Pote-Mix Plusz kapszula (120x)

Pote-Mix Plusz kapszula (120x)

17 709 Ft

A Pote-Mix Plusz kapszula (étrend-kiegészítő készítmény) kibővített összetételű és magasabb hatóanyag-tartalommal bíró termék kapszula formátumban. Hatóanyagainak folyamatos és állandó szedése kedvezően hat a nemi életre és az életminőségre idősebb korban is.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 17 709 Ft / db.
2 darab 17 355 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 16 824 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 862930 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 147.6 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 144.6 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 140.2 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 13944.1 Ft | 2 db. vásárlása esetén 13665.3 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 13247.2 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Pote-Mix Plusz kapszula (étrend-kiegészítő készítmény) kibővített összetételű és magasabb hatóanyag-tartalommal bíró termék kapszula formátumban. Egészséges életmód mellett kell alkalmazni a táplálék bevitelével párhuzamosan. Hatóanyagainak folyamatos és állandó szedése kedvezően hat a nemi életre, emellett pozitívan befolyásolja az életminőséget, a korral járó különféle problémákat.

Összetevők: 

Zöldzab, zeller, zöldárpa, csalán, csipkebogyó, ginzeng, C és E vitamin.

Adagolás:

Felnőtt férfiaknak bő folyadékkal napi 2 x 2 db. kapszulát kell bevenni rendszeresen 1-2 hónapon keresztül. Kihagyása zavart okoz a hatásban. 12 órán belül pótolni kell a hiányt, és a kívánt hatás 1-2 hét múlva, max. 2 hónapon belül jelentkezik. Idősebb korban, magas vérnyomás, cukorbetegség, illetve érszűkület esetén javasolt a Pote-Mix+ 2 dobozos kúrajellegű szedése.

Kiszerelés: 120 db

Fontos figyelmeztetések:

– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Gyártó: MaxPot Kereskedelmi Kft.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Pote-Mix Plusz kapszula (120x)
Pote-Mix Plusz kapszula (120x)
17 709 Ft