EP Ingyen szállítjuk Psoratinex Kondícionáló olaj (200ml)

Psoratinex Kondícionáló olaj (200ml)

19 179 Ft

A Psoratinex Kondícionáló olaj összetevőinek hatását szakirodalmi adatok igazolják. A készítmény alkalmazása során, a növényi és esszenciális olaj tartalmánál fogva, vékony olajréteget képez a bőrön, azt zsírozza, ezáltal helyreállítja a bőr nedvességtartalmát.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 19 179 Ft / db.
2 darab 18 795 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 18 220 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 878040 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 95.9 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 94 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 91.1 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 15101.5 Ft | 2 db. vásárlása esetén 14799.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 14346.4 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Psoratinex Kondícionáló olaj összetevőinek hatását szakirodalmi adatok igazolják. A készítmény alkalmazása során, a növényi és esszenciális olaj tartalmánál fogva, vékony olajréteget képez a bőrön, azt zsírozza, ezáltal helyreállítja a bőr nedvességtartalmát. Segíti a száraz, pikkelyes (psoriasisos) bőr ápolását, regenerálását.

Alkalmazás:

Használata naponta kétszer ajánlott.

Fejbőrön:

Alaposan mossa meg a fejbőrét Psoratinex tisztító géllel (mintha sampon lenne), majd jól öblítse ki. Szárítsa meg a haját, és kenje be az érintett felületet Psoratinex kenőccsel, majd Psoratinex kondicionáló olajjal – és hagyja hatni egész éjjel (mikor alszik) – de persze lehet nappal is, ha nem zavarja, hogy “zsíros” hatást kelt a haja. Majd reggel mossa meg a haját a géllel. Ezt ismételje meg minden nap, amíg a tünetek el nem múlnak.

Testfelületen:

A kezelendő felületet naponta kétszer kenje be alaposan. (Jótékony hatású lehet pár csepp olaj alkalmazása a fürdővízben.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Psoratinex Kondícionáló olaj (200ml)
Psoratinex Kondícionáló olaj (200ml)
19 179 Ft