EP Protefix Classic műfogsorrögzítő krém (47g)

Protefix Classic műfogsorrögzítő krém (47g)

1 761 Ft

A Protefix Classic műfogsorrögzítő krém javasolt mindazoknak, akik kivehető műfogsort hordanak és akik számára fontos a komfort és a biztonság érzése. Kitölti az íny és a műfogsor közötti réseket.

9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 12 990 Ft-tól házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 734088 ÁFA: 27%
Egységár: 37.5 Ft/g Nettó ár: 1386.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Protefix Classic műfogsorrögzítő krém javasolt mindazoknak, akik kivehető műfogsort hordanak és akik számára fontos a komfort és a biztonság érzése. Kitölti az íny és a műfogsor közötti réseket. Ezáltal a műfogsor szélei szorosabban illeszkednek, nem mennek alá apróbb étel darabok. Azonnali, hosszan tartó hatású. Lehetővé teszi, az akár egész napos rögzítést. Használata alatt a harapási magasság nem változik. Nedves műfogsoron is hatékony. Folyadékok, ételek vagy nyál csak nehezen oldja, ezért fokozott nyálképződés esetén is megfelelően rögzít. Teljesen ízsemleges. Könnyen kezelhető, a kiegyensúlyozott állagának köszönhetően. Segít megelőzni a műfogsor okozta irritációkat, növeli a komfort érzetet. Növeli a harapás erőt és a magabiztosságot.

Gyártó: QUEISSER PHARMA GmbH.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Protefix Classic műfogsorrögzítő krém (47g)
Protefix Classic műfogsorrögzítő krém (47g)
1 761 Ft