EP Posterisan Protect kenőcs (25g)

Posterisan Protect kenőcs (25g)

5 639 Ft

A Posterisan Protect kenőcs (orvostechnikai eszköz) egy, az aranyeres panaszok enyhítésére szolgáló készítmény, ami bőrvédő komplexumot tartalmaz. Alkalmazását követően egy védőréteget képez a kóros végbél régióban, így védve a fájdalomra érzékeny területeket.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 5 639 Ft / db.
2 darab 5 526 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 5 357 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 871940 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 225.6 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 221 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 214.3 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 4440.1 Ft | 2 db. vásárlása esetén 4351.2 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 4218.1 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Posterisan Protect kenőcs (orvostechnikai eszköz) egy, az aranyeres panaszok enyhítésére szolgáló készítmény, ami bőrvédő komplexumot tartalmaz. A víztaszító bőrvédő komplexum a végbélnél vagy annak környékén történő alkalmazását követően egy védőréteget képez a kóros végbél régióban. Így a fájdalomra érzékeny területeket védi az irritációtól. Ezzel egyidejűleg a készítmény érezhetően megkönnyíti a székletürítést egy mechanikus mozgás hatására. A Posterisan Protect kenőcs a védő tulajdonságainál fogva megelőzi az akut aranyérbetegség újbóli előfordulását.

Mit tartalmaz a Posterisan Protect kenőcs?

A Posterisan Protect kenőcs egy jojobaviaszból, sárga méhviaszból és cetil-sztearilizononanoátból álló bőrvédő komplexumot tartalmaz. A jojobaviasz (jojobaolajnak is nevezik) a kedvező zsírsav-összetételénél fogva ápolja, védi és simává teszi a bőrt. Egy vékony lipidréteget képez a bőrön anélkül, hogy eltömítené azt. Ezáltal nő a nedvességet visszatartó képesség, javul a bőr rugalmassága az igénybevett végbélrégióban. A bőrvédő komplexum víztaszító hatását a természetes, sárga méhviasz adja. A cetil-sztearil-izononanoát a bőr puhaságát biztosítja. További összetevők a benzil-alkohol, butil-hidroxi-toluol, fehér vazelin, tisztított víz és gyapjúviasz.

Mikor alkalmazható a Posterisan Protect kenőcs?

A Posterisan Protect kenőcs igény szerint alkalmazható. Különösen ajánlott a székletürítés előtti és utáni alkalmazás. Az alkalmazandó mennyisége a kezelendő bőrfelület vagy nyálkhártyaterület nagyságától függ. A Posterisan Protect kenőcs a terhesség és szoptatás ideje alatt is (aggodalom nélkül) alkalmazható.

Hogyan kell alkalmazni a Posterisan Protect kenőcsöt?

A végbélnyílás külső területén történő alkalmazáskor a kenőcsöt az ujjakkal kell vékony rétegben felvinni. A végbélnyílásban történő alkalmazáshoz a csomagolás tartalmaz egy oldalsó nyílásokkal
ellátott adagolást segítő feltétet is. A könnyebb kezelhetőség érdekében célszerű a kenőcsöt szobahőmérsékleten tárolni.

Az adagolást segítő feltét alkalmazása:

Az adagolást segítő feltétet a tubusra kell csavarni és a kupakot le kell venni. A tubusra gyakorolt nyomással a kenőcsöt addig kell a feltétbe nyomni, amíg az oldalsó nyílásokon ki nem jön. Ezután az adagolást segítő feltétet óvatosan a végbélnyílásba kell helyezni. Az adagolást segítő feltét bevezetését megkönnyíti, ha azt egy kevés kenőccsel bekenjük. A tubusra gyakorolt újbóli nyomással a kenőcs a végbélnyílás 2 csatornájába kerül. A kenőcs egyenletes eloszlását az óvatos forgatásával lehet elérni. Az adagolást segítő feltét tisztítása egy kevés kenőcs kinyomásával az oldalsó nyílásokon történik, majd a felületét egy nedvszívó papírral letöröljük és visszacsavarjuk a zárókupakot. Ezáltal elkerüljük a kenőcs beszáradását. Ha a kenőcsöt hosszabb időn keresztül nem alkalmazzuk, akkor a feltétet le kell csavarni és meleg vízzel ki kell öblíteni. Javasolt a tubust minden alkalmazás után hátulról felcsavarni annak érdekében, hogy az elülső része mindig tele legyen. Ez megkönnyíti a kenőcs kinyomását.

Figyelmeztetés: A Posterisan Protect kenőcs alkalmazása során a fehérnemű elszennyeződhet. Ezért javasolt valamilyen betét alkalmazása (pl. tisztasági betét).

Mennyi ideig alkalmazandó a Posterisan Protect kenőcs?

A Posterisan Protect kenőcs igény szerint legfeljebb négy hétig alkalmazható megszakítás nélkül. A Posterisan Protect kenőcs rendszeres alkalmazása megelőzheti az akut aranyeres panaszokat.

Mikor nem alkalmazható a Posterisan Protect kenőcs?

A Posterisan Protect kenőcs nem alkalmazható egyidejűleg olyan készítményekkel, melyek olyan akut panaszok kezelésére szolgálnak, mint a viszketés, szúrás, égés, nedvedzés vagy fájdalmak a végbél környékén. A Posterisan Protect kenőcs bőrvédő komplexuma csökkenheti ezen készítmények hatását. Ha Önnél a gyapjúviaszra vagy a Posterisan Protect kenőcs bármely egyéb összetevőjével szembeni túlérzékenység áll fenn, az alkalmazástól el kell tekinteni.

Milyen mellékhatások léphetnek fel a Posterisan Protect kenőcs alkalmazása során?

A Posterisan Protect kenőcs előírásszerű alkalmazásakor csak nagyon ritka esetekben várható mellékhatás. A butil-hidroxi-toluol helyi bőr- vagy nyálkahártyairritációt okozhat.

Milyen óvintézkedéseket kell figyelembe venni?

Ha a Posterisan Protect kenőcs közvetlen kapcsolatba kerül óvszerrel, az óvszerek szakítószilárdsága jelentősen csökkenhet, és ezért az óvszerek biztonsága nem garantált.

Milyen kiszerelés kapható?

Posterisan Protect kenőcs 25g kenőcs kiszerelés formájában kapható.

Meddig tárolható a Posterisan Protect kenőcs?

A lejárati idő a dobozon és a tubuson van feltüntetve. A lejárati idő után a kenőcs nem alkalmazható. A felbontást követően a kenőcs 6 hónapig használható fel. A Posterisan Protect kenőcs legfeljebb 30°C-on tárolandó.

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: Dr.Kade Pharma

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Posterisan Protect kenőcs (25g)
Posterisan Protect kenőcs (25g)
5 639 Ft