EP Szuper ár! Predictor Early terhességi teszt (1x)

Predictor Early terhességi teszt (1x)

1 539 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 1 710 Ft
Megtakarítás: 171 Ft

A Predictor Early terhességi teszt az egyetlen pontos és megbízható otthoni terhességi teszt, amely négy nappal a menzesz kimaradását megelőzően kimutatja a terhességet. Azoknak a nőknek ajánlott, akik a lehető leghamarabb szeretnék tudni, hogy terhesek-e.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 539 Ft / db.
2 darab 1 508 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 462 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 470087 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1539 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 1508 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1462 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1465.7 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1436.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1392.4 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Predictor Early terhességi teszt az egyetlen pontos és megbízható otthoni terhességi teszt, amely négy nappal a menzesz kimaradását megelőzően kimutatja a terhességet. Azoknak a nőknek ajánlott, akik a lehető leghamarabb szeretnék tudni, hogy terhesek-e, vagy sem.

Működési elvek:

  • A Predictor Early a terhes nők vizeletében jelen lévő terhességi hormon, a humán chorion gonadotropin (hCG) szintjét méri.
  • A normál, nem terhes hCG szint 5 mIU/ml alatt van. A Predictor Early a vizeletben lévő 12.5 mIU/ml és fölötti hCG koncentrációt mutat ki 99.9%-os pontossággal. A tesztet a magas érzékenységének köszönhetően az esedékes menstruáció előtti 6. napon el lehet végezni.
  • A hCG szint minden nőnél egyénileg változó. A terhes nők 90%-ának hCG szintje 12,5 mlU/ml vagy afölötti az esedékes menstruáció előtti 6. napon.

Használata:

  • A Predictor Early a menzesz kimaradása előtt 6 nappal használható.
  • Túl korán végzett teszt esetén lehetséges, hogy már terhes vagy, de még nincs elég hCG, amit a teszt kimutathat. Ha negatív eredményt kapsz és még mindig úgy érzed, hogy terhes lehetsz, akkor a menzesz kimaradásának napjához közelebbi időpontban ismételd meg a tesztet.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Predictor Early terhességi teszt (1x)
Predictor Early terhességi teszt (1x)
1 539 Ft