Rapid Bronz Before Sun – Melanin termelést fokozó krém arcra és testre (200ml)

Rapid Bronz Before Sun – Melanin termelést fokozó krém arcra és testre (200ml)

5 740 Ft

A Rapid Bronz Before Sun – Melanin termelést fokozó krém arcra és testre a bőr természetes védelmi reakciója fokozásával felkészíti a bőrt a napsugarakkal történő érintkezésre. Ezen felül felgyorsítja, erőteljesebbé és tartósabbá teszi a barnulást.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 5 740 Ft / db.
2 darab 5 625 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 5 453 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 10000148 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 28.7 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 28.1 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 27.3 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 4519.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4429.1 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4293.7 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

Rapid Bronz Before Sun – Melanin termelést fokozó krém arcra és testre a bőr természetes védelmi reakciója fokozásával felkészíti a bőrt a napsugarakkal történő érintkezésre. Ezen felül felgyorsítja, erőteljesebbé és tartósabbá teszi a barnulást. Kiváló napozás utáni hidratáló, ezáltal hosszasan megtartja a barnaságot.

Használata:

A napozás megkezdése előtt 1 héttel kezdje el használni a készítményt. Napozások alkalmával a krém gyakori használata elősegíti a napbarnított bőr kialakulását, viszont ez esetben mindenképp használjon UV szűrőket tartalmazó napvédelmet, mivel a készítmény nem tartalmaz UV szűrőket. Használja naponta napozás előtt, közben és utána.

Figyelmeztetések:

Külsőleg. Ne nyelje le. Szembe ne kerüljön. Ne használja a terméket, amennyiben a termék hatóanyagaival szembeni érzékenysége van. Felhívjuk a figyelmét, hogy a krém nem tartalmaz UV szűrőket, ezért napozás alkalmával használjon bőrtípusának megfelelő védelmet biztosító napvédő krémet.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Rapid Bronz Before Sun – Melanin termelést fokozó krém arcra és testre (200ml)
Rapid Bronz Before Sun – Melanin termelést fokozó krém arcra és testre (200ml)
5 740 Ft