EP Szuper ár! Predictor Early terhességi teszt (1x)

Predictor Early terhességi teszt (1x)

1 379 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 1 532 Ft
Megtakarítás: 153 Ft

A Predictor Early terhességi teszt az egyetlen pontos és megbízható otthoni terhességi teszt, amely négy nappal a menzesz kimaradását megelőzően kimutatja a terhességet. Azoknak a nőknek ajánlott, akik a lehető leghamarabb szeretnék tudni, hogy terhesek-e.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 1 379 Ft / db.
2 darab 1 351 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 1 310 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 470087 ÁFA: 5%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 1379 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 1351 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1310 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 1313.4 Ft | 2 db. vásárlása esetén 1286.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 1247.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Predictor Early terhességi teszt az egyetlen pontos és megbízható otthoni terhességi teszt, amely négy nappal a menzesz kimaradását megelőzően kimutatja a terhességet. Azoknak a nőknek ajánlott, akik a lehető leghamarabb szeretnék tudni, hogy terhesek-e, vagy sem.

Működési elvek:

  • A Predictor Early a terhes nők vizeletében jelen lévő terhességi hormon, a humán chorion gonadotropin (hCG) szintjét méri.
  • A normál, nem terhes hCG szint 5 mIU/ml alatt van. A Predictor Early a vizeletben lévő 12.5 mIU/ml és fölötti hCG koncentrációt mutat ki 99.9%-os pontossággal. A tesztet a magas érzékenységének köszönhetően az esedékes menstruáció előtti 6. napon el lehet végezni.
  • A hCG szint minden nőnél egyénileg változó. A terhes nők 90%-ának hCG szintje 12,5 mlU/ml vagy afölötti az esedékes menstruáció előtti 6. napon.

Használata:

  • A Predictor Early a menzesz kimaradása előtt 6 nappal használható.
  • Túl korán végzett teszt esetén lehetséges, hogy már terhes vagy, de még nincs elég hCG, amit a teszt kimutathat. Ha negatív eredményt kapsz és még mindig úgy érzed, hogy terhes lehetsz, akkor a menzesz kimaradásának napjához közelebbi időpontban ismételd meg a tesztet.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Predictor Early terhességi teszt (1x)
Predictor Early terhességi teszt (1x)
1 379 Ft