Prima Korai terhességi gyorsteszt (2x)

Prima Korai terhességi gyorsteszt (2x)

1 909 Ft

A Prima Korai terhességi gyorsteszt már 10 mIU/ml hCG-t kimutat, használható a ciklus esedékes időpontjától számított 1. naptól!

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 909 Ft / db.
2 darab 1 871 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 814 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 428818 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 954.5 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 935.5 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 907 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1818.1 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1781.9 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1727.7 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Prima Korai terhességi gyorsteszt már 10 mIU/ml hCG-t kimutat, használható a ciklus esedékes időpontjától számított 1. naptól!

  • Könnyű használat
  • Megbízható eredmény
  • Svájci pontosság
  • Gyors szállítás

Bármilyen eredményre is számítasz, a Prima Home Test terhességi tesztjével pontos és megbízható eredményre számíthatsz. Használata egyszerű és gyors. A legbiztosabb eredményt mindig a reggeli vizeletből ismerhetjük meg, ugyanis ekkor van jelen a legkoncentráltabban a hCG-hormon (chorionic gonadotropin hormon) a vizeletünkben. A teszt pozitív, vagyis terhességet mutat, ha a vizelet hCG szintje egyenlő vagy magasabb mint 10 mIU/ml.

Mi az a hCG hormon?

A terhesség első fázisaiban a megtermékenyített petesejt a petevezetéken keresztül a méhbe jut és körülbelül hét nap elteltével beágyazódik. Ebben a fázisban a méhnyálkahártya, amely végül majd a placentát képezi, megkezdi az emberi chorion gonadotropin, más néven hCG hormon termelését, amely elengedhetetlen a terhesség kialakulásához és fennmaradásához. A hCG hormon korai megjelenése és gyors növekedése a vizeletben kiváló jelzés a terhesség kezdetének megerősítésére.

Hogyan működik a terhességi teszt?

A készülék specifikusan azonosítja az emberi hCG hormont, és megmutatja, hogy az adott koncentráció a vizeletben legalább 10 mIU / ml. Bizonyos esetekben az ezen érték alatti (7,4 mIU /ml és 9,99 mIU / ml közötti) hCG-hormont tartalmazó minta is pozitív eredményt adhat. A teszt a WHO International Standard NIBSC 99/688 alapján készült.

Mikor használhatom a tesztet?

A tesztet a ciklus esedékes 1. napjától számítva bármikor el lehet végezni a nap bármely szakában. Ha a tesztet a ciklus 1. napja előtt végzi el, használja a nap első vizeletét (középsugár vizeletet használva)

Lehet téves az eredmény?

Az eredmény helyes, ha az utasításokat gondosan követed. Azonban az eredmény nem megfelelő, ha a készülék más folyadékkal érintkezik felhasználás előtt. Az eredmények nagyon ritkán lehetnek hamis pozitívak vagy hamis negatívok, ha hormonanyagcsere-zavarok vannak, vagy ha hCG-tartalmú gyógyszer van a vizeletben.  Egyéb meddőségi kezelések (pl. Klomifén-citrát), fájdalomcsillapítók és hormonalapú fogamzásgátló tabletták nem befolyásolhatják az eredményt. Ha azonban nemrégiben állt le hormonalapú fogamzásgátló szedésével, vagy ha meddőségi kezelése van, szabálytalan lehet a ciklusa és lehet, hogy túl korán végezte el a tesztet. Ha a közelmúltban volt terhes / vetélése volt, hamis pozitív eredmény születhet, mert hCG hormon még mindig jelen van a szervezetében. Váratlan vagy ellentmondásos eredmények esetén beszélj nőgyógyászoddal, mert bizonyos egészségügyi körülmények is megváltoztathatják a teszt eredményét.

Ha a vizeletben több mint 10 mp-ig maradt a nedvszívó tesztvég, lehet helyes az eredmény?

Igen, néhány másodperc nem befolyásolja az eredményt.

Ha a vizeletben kevesebb mint 10 mp-ig maradt a nedvszívó tesztvég, lehet helyes az eredmény?

Nem, mert az elnyelt mintamennyiség nem elegendő.

Az eredmény megbízható, ha 5 percen túl olvasom le?

A vizsgálatot pontosan 5 perccel az eljárás után kell leolvasni, de legkésőbb 10 perccel a vizsgálat megkezdése után.

Mit tegyek ha az eredmény pozitív?

Ha az eredmény pozitív, a terhességi teszt azonosította a hCG hormon jelenlétét a vizeletben,  legalább 25mIU / ml koncentrációban. Azonnal keresd fel nőgyógyászodat. Ha az eredmény pozitív, de később mégsem kerül a terhesség megerősítésre, valószínűleg korai vetélés zajlott le.

Mit tegyek ha az eredmény negatív?

Ha az eredmény negatív, akkor a hCG hormonszintje a vizeletben 25 mIU / ml alatti, ami azt jelenti, hogy nem vagy terhes.

A teszt használható születésszabályozásra?

Nem, a vizsgálatot nem erre a célra tervezték, és nem szabad erre a célra használni.

Mennyire pontos a hCG teszt?

Az értékelő jelentések 98% feletti (CI 95%: 96,9-100%) egyezést mutatnak különböző referenciamódszerekkel, azaz a teszt 98%-os pontossággal bír.

Mit tartalmaz a csomag?

  • 1 db használati útmutató.
  • 2 db lezárt alumínium tasak, amely a következőket tartalmazza: 2 db teszt, 2 db nedvességfelszívó tasak.

Vonalkód (EAN): 5999565291723

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Prima Korai terhességi gyorsteszt (2x)
Prima Korai terhességi gyorsteszt (2x)
1 909 Ft