Protect Natural szúnyog- és kullancsriasztó permet (100ml)

Protect Natural szúnyog- és kullancsriasztó permet (100ml)

2 139 Ft

A Protect Natural szúnyog- és kullancsriasztó permet felhasználható vérszívó ízeltlábúak (szúnyogok, kullancsok), távoltartására. Dermatológiailag tesztelt. Már 6 hónapos kortól használható. A készítmény a vérszívó ízeltlábúakat max. 6 órán keresztül tartja távol.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 139 Ft / db.
2 darab 2 096 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 032 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 482573 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 21.4 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 21 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 20.3 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1684.2 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1650.4 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1600 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Protect Natural szúnyog- és kullancsriasztó permet felhasználható vérszívó ízeltlábúak (szúnyogok, kullancsok), távoltartására. Természetes eredetű hatóanyagot, az eukaliptusz olajának kivonatát tartalmazza. Dermatológiailag tesztelt. Már 6 hónapos kortól használható. A bőrfelületre kent készítmény, a felvitel vastagságától függően, a vérszívó ízeltlábúakat max. 6 órán keresztül tartja távol.

Jellemzők:

  • Természetes hatóanyag
  • Akár 6 óra védelem
  • Dermatológiailag tesztelt

Használati utasítás:

Tartsa a flakont függőlegesen. 15-20 cm-es távolságból permetezze a készítményt a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen oszlassa el a kezével. Az arcbőrt – a szem és a száj környékének kihagyásával – és a nyakat a kézre szórt permettel kenje be. Gyermekek esetében az alkalmazást felnőtt végezze úgy, hogy a saját kezére fújt permetet oszlatja szét a gyermek védendő bőrfelületén. Hagyja a permetet megszáradni. A védelem fokozása érdekében a ruházat is kezelhető. Ebben az esetben tanácsos a ruha egy kevésbé látható felületén próbakezelést végezni. Használat után mosson kezet. A készítményt naponta legfeljebb 2 alkalommal használja.

Tárolás:

Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolva a gyártástól számított 3 évig használható fel.

Gyártó: Bábolna Környezetbiol.Kp.Kft.

Vonalkód (EAN): 5997378750079

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Protect Natural szúnyog- és kullancsriasztó permet (100ml)
Protect Natural szúnyog- és kullancsriasztó permet (100ml)
2 139 Ft