Protect Címeres poloska-irtó aeroszol (400ml)

Protect Címeres poloska-irtó aeroszol (400ml)

1 917 Ft

A Protect Címeres poloska-irtó aeroszol telelési céllal zárt térbe (lakásba) behúzódó címeres poloskák irtására alkalmazható.

9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 12 990 Ft-tól házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 359825 ÁFA: 27%
Egységár: 4.8 Ft/ml Nettó ár: 1509.4 Ft
 • Kategóriák:
 • Készletkisöprés
  most különösen megéri

  Termékleírás

  A Protect Címeres poloska-irtó aeroszol telelési céllal zárt térbe (lakásba) behúzódó címeres poloskák irtására alkalmazható.

  Megelőzési céllal, felületkezelésre:

  A palackot függőlegesen tartva, kb. 30 cm távolságból permetezze le célzottan azokat a felületeket, ahol a poloskák bejuthatnak a lakásba, illetve ahol megbújhatnak a lakáson belül. Egyenletes, folyamatos fújással annyi permetet juttasson a kezelendő felületre, hogy az enyhén nedves legyen, majd hagyja megszáradni. Ne használjon indokolatlanul nagy mennyiséget. 1 palack (400 ml) aeroszol kb. 7 m² felület kezelésére elegendő.

  Kezelje:

  • az ajtók és ablakok keretét, a nyílászárókat határoló falfelületeket, párkányokat, könyöklőket,
  • szúnyoghálók teljes felületét,
  • redőnyöket/redőnytokokat,
  • a faláttöréssel szerelt berendezések (pl. légkondicionáló, páraelszívó, konvektor, stb.) kivezető csöveinek környékét,
  • a poloskák rejtekhelyéül szolgáló réseket, repedéseket, valamint
  • bútorok, berendezési tárgyak mögötti falfelületeket.

  Az optimális hatás érdekében a kezelést poloskák első észlelésekor kezdje meg. Ezt követően javasolt 2 hetente megismételni az eljárást.

  Közvetlenül a rovarra juttatva:

  A palackot célzottan a poloskára irányítsa, majd kb. 30 cm távolságból pár másodpercig juttassa a permetet a rovarra. A termék az irtószerrel való érintkezés után néhány percen belül fejti ki az ölőhatását. Ne használjon több irtószert a feltétlenül szükségesnél, indokolatlanul!

  A telelési céllal a lakásba bejövő poloskák elleni hatékony védekezés elengedhetetlen része a mechanikai védekezési módszerek alkalmazása, vagyis a nyílászárók hálózása, valamint az épület falain és tetőszerkezetén fellelhető – technológiai vagy anyaghibából eredő – folytonossági hiányok kijavítása! A Protect címeres poloska-irtó aeroszol alkalmazása ezen óvintézkedések megtétele mellett, kiegészítő jelleggel javasolt.

  A készítmény repülő rovarok (pl. legyek, szúnyogok) irtására, a légtérbe porlasztva nem használható!

  Gyártó: Bábolna Környezetbiol.Kp.Kft.

  Vélemények

  Még nincsenek értékelések.

  A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

  0
  0 Ft
  Lépj velünk kapcsolatba
  Protect Címeres poloska-irtó aeroszol (400ml)
  Protect Címeres poloska-irtó aeroszol (400ml)
  1 917 Ft