EP Posterisan Protect kúp (10x)

Posterisan Protect kúp (10x)

3 765 Ft

A Posterisan Protect kúp (orvostechnikai eszköz) egy, az aranyeres panaszok enyhítésére szolgáló készítmény, ami bőrvédő komplexumot tartalmaz. Alkalmazását követően egy védőréteget képez a kóros végbél régióban, így védve a fájdalomra érzékeny területeket.

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 871952 ÁFA: 27%
Egységár: 376.5 Ft/db. Nettó ár: 2964.6 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Posterisan Protect kúp (orvostechnikai eszköz) egy, az aranyeres panaszok enyhítésére szolgáló készítmény, ami bőrvédő komplexumot tartalmaz. A víztaszító bőrvédő komplexum a végbélnél vagy annak környékén történő alkalmazását követően egy védőréteget képez a kóros végbél régióban. Így a fájdalomra érzékeny területeket védi az irritációtól. Ezzel egyidejűleg a készítmény érezhetően megkönnyíti a székletürítést egy mechanikus mozgás hatására. A Posterisan Protect kenőcs a védő tulajdonságainál fogva megelőzi az akut aranyérbetegség újbóli előfordulását.

Mit tartalmaz a Posterisan Protect kúp?

A Posterisan Protect kúp egy jojobaviaszból, sárga méhviaszból és cetil-sztearilizononanoátból álló bőrvédő komplexumot tartalmaz. A jojobaviasz (jojobaolajnak is nevezik) a kedvező zsírsav-összetételénél fogva ápolja, védi és simává teszi a bőrt. Egy vékony lipidréteget képez a bőrön anélkül, hogy eltömítené azt. Ezáltal nő a nedvességet visszatartó képesség, javul a bőr rugalmassága az igénybevett végbélrégióban. A bőrvédő komplexum víztaszító hatását a természetes, sárga méhviasz adja. A cetil-sztearil-izononanoát a bőr puhaságát biztosítja. További összetevő a szilárd zsír.

Mikor alkalmazható a Posterisan Protect kúp?

A Posterisan Protect kúp igény szerint alkalmazható. Ajánlatos reggel és este egy kúp használata. Komolyabb panaszok esetén gyakrabban is alkalmazható a kúp. A Posterisan Protect kúp a terhesség és szoptatás ideje alatt is (aggodalom nélkül) alkalmazható.

Hogyan kell alkalmazni a Posterisan Protect kúpot?

A kúpot az ujjával helyezze mélyen a végbélnyílásba annak érdekében, hogy a védő hatását hosszabb időn keresztül fejtse ki.

A kúp kibontása:

A kúp kibontásához tépje fel a fóliát a tetején kezdve olyan hosszan, hogy a kúp könnyen kivehető legyen.

Figyelmeztetés: A Posterisan Protect kúp alkalmazása során a fehérnemű elszennyeződhet. Ezért javasolt valamilyen betét alkalmazása (pl. tisztasági betét).

Mennyi ideig alkalmazandó a Posterisan Protect kúp?

A Posterisan Protect kúp igény szerint legfeljebb négy hétig alkalmazható megszakítás nélkül. A Posterisan Protect kúp rendszeres alkalmazása megelőzheti az akut aranyeres panaszokat.

Mikor nem alkalmazható a Posterisan Protect kúp?

A Posterisan Protect kúp nem alkalmazható egyidejűleg más készítményekkel, melyek olyan akut panaszok kezelésére szolgálnak, mint a viszketés, szúrás, égés, nedvedzés vagy fájdalmak a végbél környékén. A Posterisan Protect kúp bőrvédő komplexuma csökkentheti ezen a készítmények hatását. Ha Önnél a gyapjúviaszra vagy a Posterisan Protect kúp bármely egyéb összetevőjével szembeni túlérzékenység áll fenn, az alkalmazástól el kell tekinteni.

Milyen mellékhatások léphetnek fel a Posterisan Protect kúp alkalmazása során?

A Posterisan Protect kúp előírásszerű alkalmazása kapcsán eddig nem fordult elő mellékhatás.

Milyen óvintézkedéseket kell figyelembe venni?

Ha a Posterisan Protect kúp közvetlen kapcsolatba kerül óvszerrel, az óvszerek szakítószilárdsága jelentősen csökkenhet, és ezért az óvszerek biztonsága nem garantált.

Milyen kiszerelés kapható?

A Posterisan Protect kúp 10 darabos kiszerelésben kapható.

Hogyan és meddig tárolható a Posterisan Protect kúp?

A lejárati idő a dobozon és a buborékcsomagoláson van feltüntetve. A lejárati idő után a kúp nem alkalmazható. A Posterisan Protect kúp legfeljebb 25°C-on tárolandó.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: Dr.Kade Pharma

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Posterisan Protect kúp (10x)
Posterisan Protect kúp (10x)
3 765 Ft