EP Pregnasens terhességi tesztcsík (1x)

Pregnasens terhességi tesztcsík (1x)

829 Ft

A Pregnasens terhességi tesztcsík a humán choriogonadotropin (hCG) kimutatására alkalmas, a megtermékenyülés után 7-10 nappal, azaz a beágyazódást követően akár 3 nappal alkalmas a terhesség korai kimutatására.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 829 Ft / db.
2 darab 812 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 788 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 616621 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 829 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 812 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 788 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 789.5 Ft | 2 db. vásárlása esetén 773.3 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 750.5 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Pregnasens terhességi tesztcsík a humán choriogonadotropin (hCG) kimutatására alkalmas a vizeletben. A megtermékenyülés után 7-10 nappal, azaz a beágyazódást követően akár 3 nappal alkalmas a terhesség korai kimutatására, az esedékes következő menstruáció kimaradása előtt pedig 3-6 nappal. A mérés immunológiai vizsgálati eljáráson alapszik, a jelet hCG béta-alegységére specifikus, jelölt monoklonális ellenanyag biztosítja.

A Pregnasens terhességi teszt érzékenysége 25 IU/liter hCG. Az esedékes menstruáció kimaradása napján a hCG  koncentrációja a 100 IU/litert is meghaladhatja a vizeletben.

Mintavétel:

Vizeletvétel történhet bármikor a nap folyamán, azonban a reggeli első vizeletben mindig magasabb a kimutatandó hormon koncentrációja. Lehetőleg friss mintából végezzük a vizsgálatot. Tesztelés előtt maximum 48 óráig 2-8°C-on lehet tárolni a vizeletmintát. Hosszabb ideig fagyasztva tároljuk a vizsgálandó vizeletmintákat. Ha hűtött mintát tesztelünk, a lezárt tasakban lévő tesztcsíkot és a vizeletmintát hagyjuk felmelegedni szobahőmérsékletre (20-25°C-ra) tesztelés előtt. A tesztcsíkot a fóliatasak felbontása után azonnal (1-2 órán belül) használjuk fel! Lehetőleg kézzel ne érjünk a középső, fedetlen reakciózónához (a nyilak és a hCG felirat között).

A vizeletmintát töltsük egy tiszta edénybe. A lezárt tasakból kivett tesztcsíkot mártsuk a vizeletmintába a nyilakkal jelzett irányban, a nyilak hegyénél lévő vízszintes jelig, amely kb. 1,5 cm-re van a tesztcsík aljától.  A tesztcsíkot leolvasásig tarthatjuk folyamatosan a vizeletmintában, vagy ha legalább 30-40 másodpercig a mintában tartottuk, kivehetjük, és vízszintes felületre fektetve olvassuk le az eredményt.

Leolvasás:

A jelek általában 3 percen belül láthatóak, de az eredmény értékeléséig várjon legalább 10-15 percet, hogy a háttér teljesen kitisztuljon! Száradás után a jelek a legtöbb esetben hosszú ideig, akár hónapokig stabilak maradnak.

Pozitív (terhes): Egyértelműen két piros csík látható, a teszt-csík (T) és a kontroll csík (C).
Negatív (nem terhes): Csak egy piros csík látható, a kontroll csík (C). A kontroll csík megjelenése arra utal, hogy a teszcsík működőképes.
Érvénytelen: Nem látszik egy csík sem. Ebben az esetben a vizsgálat nem értékelhető, mert valamelyik reagens nem működőképes.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Pregnasens terhességi tesztcsík (1x)
Pregnasens terhességi tesztcsík (1x)
829 Ft