EP Rabegen 20 mg gyomornedv-ellenálló tabletta (28x)

Rabegen 20 mg gyomornedv-ellenálló tabletta (28x)

1 268 Ft

A Rabegen 20 mg gyomornedv-ellenálló tabletta rabeprazolt tartalmaz, és a protonpumpa-gátló gyógyszerek csoportjába tartozik, melyek a gyomor által termelt sav mennyiségének csökkentése útján fejtik ki hatásukat.

9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 12 990 Ft-tól házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 194903 ÁFA: 5%
Egységár: 45.3 Ft/db. Nettó ár: 1207.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Rabegen 20 mg gyomornedv-ellenálló tabletta rabeprazolt tartalmaz, és a protonpumpa-gátló gyógyszerek csoportjába tartozik, melyek a gyomor által termelt sav mennyiségének csökkentése útján fejtik ki hatásukat.

A Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta az alábbi betegségek kezelésére alkalmazható:

  • Aktív nyombélfekélyre vagy aktív jóindulatú gyomorfekélyre (peptikus fekélyekre).
  • Tünetekkel kísért, erozív vagy fekélyes gyomor-nyelőcsövi visszafolyás (gasztro-özofageális reflux) betegségre (GORB), amely köznapi nevén a gyomorsav által okozott, gyomorégéssel együtt járó nyelőcsőgyulladásként is ismert, vagy a GORB hosszú távú (fenntartó) kezelésére.
  • Közepesen súlyos vagy súlyos, szintén gyomorégéssel járó gyomor-nyelőcsövi visszafolyás (GORB) tüneti kezelésére.
  • Zollinger–Ellison tünetegyüttesre, amely egy ritka betegség, ahol a gyomor rendkívül nagy mennyiségű gyomorsavat termel.
  • Két antibiotikummal (klaritromicin és amoxicillin) kombinálva a Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta a H. pylori fertőzés megszüntetésére alkalmazható a peptikus fekélyben szenvedő betegeknél.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

Törzskönyvi szám: OGYI-T-21896/20

Gyártó: Mylan Kft.

Vonalkód (EAN): 5999886568115

Betegtájékoztató

Rabegen 20 mg gyomornedv-ellenálló tabletta
rabeprazol-nátrium

Mielőtt elkezdi szedni ezt a gyógyszert, olvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztatót, mert az Ön számára fontos információkat tartalmaz.
– Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.
– További kérdéseivel forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.
– Ezt a gyógyszert az orvos kizárólag Önnek írta fel. Ne adja át a készítményt másnak, mert számára ártalmas lehet még abban az esetben is, ha a betegsége tünetei az Önéhez hasonlóak.
– Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa erről kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik. Lásd 4. pont.

A betegtájékoztató tartalma:
1. Milyen típusú gyógyszer a Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta és milyen betegségek esetén alkalmazható?
2. Tudnivalók a Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta szedése előtt
3. Hogyan kell szedni a Rabegen gyomornedv-ellenálló tablettát?
4. Lehetséges mellékhatások
5. Hogyan kell a Rabegen gyomornedv-ellenálló tablettát tárolni?
6. A csomagolás tartalma és egyéb információk

1. Milyen típusú gyógyszer a Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta és milyen betegségek esetén alkalmazható?

A Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta rabeprazolt tartalmaz, és a protonpumpa-gátló gyógyszerek csoportjába tartozik, melyek a gyomor által termelt sav mennyiségének csökkentése útján fejtik ki hatásukat.

A Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta az alábbi betegségek kezelésére alkalmazható:
– Aktív nyombélfekélyre vagy aktív jóindulatú gyomorfekélyre (peptikus fekélyekre).
– Tünetekkel kísért, erozív vagy fekélyes gyomor-nyelőcsövi visszafolyás (gasztro-özofageális reflux) betegségre (GORB), amely köznapi nevén a gyomorsav által okozott, gyomorégéssel együtt járó nyelőcsőgyulladásként is ismert, vagy a GORB hosszú távú (fenntartó) kezelésére.
– Közepesen súlyos vagy súlyos, szintén gyomorégéssel járó gyomor-nyelőcsövi visszafolyás (GORB) tüneti kezelésére.
– Zollinger–Ellison tünetegyüttesre, amely egy ritka betegség, ahol a gyomor rendkívül nagy mennyiségű gyomorsavat termel.
– Két antibiotikummal (klaritromicin és amoxicillin) kombinálva a Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta a H. pylori fertőzés megszüntetésére alkalmazható a peptikus fekélyben szenvedő betegeknél.

2. Tudnivalók a Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta szedése előtt

Ne szedje a Rabegen gyomornedv-ellenálló tablettát
– ha allergiás a rabeprazolra vagy a gyógyszer (6. pontban felsorolt) egyéb összetevőjére.
– ha Ön terhes, vagy az Ön esetében fennáll a terhesség lehetősége
– ha szoptat (lásd a Terhesség és szoptatás részt)

Figyelmeztetések és óvintézkedések

A protonpumpa-gátlók szedése, mint például a Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta, kissé megnövelheti a csípő-, csukló vagy gerinctörések kockázatát, főként, ha azt egy évnél hosszabb ideig alkalmazzák. Értesítse kezelőorvosát, amennyiben Önnek csontritkulása (oszteoporózisa) van, vagy kortikoszteroidokat szed (melyek növelhetik a csontritkulás kialakulásának kockázatát).

A Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta szedése előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével:
– ha allergiás egyéb protonpumpa-gátlókra vagy szubsztituált benzimidazolokra (mint lanzoprazol, omeprazol, ezomeprazol, pantoprazol)
– ha allergiás a szubsztituált benzimidazoloknak nevezett gyógyszerekre, beleértve a bélférgesség elleni gyógyszereket (mint mebendazol, tiabendazol), vagy a mentális betegségek gyógyszereit (mint pimozid, droperidol).
– ha gyomortumorban szenved. A rabeprazol kezelés megkezdése előtt kezelőorvosa vizsgálatot végezhet el a gyomorrák kizárása érdekében
– ha súlyos májbetegsége van
– ha atazanavirt (a HIV-fertőzés kezelésére alkalmazott gyógyszert) szed (lásd 2. pont. Egyéb gyógyszerek és a Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta).
– ha szervezetében alacsony a B12 vitamin tartalék, vagy csökkent B12 vitamin felszívódás kockázatának van kitéve és tartós rabeprazol kezelésben részesül. A rabeprazol, mint minden savlekötő gyógyszer, csökkentheti a B12 vitamin felszívódását.
– ha bőrreakció jelentkezik Rabegenhez hasonló, gyomorsavcsökkentő gyógyszerel történő kezelés után.
– Egy speciális vérvizsgálatra vár (kromogranin-A).

Ha bőrkiütés jelentkezik, különösen napsugárzásnak kitett bőrfelületen, amint lehet tájékoztassa orvosát, mert lehet, hogy abba kell hagynia a Rabegen kezelést. Jelentsen minden más mellékhatást is, mint például az ízületi fájdalmat.

Amennyiben a Rabegen gyomornedv-ellenálló tablettát tartósan szedi, orvosa rendszeres vizsgálatokkal ellenőrzi az Ön egészségi állapotát.

Néhány betegnél rendellenes vérkép (mint vérsejtszám csökkenés, ami gyakoribb fertőzést és lázat, vagy gyakori véraláfutást és vérzést okozhat) és májműködési zavarok (mint a májenzimszintek emelkedése vagy csökkenése, amit a vérvizsgálat mutat ki) jelentkeztek, amelyek azonban a legtöbb esetben normalizálódtak a rabeprazol-kezelés abbahagyását követően.

Ha súlyos (vizes vagy véres) hasmenést tapasztal olyan tünetekkel, mint például láz, hasi fájdalom vagy érzékenység, hagyja abba a gyógyszer szedését, és azonnal forduljon orvoshoz.

Beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, ha a fenti tünetek bármelyikét észleli a kezelés alatt.

Gyermekek és serdülők
A Rabegen gyomornedv-ellenálló tablettát gyermekek nem szedhetik.

Egyéb gyógyszerek és a Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta
Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.

Tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét, ha az alábbi gyógyszerek bármelyikét szedi:
– ketokonazol vagy itrakonazol (gombás fertőzés kezelésére alkalmazott gyógyszerek),
– atazanavir (HIV kezelésére szolgáló gyógyszer).
– ha metotrexátot szed (magas dózisban alkalmazott kemoterápiás gyógyszer a rák és gyulladásos folyamatok kezelésére)- ha nagydózisú metotrexátot szed, kezelőorvosa átmenetileg leállíthatja az Ön rabeprazol kezelését.
Terhesség és szoptatás
Ne szedjen Rabegen gyomornedv-ellenálló tablettát, ha Ön terhes vagy fennáll Önnél a terhesség lehetősége.

Ne szedjen Rabegen gyomornedv-ellenálló tablettát, ha Ön szoptat, vagy a közeljövőben szoptatni fog.

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességekre
A Rabegen gyomornedv-ellenálló tablettával történő kezelés ideje alatt álmosnak érezheti magát. Ebben az esetben ne vezessen gépjárművet és ne kezeljen gépeket.

3. Hogyan kell szedni a Rabegen gyomornedv-ellenálló tablettát?

A gyógyszert mindig a kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően szedje. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

A RABEGEN GYOMORNEDV-ELLENÁLLÓ TABLETTÁT EGYBEN KELL BEVENNI.
NE TÖRJE ÖSSZE ÉS NE RÁGJA SZÉT.
A Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta napi egyszeri adagolása esetén a tablettát a reggeli első étkezés előtt kell bevenni.

Az alábbi adagok a felnőttek és az idősek esetében előírt szokásos adagoknak felelnek meg. Az adagot vagy a kezelés időtartamát nem szabad önkényesen módosítani!

Aktív nyombélfekély és aktív jóindulatú gyomorfekély:
Az ajánlott adag naponta egyszeri 20 mg Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta.

Aktív nyombélfekély estén a kezelés várhatóan négy hétig tart, ezt követően azonban orvosa szabadon dönthet a kezelés további négy hétig való folytatásáról.
Aktív jóindulatú gyomorfekély esetén a kezelés várhatóan hat hétig tart, ezt követően azonban orvosa szabadon dönthet a kezelés további hat hétig tartó folytatásáról.

Erozív vagy fekéllyel együtt járó gyomor-nyelőcsövi visszafolyás betegség (GORB):
Az ajánlott adag naponta egyszeri 20 mg Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta. A kezelés várhatóan négy hétig tart, ezt követően azonban orvosa szabadon dönthet a kezelés további négy hétig való folytatásáról.

GORB fenntartó kezelése:
Az ajánlott adag naponta egyszeri 10 mg vagy 20 mg Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta. A kezelés időtartamát az Ön kezelőorvosa határozza meg, akit rendszeresen fel kell keresnie a kezelés sikeressége és a tünetek ellenőrzése céljából.

GORB tüneti kezelése:
Az ajánlott adag naponta egyszeri 10 mg Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta. A napi egyszeri gyógyszeres kezelés várhatóan legfeljebb négy hétig tart. Amennyiben tünetei nem múlnak el négy héten belül, forduljon kezelőorvosához. Az első négyhetes kezelést követően, ha tünetei kiújulnak, az orvos naponta 10 mg Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta szükség szerinti szedését rendelheti el a betegség kiújulásának megelőzésére.

Zollinger-Ellison tünetegyüttes:
Az ajánlott kezdő adag naponta egyszeri 60 mg Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta. Az adag napi 2-szer 3 db Rabegen 20 mg gyomornedv-ellenálló tablettára emelhető. Az egyszeri napi adag 100 mg (5 db Rabegen 20 mg gyomornedv-ellenálló tabletta) lehet. A további adagolást orvosa attól függően módosíthatja, hogy Ön hogyan reagál a kezelésre. A további adagolást egyedileg, a beteg állapotától függően a kezelőorvos állapítja meg. Orvosát rendszeresen fel kell keresnie a kezelés és a tünetek ellenőrzése céljából.

H. pylori fertőzés megszűntetése:
Az ajánlott adag naponta kétszer 20 mg Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta általában 7 napig (a következő két antibiotikummal kombinálva: 500 mg klaritromicin és 1 g amoxicillin). A tünetek enyhülése jellemzően a fekély teljes gyógyulása előtt jelentkezik, ezért nagyon fontos, hogy a tabletták szedését mindaddig folytassa, amíg az orvos másként nem rendelkezik. A H. pylori fertőzés megszűntetését célzó kezelés két másik komponensére vonatkozó további tájékoztatást lásd az adott gyógyszerek betegtájékoztatóiban.

Ha az előírtnál több Rabegen gyomornedv-ellenálló tablettát vett be
Ne vegyen be az előírt napi adagnál több tablettát. Ha véletlenül az előírt adagnál több tablettát vett be, haladéktalanul keresse fel orvosát vagy kérjen kórházi segítséget. A kórházba vigye magával a tablettákat és a dobozt is, hogy az orvos tisztában legyen vele, Ön mit vett be.

Ha elfelejtette bevenni a Rabegen gyomornedv-ellenálló tablettát
Ha elfelejtett bevenni egy adagot, vegye be azonnal, amint eszébe jut, majd folytassa a gyógyszer szedését a szokásos módon. Ha több mint 5 napja nem szedi a gyógyszert, a kezelés folytatása előtt hívja fel orvosát.
Ne vegyen be kétszeres adagot a kihagyott adag pótlására.

Ha idő előtt abbahagyja a Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta szedését
Ne módosítsa a gyógyszer adagolását és ne hagyja abba annak szedését az orvos véleményének előzetes kikérése nélkül.

Májbetegségben szenvedő betegek
Beszéljen kezelőorvosával, aki különösen óvatosan jár el a rabeprazol-kezelés megkezdésekor és az Ön további rabeprazol-kezelése idején is.

Ha bármilyen további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

4. Lehetséges mellékhatások

Mint minden gyógyszer, így ez a gyógyszer is okozhat mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek.

Azonnal hagyja abba a Rabegen szedését és forduljon orvoshoz, ha a következőket észleli:

Ritka (1000-ből legfeljebb 1 beteget érinthet):
– Túlérzékenység – súlyos azonnali allergiás reakció – hirtelen viszkető bőrkiütés (csalánkiütés), alacsony vérnyomás, a kezek, lábak, az arc, ajak, száj vagy a torok megdagadása (ami nyelési és légzési nehézséget okozhat).
– Gyakori fertőzés– pl. torokfájás, láz, a száj- vagy a garat kifekélyesedése.
– Májproblémák, pl. májgyulladás (hepatitisz), sárgaság (a bőr és a szeme fehérjének sárgára színeződése), azoknál a betegeknél, akik korábbi májbetegségben szenvedtek, előfordulhat hepatikus enkefalopátia (az agyműködés májkárosodás okozta zavara).

Nagyon ritka (10000-ből legfeljebb 1 beteget érinthet):
– Súlyos bőr hólyagosodás, az ajkak, a szemek, a száj, az orr és a nemi szervek gyulladása és kisebesedése.

Egyéb lehetséges mellékhatások:

Gyakori (10-ből legfeljebb 1 beteget érinthet):
– fertőzés
– álmatlanság (alvási nehézség)
– fejfájás, szédülés
– köhögés, faringitisz (torokgyulladás), rinitisz (orrfolyás)
– hasmenés, hányás, hányinger (rosszullét), hasi fájdalom (émelygés), székrekedés, bélgázképződés (hasi puffadás), jóindulatú polipok a gyomorban,
– ismeretlen eredetű fájdalom, hátfájás
– erőtlenség (gyengeség), influenzaszerű tünetek.

Nem gyakori (100-ból legfeljebb 1 beteget érinthet):
– idegesség vagy álmosság
– hörghurut (bronhitisz), arcüreggyulladás (orrmelléküregek-gyulladása, melynek tünetei a súlyos fejfájás, orrdugulás, köhögés és vértolulás).
– diszpepszia (emésztési zavar), szájszárazság, felböfögés
– bőrkiütés, bőrpír
– izom- vagy ízületi fájdalom, lábgörcsök
– húgyúti fertőzés
– mellkasi fájdalom
– hidegrázás, láz
– megváltozott májfunkciós értékek
– csípő-, csukló- vagy gerinctörés

Ritka (1000-ből legfeljebb 1 beteget érinthet):
– anorexia (étvágytalanság)
– depresszió
– látászavar
– gyomorhurut (gyulladt vagy fájó gyomor), sztomatitisz (szájnyálkahártya-gyulladás), ízérzési zavarok
– viszketés, izzadás, hólyagok a bőrön (ezek a reakciók a kezelés befejezését követően megszűnnek)
– veseproblémák, például intersticiális nefritisz (a vesében található kötőszövet rendellenessége)
– testtömeg-növekedés
– a szokásosnál könnyebben alakulnak ki vérzések és véraláfutások.

Nagyon ritka (10000-ből legfeljebb 1 beteget érinthet):
– kanyarószerű, kerek foltokkal járó bőrkiütés (eritéma multiforme)

Nem ismert (a gyakoriság a rendelkezésre álló adatokból nem állapítható meg):
– zavartság
– lábfej- vagy bokaduzzanat
– mellek megnagyobbodása férfiaknál
– hiponatrémia (alacsony nátriumszint a vérben) – tünetei az izomgyengeséggel vagy zavartsággal kísért hányinger és rossz közérzet.
– Amennyiben Ön több mint 3 hónapon keresztül szedi a Rabegen gyomornedv-ellenálló tablettát, lehetséges, hogy a vérében található magnézium szintje csökken. Az alacsony magnéziumszint tünetei lehetnek a kimerültség, önkéntelen izom-összehúzódások, tájékozódási zavar, görcsrohamok, szédülés, megnövekedett pulzus. Amennyiben ezen tünetek bármelyikét tapasztalja, azonnal értesítse kezelőorvosát. Az alacsony magnéziumszint a vérben lévő kálium- és kalciumszint csökkenéséhez is vezethet. A magnéziumszint ellenőrzése érdekében orvosa a rendszeres vérvétel mellett dönthet.
– bőrkiütés, esetenként ízületi fájdalommal
– bélgyulladás (hasmenést okozó)

Mellékhatások bejelentése

Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.
A mellékhatásokat közvetlenül a hatóság részére is bejelentheti az V. függelékben található elérhetőségeken keresztül.

A mellékhatások bejelentésével Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél több információ álljon rendelkezésre a gyógyszer biztonságos alkalmazásával kapcsolatban.

5. Hogyan kell a Rabegen gyomornedv-ellenálló tablettát tárolni?

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó!

A csomagoláson feltüntetett lejárati idő (EXP) után ne szedje ezt a gyógyszert.
A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik.

Legfeljebb 30°C-on tárolandó.
A fénytől és a nedvességtől való védelem érdekében az eredeti csomagolásban tárolandó.
Ne használja fel a gyógyszert, ha az sérült vagy korábbi beavatkozás jelét észleli rajta.

Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.

6. A csomagolás tartalma és egyéb információk

Mit tartalmaz a Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta?
– A készítmény hatóanyaga: a rabeprazol-nátrium.
Rabegen 10mg gyomornedv-ellenálló tabletta:
Tablettánként 10 mg rabeprazol-nátriumot tartalmaz, ami 9,42 mg rabeprazolnak felel meg.
Rabegen 20mg gyomornedv-ellenálló tabletta:
Tablettánként 20 mg rabeprazol-nátriumot tartalmaz, ami 18,85 mg rabeprazolnak felel meg.

– Egyéb összetevők:
Tablettamag: mannit, nehéz magnézium-oxid, hidroxipropilcellulóz, alacsony szubsztitúciós fokú hidroxipropilcellulóz magnézium-sztearát.
Közbenső bevonat: etilcellulóz, nehéz magnézium-oxid,
Gyomornedv-ellenálló bevonat: hipromellóz-ftalát, dibutil-szebakát, titán-dioxid (E171), talkum

Kizárólag a 10 mg Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta esetében: vörös vas-oxid (E172)
Kizárólag a 20 mg Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta esetében: sárga vas-oxid (E172)

Milyen a Rabegen gyomornedv-ellenálló tabletta külleme és mit tartalmaz a csomagolás?
A Rabegen 10mg gyomornedv-ellenálló tabletta:
rózsaszín, kerek, mindkét oldalán domború filmtabletta.

A Rabegen 20 mg gyomornedv-ellenálló tabletta:
sárga színű, kerek, mindkét oldalán domború filmtabletta.

Gyomornedv-ellenálló tabletták alumínium/alumínium buborékcsomagolásban és dobozban.

Kiszerelés:
Dobozonként 1, 5, 7, 14, 15, 25, 28, 30, 50, 56, 75, 98 és 120 tabletta buborékcsomagolásban.

Nem feltétlenül mindegyik kiszerelés kerül kereskedelmi forgalomba.

A forgalomba hozatali engedély jogosultja:
Mylan Ireland Limited
35/36 Grange Parade
Baldoyle
Industrial Estate
Dublin 13
Írország

Gyártó:
Laboratorios LICONSA, S.A.
Avda. Miralcampo, Nº 7, Polígono Industrial Miralcampo
19200 Azuqueca de Henares (Guadalajara)
Spanyolország

Ezt a gyógyszert az Európai Gazdasági Térség tagállamaiban az alábbi neveken engedélyezték:
Hollandia: Rabeprazolnatrium Mylan 10 mg maagsapresistente tabletten
Rabeprazolnatrium Mylan 20 mg maagsapresistente tabletten
Cseh Köztársaság: Prabexol 10 mg enterosolventní tableta
Prabexol 20 mg enterosolventní tableta
Spanyolország: Rabeprazol Tarbis 10 mg comprimidos gastroresistentes
Rabeprazol Tarbis 20 mg comprimidos gastroresistentes
Németország: Prabexol 10 mg magensaftresistente Tabletten
Prabexol 20 mg magensaftresistente Tabletten
Magyarország: Rabegen 10 mg gyomornedv-ellenálló tabletta
Rabegen 20 mg gyomornedv-ellenálló tabletta
Szlovénia: Ralic 10 mg gastrorezistentna tablete
Ralic 20 mg gastrorezistentna tablete
Szlovák Köztársaság:Prabexol 10 mg
Prabexol 20 mg
Egyesült Királyság: Rabeprazole sodium 10 mg gastro-resistant tablets
Rabeprazole sodium 20 mg gastro-resistant tablets

Rabegen 10 mg gyomornedv-ellenálló tabletta

OGYI-T-21896/01 1x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/02 5x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/03 7x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/04 14x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/05 15x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/06 25x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/07 28x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/08 30x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/09 50x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/10 56x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/11 75x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/12 98x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/13 120x Al/Al buborékcsomagolás

Rabegen 20 mg gyomornedv-ellenálló tabletta

OGYI-T-21896/14 1x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/15 5x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/16 7x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/17 14x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/18 15x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/19 25x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/20 28x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/21 30x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/22 50x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/23 56x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/24 75x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/25 98x Al/Al buborékcsomagolás
OGYI-T-21896/26 120x Al/Al buborékcsomagolás

A betegtájékoztató legutóbbi felülvizsgálatának dátuma: 2018. december.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Rabegen 20 mg gyomornedv-ellenálló tabletta (28x)
Rabegen 20 mg gyomornedv-ellenálló tabletta (28x)
1 268 Ft