Prima Magzatvíz szivárgás teszt (5x)

Prima Magzatvíz szivárgás teszt (5x)

9 319 Ft

A Prima Magzatvíz szivárgás teszt kimutatja a szivárgó magzatvizet terhesség alatt. A teszt nagy érzékenységű, és egy lépésben elvégezhető, amely rövid időn belül eredményt ad. Lehetővé teszi a magzatvízszivárgás korai észlelését.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 9 319 Ft / db.
2 darab 9 133 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 8 853 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 173657 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1863.8 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 1826.6 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1770.6 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 8875.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 8698.3 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 8431.6 Ft
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Prima Magzatvíz szivárgás teszt kimutatja a szivárgó magzatvizet terhesség alatt. A teszt nagy érzékenységű, és egy lépésben elvégezhető, amely rövid időn belül eredményt ad. Lehetővé teszi a magzatvízszivárgás korai észlelését, így védi a magzat és az anya egészségét.

A speciális betét egy in vitro teszt, könnyen használható otthoni tesztkészlet, amely lehetővé teszi az amnion folyadék valószínű szivárgásának észlelését, ha az orvosa azt gyanítja, hogy magasabb lehet az amnion folyadék szivárgásának normál kockázata. Az amnion folyadék szivárgásának kockázata a normálnál nagyobb 48 órával az amniocentézis vizsgálatok után, vagy azonosítatlan nedvesedés esetén, vagy olyan nők körében, akiknek korábban már volt korai magzatburok repedése. Az amnion folyadék pH-értéke magasabb mint 6.5., a betét megváltoztatja a színét, ha 6.5, vagy ennél magasabb pH-jú folyadékkal érintkezik.

Használata:

Egyszerűen rögzítsd a speciális betétet az alsóneműdhöz, és folytasd a napi teendőid. Amikor úgy érzed folyadékszivárgás van, ellenőrizd a színváltozást. A betét színváltozása lehet részleges vagy teljes (bármilyen intenzitású, formájú, méretű). A színváltozás minden esetben 15 perccel a folyadék szivárgása után következik be. Ha kék vagy zöld színváltozás történik, lehet, hogy valóban a magzatvíz szivárog, de lehet hüvelyi fertőzésed is. Azonnal fordulj orvoshoz, vagy haladéktalanul menj be a kórházba. Ha a betét sárga színű marad, vagy 15 perc után sárgásra változik, a folyadék szivárgása valószínűleg vizelet, ami a terhesség alatt gyakran előfordul. Bármilyen minimális mennyiségű amnion folyadék szivárgás látható kék vagy zöld foltot hoz létre. Ha orvosi ellátás szükséges, mutasd meg a teszt eredményt az orvosodnak.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Prima Magzatvíz szivárgás teszt (5x)
Prima Magzatvíz szivárgás teszt (5x)
9 319 Ft