EP Protefix Műfogsorrögzítő párna alsó műfogsorhoz (30x)

Protefix Műfogsorrögzítő párna alsó műfogsorhoz (30x)

1 910 Ft

A Protefix Műfogsorrögzítő párna alsó műfogsorhoz ajánlott mindazoknak, akik köztes protézist viselnek (még gyulladásban van a szájpadlás és állkapocs) illetve nagyon idős korban, amikor már csontosodási probléma is fennáll.

9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 12 990 Ft-tól házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 191411 ÁFA: 27%
Egységár: 63.7 Ft/db. Nettó ár: 1503.9 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Protefix Műfogsorrögzítő párna alsó műfogsorhoz ajánlott mindazoknak, akik köztes protézist viselnek (még gyulladásban van a szájpadlás és állkapocs) illetve nagyon idős korban, amikor már csontosodási probléma is fennáll. Kitölti az íny és a műfogsor közötti réseket, erős rögzítés a széleken is. Köztes protézis viseléséhez, amikor még nem teljesen gyógyult be a szájpadlás és az állkapocs. Az alsó állkapocs idős korban jelentkező csontvesztesége esetén is ajánlott. Kíméletes a gyulladásban lévő részekhez.Napi 1 db, higiénikus, minimális a fertőzés veszély. Teljesen íz- és szagmentes. Akár 10 órán keresztül is hatékonyan rögzít. Segít megelőzni a műfogsor okozta irritációkat, növeli a komfort érzetet. Növeli a harapás erőt és a magabiztosságot.

Gyártó: QUEISSER PHARMA GmbH.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Protefix Műfogsorrögzítő párna alsó műfogsorhoz (30x)
Protefix Műfogsorrögzítő párna alsó műfogsorhoz (30x)
1 910 Ft