EP Prima Gluténérzékenység gyorsteszt (1x)

Prima Gluténérzékenység gyorsteszt (1x)

4 611 Ft

A Prima Gluténérzékenység gyorsteszt segítségével kimutatható az anti deamidált gliadin peptid (anti-DGP) és az IgA és IgG antitestek jelenléte a vérből, a gluténérzékenység valószínűsítésére.

9 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 12 990 Ft-tól házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 120327 ÁFA: 5%
Egységár: 4611 Ft/db. Nettó ár: 4391.5 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Prima Gluténérzékenység gyorsteszt segítségével kimutatható az anti deamidált gliadin peptid (anti-DGP) és az IgA és IgG antitestek jelenléte a vérből, a gluténérzékenység valószínűsítésére.

A gluténérzékenyés egy olyan autoimmun betegség, amely a vékonybél krónikus gyulladását okozza. A betegség észlelhető tünetei a hasmenés, a fogyás, a hasi puffadás, az alultápláltság és különféle típusú bőrreakciók. A legújabb tanulmányok szerint a gluténérzékenyég által érintett beteg szervezete specifikus antitesteket (IgA és IgG osztály) termel a deamidált gliadin peptid (anti-DGP) ellen. Ezek az antitestek nagy pontossággal diagnosztizálhatóak a gluténérzékenységben szenvedő betegek véréből, a korai diagnózis csökkentheti a bélrendszeri károsodást és megelőzheti a súlyosabb szövődményeket. A gluténérzékenység teszt egy gyors immunokromatográfiás vizsgálat, amely kimutatja az IgA és IgG anti-DGP antitestek érzékelhető jelenlétét a vérében.

Használata:

  1. Mosson kezet forró vízzel és szappannal, öblítse le tiszta vízzel és szárítsa meg, vagy használja a mellékelt tisztított gézt.
  2. Az alábbiak szerint készítse elő a tesztet: nyissa ki az alumínium tasakot, vegye ki a tesztkazettát, és dobja ki a nedvszívó tasakot. Nyissa ki a pipettát tartalmazó műanyag csomagot. Nyissa ki a fiolát, és csavarja le a fehér kupakot, ügyelve arra, hogy ne essen a földre! Vegye le a védőkupakot a vérvételi eszköz végéről, és tegye a tűt szabaddá.
  3. Óvatosan, anélkül hogy húzná, forgassa körbe 360 fokban a vérvételi eszköz kupakját.
  4. Távolítsa el és dobja ki a kupakot.
  5. Nyomja rá a vérvételi eszközt az ujjbegyére azzal a végével, amiről eltávolította a kupakot (a gyűrűs ujj csúcsa ajánlott). Az eszköz csúcsa használat után automatikusan és biztonságosan visszaugrik. Ha a vérvételi eszköz nem működik megfelelően, használja a csomagban lévő másodikat. Ha a második vérvételi eszközt nem használják, akkor azt különleges óvintézkedések nélkül ki lehet dobni.
  6. Szúrás után tartsa a kezét lefelé, masszírozza az ujj hegyét, majd miután elég nagy vércsepp képződött tartsa bele a pipetta végét, majd tartsa nyugodtan az ujját, amíg a vér el nem éri a pipettán lévő fekete vonalat.
  7. A pipetta végét folyamatosan tartsa a a vércseppben, ne távolítsa el, hogy ne alakulhassanak ki légbuborékok a csőben.
  8. Nyissa ki az fiolát, és azonnal csepegtesse bele a pipettával összegyűjtött vért. Nyomja meg a pipetta végét 2 – 3-szor, hogy az összes vér a hígítóoldatba kerüljön. Helyezze vissza a csavaros kupakot az üvegcsére és rázza össze erősen 10 másodpercig.
  9. Csavarja ki a kék kupakot a csepegtető üvegből (a fehér kupakot ne távolítsa el ). Ezután a vizsgálati kazettán lévő lyukba csepegtessen 3 csepp oldatot!
  10. Várjon 10 percet.

Vonalkód (EAN): 5999565290788

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Prima Gluténérzékenység gyorsteszt (1x)
Prima Gluténérzékenység gyorsteszt (1x)
4 611 Ft