EP Szuper ár! Proxelan végbélkúp (30x)

Proxelan végbélkúp (30x)

12 149 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 13 846 Ft
Megtakarítás: 1 697 Ft

A Proxelan végbélkúp alkalmazása a végbélcsatorna nyugtató és ápoló hatású helyi kezelésére javasolt akut vagy krónikus prosztatagyulladáshoz, jóindulatú prosztata-megnagyobbodáshoz társuló pangásos állapotokban.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 12 149 Ft / db.
2 darab 11 906 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 11 542 Ft / db. -5%

3 darab készleten

Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 131124 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 405 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 396.9 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 384.7 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 9566.1 Ft | 2 db. vásárlása esetén 9374.8 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 9088.2 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Proxelan végbélkúp (orvostechnikai eszköz) előnyös hatása prosztatagyulladásban a hialuronsavnak és több növényi összetevő együttes hatásának köszönhető.

 • hialuronsav
 • tökmagolaj-kivonat (Cucurbita pepo)
 • ázsiai gázló (Centella asiatica)
 • tömjénfa (Boswelia serrata)
 • szalmagyopár (Helichrysum angustifolium)
 • ausztrál teafa (Melaleuca)
 • E-vitamin (Tocopherolacetat)

A végbélkúp helyi alkalmazásának eredményeként a kedvező hatás a panaszok forrásánál jelentkezik, és jól kiegészíti a szájon át szedhető gyógyszerek kombinációját.

Előnyös gyógyszerforma.

A legtöbb férfi inkább bekapna egy tablettát a fájdalom ellen. Pedig a végbélkúp előnyös tulajdonsága a prosztatagyulladáshoz köthető alhasi, gáttájéki fájdalom csillapításában elég logikus: a végbélből a kúp értékes összetevői a végbél környéki, ún. hemorrhoidális vénákon keresztül gyorsan a prosztata közelébe, a kismedencébe jutnak, miközben nem érintik a gyomor-bélrendszert és a májat. Ezen az úton a Proxelan végbélkúp jól kiegészíti a szájon át szedett egyéb gyógyszerek jótékony hatását. Felhelyezése fájdalommentes és egyszerű: segíthet, ha a kezünket előbb felmelegítjük, vagy meleg vízzel kezet mosunk. Aztán csak lazán: a gömbölyű végével előre, felnyomjuk a kúpot a végbélbe, amilyen mélyre csak tudjuk. Tehetjük ezt fekvő helyzetben, felhúzott lábakkal, de akár állva is. A lényeg, hogy utána rövid ideig zárjuk össze a farpofákat, hogy megakadályozzuk a kúp visszacsúszását. Az ellenérzést csak fejben kell legyőzni!

A Proxelan végbélkúpot naponta egyszer, lehetőleg lefekvés előtt kell alkalmazni, ha az orvos másként nem rendeli. A 30 napos bevezető kúra után a kezelés folytatása a panaszoktól függ. Szükség esetén a Proxelan végbélkúp használata ismételhető és tartós kezelésre is alkalmazható.

Összetevők:

Tökmag, ázsiai gázló, tömjénfa-olajkivonat, szalmagyopár, E-vitamin-acetát, ausztrál teafa, hialuronsav nátriumsója, szemiszintetikus gliceridek.

A készítmény formája:

A Proxelan végbélkúp rektális (végbélben történő) alkalmazásra készült kúp formában kapható.

Javallatok:

A Proxelan végbélkúp alkalmazása a végbélcsatorna nyugtató és ápoló hatású helyi kezelésére javasolt akut vagy krónikus prosztatagyulladáshoz, jóindulatú prosztata-megnagyobbodáshoz társuló pangásos állapotokban.

Mikor nem alkalmazható a készítmény?

Ne alkalmazza a készítményt, ha túlérzékeny annak bármely összetevőjére.

Kölcsönhatások más készítményekkel:

A Proxelan végbélkúp más készítményekkel való kölcsönhatásai nem ismertek, ezért javasoljuk, hogy beszéljen orvosával, mielőtt a végbélkúpot más, végbélben történő alkalmazásra szánt készítménnyel – orvostechnikai eszközzel vagy gyógyszerrel – együtt alkalmazza.

Nemkívánatos hatások:

Bármilyen helyi készítmény alkalmazása – különösen, ha hosszabb időn át történik – túlérzékenység kialakulását okozhatja. Ilyen esetben szakítsa meg a kezelést, és a megfelelő terápia megkezdése érdekében forduljon orvoshoz. Ha egyéb nemkívánatos hatást tapasztal, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

Hogyan kell alkalmazni a proxelan végbélkúpot?

Vegye ki a kúpot a fóliacsomagolásból a két előre kialakított szárny széthúzásával, és helyezze be a végbélkúpot a végbélbe. Mosson kezet az orvostechnikai eszköz alkalmazása előtt és az után is.

Mikor és mennyi ideig kell a készítményt alkalmazni?

Napi egy végbélkúpot használjon, lehetőleg az esti órákban, lefekvés előtt vagy az orvos utasítása szerint. Az alkalmazás időtartama a tünetek alakulásának függvénye; amennyiben szükséges, a Proxelan végbélkúp akár hosszú távon is alkalmazható.

Kiszerelés: 30 db. egyenként 2 grammos végbélkúp

Lejárat, tárolás és hulladékkezelés:

A lejárati idő sértetlen csomagolású, megfelelően tárolt termékre értendő. Ne használja fel a készítményt a lejárati idő után, illetve ha a csomagolás bontott vagy sérült. Tárolja az orvostechnikai eszközt fénytől és hőtől védve, lehetőleg 4°C és 25°C közötti hőmérsékleten. Semmilyen orvostechnikai eszközt ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy a szükségtelenné vált orvostechnikai eszközt miként semmisítse meg. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.

Fontos figyelmeztetések:

 • Gyermekektől elzárva tartandó!
 • Szembe ne kerüljön!
 • Ne nyelje le!
 • A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: FarmaDerma

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Proxelan végbélkúp (30x)
Proxelan végbélkúp (30x)
12 149 Ft