EP Prima Férfi termékenység teszt (1x)

Prima Férfi termékenység teszt (1x)

5 959 Ft

A Prima Férfi termékenység teszt az emberi ondó spermiumkoncentrációjának in vitro minőségi értékelésére szolgáló segédeszköz.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 5 959 Ft / db.
2 darab 5 840 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 5 661 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 201865 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 5959 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 5840 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 5661 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 5675.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 5562 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 5391.5 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Prima Férfi termékenység teszt az emberi ondó spermiumkoncentrációjának in vitro minőségi értékelésére szolgáló segédeszköz a férfi meddőség vizsgálatára, vagy a terhességi tervezés klinikai diagnosztizálásához amellyel megvizsgálható, hogy a spermium mennyisége eléri-e a fogamzáshoz szükséges koncentrációt.

Használata:

A termék nagy vízelnyelésű és 0,5 µm-nél kisebb pórusméretű inert üvegszálas membránt használ a sperma szűrésére. A spermium-sejtek a membrán első rétegének felületén csapdába esnek, és a festékoldattól megfestődnek. Minél sötétebb az A tesztfelület színe, annál nagyobb a sperma koncentrációja. Ha az A tesztfelület színe világosabb, mint a B referenciasáv standard színe, azt jelenti, hogy a sperma koncentrációja kevesebb, mint 15 millió / ml. Ha az A tesztfelület színe sötétebb, mint a B referenciasáv standard színe, azt jelenti, hogy a spermiumkoncentráció nagyobb, mint 15 millió / ml. A természetes fogamzáshoz minimálisan 15 millió/ml spermaszám szükséges. Ez a teszt az emberi sperma sperma koncentrációjának in vitro minőségi értékelésére szolgál. Lényegében ez azt jelenti, hogy a teszt meghatározza, hogy a spermiumok száma megfelelő-e ahhoz, hogy természetes módon megtörténjen a megtermékenyítés. Az alacsony spermiumkoncentráció esetén a teherbeesés esélye csökken. Javasoljuk, hogy keresse fel orvosát, aki tanácsot adhat a sperma koncentrációjának javítására.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Prima Férfi termékenység teszt (1x)
Prima Férfi termékenység teszt (1x)
5 959 Ft