Ingyen szállítjuk Szuper ár! PROfertil Female lágy kapszula és tabletta (168x)

PROfertil Female lágy kapszula és tabletta (168x)

90 359 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 91 274 Ft

A PROfertil Female lágy kapszula és tabletta (speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer) gyermeket tervező, policisztás ovárium szindrómában (PCOS) szenvedő nők diétás ellátására alkalmazható készítmény. Hormonmentes segítség, hogy a babavárás beteljesült álom legyen! Egy doboz 84 db. lágyzselatin kapszulát és 84 db. tablettát tartalmaz!

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 90 359 Ft / db.
2 darab 88 552 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 85 841 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 687613 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 537.9 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 527.1 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 511 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 86057.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 84336.9 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 81755 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A PROfertil Female lágy kapszula és tabletta (speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer) gyermeket tervező, policisztás ovárium szindrómában (PCOS) szenvedő nők diétás ellátására alkalmazható készítmény. Hormonmentes segítség, hogy a babavárás beteljesült álom legyen! Egy doboz 84 db. lágyzselatin kapszulát és 84 db. tablettát tartalmaz!

  • Babatervezéstől a fogantatásig és a várandósság alatt.
  • PCOS esetén is!

Azoknak a tulajdonságoknak és jellemzőknek a leírása, amelyek miatt a PROfertil Female hasznos a gyermeket tervező, policisztás ovárium szindrómában szenvedő nők diétás ellátására:

A PROfertil Female egyedi összetétele és a benne található különböző tápanyagok (folsav, szelén, Q10-koenzim, E-vitamin, zöld- tea-kivonatból származó katechinek, édes- gyökér-kivonatból nyert glicirrizin, valamint omega-3 zsírsavak) különleges kombinációja a vonatkozó tudományos vizsgálati eredményeken, valamint azokon a jelenlegi ajánlásokon alapul, amelyeket az orvostársadalom fogalmazott meg ezeknek a konkrét tápanyagoknak a PCOS-ben szenvedő nők diétás ellátásara történő alkalmazását illetően.

A PROfertil Female készítménnyel végzett tudományos vizsgálatok igazolják, hogy célzott, kiegyensúlyozott és rendszeres alkalmazás esetén a PROfertil Female speciális összetételét alkotó tápanyagok jótékony hatást fejtenek ki azoknál a betegeknél, akiknek a készítményt szánják. Ezeknek a tápanyagoknak a kombinációja táplálkozási és élettani hatásokat fejt ki a policisztás ovárium szindrómában szenvedő nők diétás ellátása során.

A PROfertil Female tápanyagtartalom szempontjából nem teljes értékű készítmény, amelynek a tápanyag-összetételét kifejezetten a policisztás ovárium szindrómában szenvedő nők diétás ellátásához igazították, és amely nem alkalmas arra, hogy kizárólagos tápanyagforrásul szolgáljon. A készítmény szakorvos javaslata alapján, kizárólag a beteg szokásos étrendjének  kiegészítéseként alkalmazandó.

A PROfertil Female e specifikus, vizsgálatokkal igazolt összetételét a speciális tápanyagszükséglethez igazították az alkalmazás javasolt területén, és az különösen a policisztás ovárium szindrómában (PCOS) szenvedő nők fokozott tápanyagszükségletét elégíti ki.

Hatóanyag-tartalom:

profertil-female-lagy-kapszula-es-tabletta-56x_hatoanyag_tartalom

Javasolt adagolás:

Vegyen be naponta 1 lágy kapszulát és 1 tablettát étkezés közben vagy után, valamilyen innivalóval. Ideális esetben a tablettát mindig a lágy kapszulával együtt, legalább három hónapig kell szedni a betegek diétás ellátásának a szükséges tápanyagok célzott, kiegyensúlyozott bevitele útján történő támogatása érdekében. A PROfertil Female készítménnyel végzett diétás ellátás folytatása az elérni kívánt táplálkozási előny eléréséig javasolt. További kérdéseivel forduljon orvosához.

Az alkalmazás időtartama:

A PROfertil Female készítményt a gyermek nemzés kezdetétől a kívánt teherbe esésig kell szedni.

Mellékhatások:

A PROfertil Female készítménnyel végzett klinikai vizsgálatokban nem számoltak be nemkívánatos eseményekről. PROfertil Female készítmény speciális gyógyászati célra szánt élelmiszer.

Kiszerelés: 84 db. + 84 db.

Fontos figyelmeztetések:

  • Csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható.
  • A készítmény szedésének elkezdése előtt vagy a javasolt alkalmazás módosításakor egyeztessen orvosával.
  • A készítmény nem teljes értékű, nem egyedüli tápanyagforrásnak szánt élelmiszer.
  • Hűvös, száraz helyen, legfeljebb 25 C hőmérsékleten. fénytől védve tartandó.
  • Kisgyermekektől elzárva tartandó!

Törzskönyvi szám: T/3028/2021

Gyártó: Lenus Pharma GmbH

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
PROfertil Female lágy kapszula és tabletta (168x)
PROfertil Female lágy kapszula és tabletta (168x)
90 359 Ft