunk meg ritkábban hajat mosni, hogy minél több anyag maradjon a hajtöveknél az őszülés megállítására!

Kik használhatják a Reparex őszülésgátló tonikot?

Bárki használhatja, nemtől, kortól függetlenül, akár gyermekek is!

Hogyan használjuk a Reparex őszülésgátló tonikot?

A Reparex őszülésgátló tonik egy színtelen, átlátszó folyadék, egy természetes enzimen alapuló termék, amely pontosan úgy fejti ki hatását, mint az a természetes folyamat, melynek hiánya az őszülést eredményezi. A Reparex őszülésgátló tonik őszülés gátló használata férfiak és hölgyek számára ugyanúgy történik. A két termék mindössze összetételében különbözik egymástól, mivel a női haj finomabb és törékenyebb, de mindkét nem használhatja a másikét.

A kezelések menete:

1. A Reparex őszülésgátló tonikot adagoljuk kis mennyiségben a fejbőrre, közvetlen a hajgyökerekhez (használunk gumikesztyűt!), ahol ujjheggyel masszírozzuk a fejbőrbe, mint egy hajtonikot. Kerüljük az egyenlőtlen, koncentrált adagolást, mert vörös árnyalat jelenhet meg, ami azonban hajmosással eltávolítható, és a terméket lehet tovább használni. Ezért a készítmény használatával ne siessünk, legyünk türelmesek!
2. Ne használja a készítményt közvetlen lefekvés előtt! Nyomot hagyhat az ágyneműn. A készítményt használja legalább egy órával a lefekvés előtt, vagy szárítsa meg az ápolt haját hajszárítóval.
3. A készítmény hatása 1 – 3 hét után látható. Eredetileg mélyfekete hajú személyeknél, vagy olyan esetekben, amikor az őszülés régóta fennáll, vagy albínó esetében ez az idő hosszabb lehet. Kérjük a türelmüket. Megéri!!
4. Adagoljuk a terméket eleinte minden nap egyszer, kb. 2-3 hétig, majd hetente egyszer (legjobb hajmosás után a nyirkos hajra alkalmazni, majd hajszárítóval megszárítani)
5. Egy flakon (125 ml) az első időszakban kitart 1-2 hónapig, későbbiekben elegendő lesz 2-3 hónapra, természetesen a adagolástól és a haj sűrűségétől függően.
6. Javasoljuk, hogy a terméket tárolja sötét helyen, mivel az erős fény fotóreakciót okoz, ami csökkentheti a termék hatékonyságát. Csak külsőleg alkalmazható!! A termék gyermekektől elzárva tartandó!

Mennyi ideig elegendő egy flakon?

Egy flakon (125 ml) eleinte kitart 1-2 hónapig, későbbiekben elegendő 2-3 hónapra, természetesen az adagolástól és a haj sűrűségétől is függ.

Összetevők:

Víz, Laurilan, Glicerin, Ezüst acetátum, Biotin, Pantotén sav, Ricinus olaj, Rozmaring kivonat, Tengeri só, Alfa reduktáz, Parfum.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Reparex őszülésgátló tonik nőknek (125ml)
Reparex őszülésgátló tonik nőknek (125ml)
10 899 Ft