EP Prima Húgyúti fertőzés teszt (3x)

Prima Húgyúti fertőzés teszt (3x)

3 249 Ft

A Prima Húgyúti fertőzés teszt a leukociták, vér, nitritek és fehérjék kimutatására szolgál a vizeletben.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 249 Ft / db.
2 darab 3 184 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 087 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 518784 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1083 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 1061.3 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1029 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 3094.3 Ft | 2 db. vásárlása esetén 3032.4 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2940.1 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Prima Húgyúti fertőzés teszt a leukociták, vér, nitritek és fehérjék kimutatására szolgál a vizeletben. A húgyúti fertőzés a húgyutakat érintő egyik leggyakoribb betegség, amelybe beletartozik a húgycső, a húgyhólyag, a húgyút és a vese. A férfiak, nők és gyermekek esetében is előfordulhat a húgyúti fertőzés. Leggyakrabban a nőket érinti a húgyúti fertőzés, miután a rövid húgycső kedvez a baktériumok behatolásának. Ugyanakkor az idős férfiaknál is fokozottan előfordulhat, ha a prosztata megnagyobbodás gátolja a vizelet szabad áramlását. Az egészséges emberek vizelete steril (azaz nem tartalmaz mikroorganizmusokat). A húgyutak sterilen tartásának egyik legjobb módja, ha a húgyhólyagot rendszeres időközönként kiürítjük. A fertőzés általában a húgycsőben kezdődik majd a felső húgyutakon át a veséig is elterjedhet. Különböző tünetek: égető érzés vizelés közben vagy gyakori vizelési inger. Előfordul továbbá hogy a vizelet zavaros vagy erős szagot áraszt.

Használata:

  1. Nyissa ki az alumínium tasakot a megjelölt helyen és vegye ki a tesztcsíkot. Ne érintse meg a vizsgálati felszínt, és a mellékelt nedvszívó csomagot a szokásos háztartási hulladékkal együtt dobja ki. Miután kinyitotta a tasakot, ajánlatos a vizsgálatot azonnal elvégezni. A tesztcsíkot merítse a vizeletmintába. FIGYELEM: Győződjön meg róla, hogy mind a négy tesztmező kb. 1-2 másodpercig a vizeletbe kerül.
  2. Ezután távolítsa el a tesztcsíkot, és törölje le a felesleges vizeletet a tartály pereméről vagy törölje le egy nedvszívó anyaggal (pl. Papírtörlővel), hogy elkerülje a vegyi anyagok összekeverését a szomszédos reagens területekről. Helyezze a tesztcsíkot vízszintesen a nyitott alumínium tasakra úgy, hogy a vizelet ne kerüljön más felületekre. Várjon 2 percet. (ne olvassa el az eredményeket 3 perc után)

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Prima Húgyúti fertőzés teszt (3x)
Prima Húgyúti fertőzés teszt (3x)
3 249 Ft