EP Szuper ár! RapiChek SARS-CoV-2 Covid-19 antigén orrteszt (1x)

RapiChek SARS-CoV-2 Covid-19 antigén gyorsteszt – orrteszt (1x)

799 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 827 Ft
Megtakarítás: 28 Ft

A RapiChek SARS-CoV-2 Covid-19 antigén gyorsteszt (orvostechnikai eszköz) a Covid-19 fertőzés és az aktuális fertőzőképesség fájdalommentes kimutatására alkalmas orrüregből.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 799 Ft / db.
2 darab 783 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 759 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 332262 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 799 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 783 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 759 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 761 Ft | 2 db. vásárlása esetén 745.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 722.9 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A RapiChek SARS-CoV-2 Covid-19 antigén gyorsteszt (orvostechnikai eszköz) a Covid-19 fertőzés és az aktuális fertőzőképesség fájdalommentes kimutatására alkalmas orrüregből.

Kiknek ajánlott?

 • Akiknek csak SARS-CoV-2 vírusra jellemző tüneteik vannak, vagy kapcsolatban álltak COVID-fertőzöttekkel, de a tüneteik alapján kizárható a lehetőség, hogy Influenza vagy RSV fertőzés alakulhat ki bennük.
 • Akik nem voltak szoros kapcsolatban gyerekekkel, családtagjaikkal, idősebbekkel az elmúlt 6 nap folyamán, azaz a megfertőződés és mások megfertőzésének az esélye minimális vagy nemlétező.
 • Preventív szűrés a tünetmentes megfertőződés és a vírus tünetmentes továbbadásának megelőzése céljából azoknak, akiknél minimális vagy nemlétező az esélye annak, hogy RSV vagy Influenza-fertőzöttel kerültek kapcsolatba az elmúlt 6 nap folyamán, mivel nem találkoztak gyerekekkel, szülőkkel, idősebbekkel.

Jellemzők:

 • Eredmény 10 perc alatt!
 • Kiemelkedő Szenzitivitás: 100% legfeljebb30 Ct-értékű minták esetében és 97,9% legfeljebb 32 Ct-értékű mintákon.
 • Specificitás: 99.9%

(CT: A Ct (Cycle threshold) érték a ciklusok száma, amely kimutatja a vírus jelenlétének mértékét egy PCR-teszt során. 25 alatti Ct értéknél a vírusterhelés magas, a fertőzőképesség erős, 25-32 Ct érték között gyengült a fertőzőképesség, 32 Ct felett a vírusterhelés alacsony, és a fertőzés átadásának kockázata nagyon alacsony vagy nem létező.)

A tesztelés menete:

 1. Vegye ki az extrakciós csövet és az extrakciós cső fedelét, óvatosan húzza le az extrakciós puffercső alumíniumfóliáját, és helyezze a csövet a csőtartóba
 2. Vegye ki a tampont a tartályból, ügyelve arra, hogy NE érintse meg a puha végét, amely az abszorbens (nedvszívó) hegyet jelenti.
 3. Óvatosan vezesse be a tampont az egyik orrlyukba 2-4 cm hosszan (gyermekeknél 1-2 cm), amíg némi ellenállást nem érez.
 4. Közepes nyomással, lassan, körkörös mozdulatokkal dörzsölje végig a tampont az orrlyuk belső falán 5 alkalommal, 7-10 másodpercen belül.
 5. Ismételje meg ugyanezt a folyamatot ugyanezzel a tamponnal a másik orrlyukban.
 6. Helyezze a tampont az extrakciós csőbe, és merítse a tampon teljes hegyét az extrakciós reagensbe.
 7. Áztassa a mintavételi tampont az extrakciós reagens folyadékszintje alá. Forgassa a tampont, és körülbelül 10 másodpercig nyomja. (Helyezze a tampont az extrakciós csőbe. Forgassa és nyomja a tampon fejét a cső széléhez 3-5 alkalommal az extrakciós reagensben).
 8. Nyomja a tampon fejét az extrakciós cső belsejéhez, majd vegye ki a tampont, és helyezze az extrakciós cső fedelét szorosan az extrakciós csőre. (Nyomja ki az extrakciós reagenst a tampon hegyéből, miközben eltávolítja a tamponpálcát).
 9. Nyissa ki a tesztkazetta alumíniumfóliás tasakját, helyezze a tesztkazettát sík felületre.
 10. Fektesse a kazettát lapos felületre és adjon 2 cseppet a kezelt mintából a tesztkazetta mintatartályába. A minta hozzáadása után 10 percen belül olvassa le a teszteredményt. A 30 perc után kapott eredmény érvénytelen.

Kiszerelés: 1 db.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 5999861970049

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
RapiChek SARS-CoV-2 Covid-19 antigén gyorsteszt - orrteszt (1x)
RapiChek SARS-CoV-2 Covid-19 antigén gyorsteszt - orrteszt (1x)
799 Ft