Prevalin Nasodren orrspray (1x)
Prevalin Nasodren orrspray (1x)
7 681 Ft -12%
  
6 759 Ft
info_szallitott_keszeitmenyek_2020_banner
ingyenes_szallitas_banner_fenn_nagy
info_szallitott_keszeitmenyek_2020_banner_kicsi
ingyenes_szallitas_banner_2019
Egészségpénztárra elszámolható termék - 12% Prevalin Nasodren orrspray (1x)

Prevalin Nasodren orrspray (1x)

7 681 Ft 6 759 Ft

A Prevalin Nasodren orrspray ciklámen kivonatot tartalmaz, amely 2 hatékony fiziológiai hatásával a gyökerénél kezeli az arcüreggyulladást. Csökkenti az orrnyálkahártya és az arcüregek duzzanatát, továbbá szabaddá teszi a légzést, miközben segíti a váladék kiürülését.

7 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás PostaPont-ra, 9 990 Ft-tól pedig már házhoz is! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 550483 ÁFA: 27%
Egységár: 6759 Ft/db. Nettó ár: 5322 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Akció értesítő - Iratkozz fel hírlevelünkre

Termékleírás

A Prevalin Nasodren orrspray (orvostechnikai eszköz) egyedülálló módon ciklámen kivonatot tartalmaz, amely 2 hatékony fiziológiai hatásával a gyökerénél kezeli az arcüreggyulladást.

Kettős hatást fejt ki:

 • Helyi ozmotikus hatás: csökkenti az orrnyálkahártya és az arcüregek duzzanatát és szabaddá teszi a légzést
 • Reflexes hatás: újra megindítja a normális folyadék-kiáramlást, így a váladék kiürülhet az arcüregből.

A Prevalin Nasodren orrspray hatékonyságát már több mint 2000, akut és krónikus arcüreggyulladástól szenvedő beteg részvételével végzett 35-nél is több vizsgálatban igazolták. Bizonyított tény, hogy a Prevalin Nasodren orrspray jelentős mértékben növeli az arcüreggyulladásból meggyógyultak arányát, és sok esetben feleslegessé teszi az egyébként is túlzott mértékű antibiotikum-használatot. Világszerte több mint 1 millió beteg már sikeresen kezelte arcüreggyulladását a Prevalin Nasodren orrspray segítségével.

A Prevalin Nasodren orrspray-t minden akut és krónikus arcüreggyulladásban szenvedő beteg használhatja. A Prevalin Nasodren orrspray a középfül-gyulladás és a műtéti beavatkozás utáni ellátás (gyorsabb felépülés) esetében is hatékonynak bizonyult.

Általánosságban:

Az arcüregek a fejben lévő üregek, amelyeket normál esetben levegő tölt ki. Ha Önnek arcüreggyulladása van, az üregeket borító nyálkahártya gyulladásba jön.  A gyulladás miatt az orrmelléküregek és az orr közötti összeköttetés eldugul. A melléküregek váladékkal telnek meg, és ez a folyamat olyan tüneteket okoz, mint például az arcban jelentkező fájdalom, fejfájás, orrdugulás. A gyulladást vírusok, baktériumok, gombák, allergia vagy valamilyen autoimmun betegség is okozhatja.

Mivel egy gyógyszerésznek vagy általános orvosnak ránézésre nehéz meghatároznia az arcüreggyulladása eredetét, a betegek gyakran kombinált kezelést kapnak: antibiotikum, kortikoszteroid orrspray, dekongesztánsok (nyálkahártya-duzzanatot csökkentő szerek), antihisztaminok, stb. Ezáltal a kezelés meglehetősen költséges (egy ilyen megbetegedés kezelése akár a 10 000 Ft-ot is meghaladhatja). A legtöbb kezelés helyi, tüneti kezelést biztosít, és csak elfedi a valódi problémát, emiatt az állapot akár krónikussá is válhat.

Ön nincs egyedül! Az arcüreggyulladás előfordulása minden évben egyre nő:

 • A felnőtt lakosság 90%-a életében legalább egyszer szenved heveny (4 hétnél rövidebb ideig tartó tünetekkel járó) arcüreggyulladásban
 • Csaknem minden 10. ember szenved krónikus (12 hétnél tovább tartó tünetekkel járó) arcüreggyulladásban

Használata:

A Prevalin Nasodren orrspray-t naponta csak egyszer kell befújni mindkét orrlyukba, lehetőleg mindennap ugyanabban az időben, nagyjából 2 órával lefekvés előtt. A napi dózis emelése nem eredményez hatásnövekedést.

Tudnivalók a Prevalin Nasodren orrspray biztonságos használatához:

 • A használat során kerülje el a belégzést
 • Mindkét orrlyukába naponta csak egyszer fújja be az oldatot
 • A szembejutást el kell kerülni. Szembe jutva irritációt és az akut kötőhártya-gyulladás tüneteit okozhat.
 • Az elkészített Prevalin Nasodren oldatot hűtőszekrényben kell tárolni

Fontos figyelmeztetés: 

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! A használati útmutató ide kattintva érhető el.

3 értékelés a termékre: Prevalin Nasodren orrspray (1x)

 1. Liszkai Éva
  4 / 5

  Az első használatnál nagyon erős maró érzés volt az orromban,mintha erős tormát szippantottam volna fel.A könnyem és az orrom is folyt nagyon kb. 5 percen keresztül. Ezért gyerekeknek nem ajánlom. Kifejezetten fájt. Mivel évek óta küzdök arcüreg gyulladással ezért egy hétig használtam az orrspray-t. elég jól kiürültek az arcüregeim, de még nem tökéletes.

 2. Császár Tímea
  5 / 5

  Csak ajánlani tudom! Igen brutál módon csíp, de utána nagyon jól kiürűl a váladék, rögtön enyhül a feszülős fejfájas és ha még antibiotikumot se kell szedni, én azt gondolom érdemes megpróbálni.

 3. Fekete Dóra
  5 / 5

  Kötőhàrtya gyulladás kísérője volt az arcüreggyulladás. Napokig fàjt a tarkóm és a homlokom… vàladék szinte semmi. Az első hasznàlatnàl valóban nagyon csíp, de 5 perc!!! alatt megszűnt a tarkó és homlok feszítő fàjdalma teljesen. Plusz 3 zsepit fújtam tele. És nagyon sokat hapciztam☺ szóval kicsit mellbevàgott az àra, de valóban azt tudja amit ígért. Gyereknek én sem aljalmaznàm.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.