Protect Junior szúnyog- és kullancsriasztó permet (100ml)

Protect Junior szúnyog- és kullancsriasztó permet (100ml)

2 529 Ft

A Protect Junior szúnyog- és kullancsriasztó permet felhasználható vérszívó ízeltlábúak (szúnyogok, kullancsok), távoltartására. Dermatológiailag tesztelt. Már 6 hónapos kortól használható. A készítmény a vérszívó ízeltlábúakat max. 4 órán keresztül tartja távol.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 2 529 Ft / db.
2 darab 2 478 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 2 403 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 504524 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 25.3 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 24.8 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 24 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1991.3 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1951.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1892.1 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Protect Junior szúnyog- és kullancsriasztó permet felhasználható vérszívó ízeltlábúak (szúnyogok, kullancsok), távoltartására. Természetes eredetű hatóanyagot, az eukaliptusz olajának kivonatát tartalmazza. Dermatológiailag tesztelt. Már 6 hónapos kortól használható. A bőrfelületre kent készítmény, a felvitel vastagságától függően, a vérszívó ízeltlábúakat max. 4 órán keresztül tartja távol.

Jellemzők:

  • Bőrre és ruhára is fújható
  • Akár 4 óra védelem
  • 6 hónapos kortól

Használati utasítás:

Használat előtt felrázandó! Tartsa a flakont függőlegesen. 15-20 cm-es távolságból permetezze a készítményt a védendő bőrfelületre, majd egyenletesen oszlassa el a kezével. Az arcbőrt – a szem és a száj környékének kihagyásával – és a nyakat a kézre szórt permettel kenje be. Gyermekek esetében az alkalmazást felnőtt végezze úgy, hogy a saját kezére fújt permetet oszlatja szét a gyermek védendő bőrfelületén. A védelem fokozása érdekében a ruházat is kezelhető. Ebben az esetben tanácsos a ruha egy kevésbé látható felületén próbakezelést végezni. Használat után mosson kezet. Hagyja a permetet megszáradni. A készítményt naponta legfeljebb 2 alkalommal használja.

Tárolás:

Eredeti csomagolásban, száraz, hűvös, fénytől védett helyen tárolva a gyártástól számított 3 évig használható fel.

Gyártó: Bábolna Környezetbiol.Kp.Kft.

Vonalkód (EAN): 5997378750239

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Protect Junior szúnyog- és kullancsriasztó permet (100ml)
Protect Junior szúnyog- és kullancsriasztó permet (100ml)
2 529 Ft