EP Pregnasens Vizeletsugaras terhességi teszt (1x)

Pregnasens Vizeletsugaras terhességi teszt (1x)

968 Ft

A Pregnasens Vizeletsugaras terhességi teszt a terhesség korai kimutatására alkalmas, házi használatra, önellenőrzésre szolgáló eszköz. A vizeletsugaras terhességi teszt a legkényelmesebben használható teszt-forma, mert a tesztcsíkkal és a kazettás kivitellel szemben nem kell mintát (vizeletet) gyűjteni, hanem az eszközt rövid ideig a vizeletsugár alá kell helyezni.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 648547 ÁFA: 5%
Egységár: 968 Ft/db. Nettó ár: 921.9 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Pregnasens Vizeletsugaras terhességi teszt a terhesség korai kimutatására alkalmas, házi használatra, önellenőrzésre szolgáló eszköz. Formája egyszerűen használható, vizeletsugaras tesztkazetta. A vizeletsugaras terhességi teszt a legkényelmesebben használható teszt-forma, mert a tesztcsíkkal és a kazettás kivitellel szemben nem kell mintát (vizeletet) gyűjteni, hanem az eszközt rövid ideig a vizeletsugár alá kell helyezni. A vizsgálat bármely napszakban egyszerűen elvégezhető, néhány percen belül megbízható választ ad. A menstruáció várt időpontja előtt akár 3-6 nappal kimutatható a terhesség.

Terhesség esetén termelődő hCG-hez kötődni képes ellenanyag-pár, alkalmasan választott reagenshordozókon. Az egyik ellenanyag a membrán-reakciózónához van kötve, a másik kolloid arannyal jelölt, és a bordó színű jelet adja. A teszt továbbá kontroll ellenanyagot is tartalmaz, amely a teszt működőképességét igazolja.

A csomagolás tartalma: 1 db teszt, útmutatóval.

Érzékenysége: 25 IU/liter.

Vonalkód (EAN): 5999888010759

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Pregnasens Vizeletsugaras terhességi teszt (1x)
Pregnasens Vizeletsugaras terhességi teszt (1x)
968 Ft