EP Prima Ovuláció LH teszt (5x)

Prima Ovuláció LH teszt (5x)

4 079 Ft

A Prima Ovuláció LH teszt kimutatja az LH hormon jelenlétét a vizeletből.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 4 079 Ft / db.
2 darab 3 997 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 875 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 315232 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 815.8 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 799.4 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 775 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 3884.8 Ft | 2 db. vásárlása esetén 3806.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 3690.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Prima Ovuláció LH teszt kimutatja az LH hormon jelenlétét a vizeletből. A női szaporító szervrendszert termékeny korában (a serdülőkortól a menopauzáig) minden hónapban számos szerkezeti és hormonális változás éri . Ez az ösztrogének és a progeszteron szintjének folyamatos változása miatt következik be. Ezeket a hormonokat a hipotalamusz-hipofízis-gonád tengely szabályozza, amely felelős a menstruációs ciklusért, ennek a következő 4 szakasza van : menstruációs fázis, follikuláris fázis, ovuláció és lutealis fázis. A menstruációs ciklus 12/13. napján bekövetkező ovulációs fázis során a vérben lévő ösztrogén szintje olyan magas, hogy az agyalapi mirigy elkezdi a luteinizáló hormon (LH) előállítását. Ez tüszőrepedést idéz elő, mely során az érett petesejt szabaddá és megtermékenyíthetővé válik. A petesejt a tüszőrepedést követő követő 24 órában megtermékenyíthető. A vizeletben lévő LH-szint mérése ezért hatékony módja a fogamzási idő optimalizálásának. Az ovulációs LH teszt lehetővé teszi, hogy 25 mIU / ml-nél magasabb LH-szintet észleljen, és azonosítsa azokat a napokat, amelyekben a legtermékenyebb.

Használata:

Az Ovuláció teszt egy olyan immunokromatográfiás vizsgálat, amely a luteinizáló hormon (LH) jelenlétének megállapítására szolgál a reaktív csíkban található speciális aranykonjugált monoklonális antitestek segítségével.

  1. Nyissa ki a tasakot és vegye ki a vizsgálati eszközt. Az alumínium zacskóban levő szárító csomagot dobja ki.
  2. Távolítsa el a védősapkát, és tegye ki az abszorbens csúcsot. Forgassa úgy az eszközt úgy, hogy az eredmény ablak felfelé nézzen, a mintavevő pedig lefelé.
  3. Helyezze az abszorbens csúcsot a vizelet sugár alá legalább 10 másodpercig. FIGYELMEZTETÉS: Ügyeljen arra, hogy ne jussanak vizeletcseppek az eredményablakba. Alternatív megoldásként (ha könnyebb) a vizeletet tiszta, száraz tégelybe lehet gyűjteni (nem tartozék), majd az abszorbeáló csúcsot (ovális) 10 másodpercig mártsa bele a vizeletbe.
  4. Helyezze vissza a védőkupakot az abszorbens csúcsra.
  5. Helyezze a próbapadot száraz, sík felületre, és az eredményablak felfelé nézzen.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Prima Ovuláció LH teszt (5x)
Prima Ovuláció LH teszt (5x)
4 079 Ft