EP - 10% Predictor Early terhességi teszt (1x)

Predictor Early terhességi teszt (1x)

1 441 Ft 1 297 Ft

A Predictor Early terhességi teszt az egyetlen pontos és megbízható otthoni terhességi teszt, amely négy nappal a menzesz kimaradását megelőzően kimutatja a terhességet. Azoknak a nőknek ajánlott, akik a lehető leghamarabb szeretnék tudni, hogy terhesek-e.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 470087 ÁFA: 5%
Egységár: 1297 Ft/db. Nettó ár: 1235.3 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Predictor Early terhességi teszt az egyetlen pontos és megbízható otthoni terhességi teszt, amely négy nappal a menzesz kimaradását megelőzően kimutatja a terhességet. Azoknak a nőknek ajánlott, akik a lehető leghamarabb szeretnék tudni, hogy terhesek-e, vagy sem.

Működési elvek:

  • A Predictor Early a terhes nők vizeletében jelen lévő terhességi hormon, a humán chorion gonadotropin (hCG) szintjét méri.
  • A normál, nem terhes hCG szint 5 mIU/ml alatt van. A Predictor Early a vizeletben lévő 12.5 mIU/ml és fölötti hCG koncentrációt mutat ki 99.9%-os pontossággal. A tesztet a magas érzékenységének köszönhetően az esedékes menstruáció előtti 6. napon el lehet végezni.
  • A hCG szint minden nőnél egyénileg változó. A terhes nők 90%-ának hCG szintje 12,5 mlU/ml vagy afölötti az esedékes menstruáció előtti 6. napon.

Használata:

  • A Predictor Early a menzesz kimaradása előtt 6 nappal használható.
  • Túl korán végzett teszt esetén lehetséges, hogy már terhes vagy, de még nincs elég hCG, amit a teszt kimutathat. Ha negatív eredményt kapsz és még mindig úgy érzed, hogy terhes lehetsz, akkor a menzesz kimaradásának napjához közelebbi időpontban ismételd meg a tesztet.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Predictor Early terhességi teszt (1x)
Predictor Early terhességi teszt (1x)
1 441 Ft -10%
  
1 297 Ft