EP Plastubol-PP spray CFC mentes (125g)

Plastubol-PP spray CFC mentes (125g)

7 249 Ft

A Plastubol-PP spray (gyógyászati segédeszköz) ép vagy sérült bőrfelület védelmére, egyes sebek befedésére szolgál. Plasztikus sebfedő, mely a sebfelszínre permetezve az oldószer elpárolgása után átlátszó filmet képez.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 7 249 Ft / db.
2 darab 7 104 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 6 887 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 19 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 642170 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 58 Ft/g | 2 db. vásárlása esetén 56.8 Ft/g | 3 vagy több db. vásárlása esetén 55.1 Ft/g
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 5707.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 5593.7 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 5422.8 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kategóriák:
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Plastubol-PP spray (gyógyászati segédeszköz) ép vagy sérült bőrfelület védelmére, egyes sebek befedésére szolgál. Plasztikus sebfedő, mely a sebfelszínre permetezve az oldószer elpárolgása után átlátszó filmet képez, mely védi a sebet (bőrt) a különböző külső behatásokkal és a fertőzésekkel szemben. A sebeken és a bőr felszínén fertőzésgátló hatása nincs és nem gátolja a baktériumok szaporodását a filmréteg alatt, ezért mindig gondoskodni kell a seb gondos megtisztításáról és fertőtlenítéséről.

Javallatok:

Zárt műtéti sebek fedése, a műtét után 24-48 órával, váladékozó sipolyok, sebek környékén a bőr védelme, első fokú égési sérülések befedése, felületes hám horzsolódások, frissen behámosodott sebek védelme, nehezen köthető területek sebvédelme, nem nedvező ekcéma, bőrgyulladás fedése (nem zsíros, felszívódó kenőcsök alkalmazása után is); az ép környezet védelme maró hatású ecsetelők alkalmazásakor, érzékeny bőr védelme irritáló anyagokkal szemben.

Ellenjavallatok:

Minden olyan seb, amelynél anaerob körülmények létesítése nem kívánatos például szúrt, harapott, mély, tasakos, fertőzött, valamint bőven váladékozó sebek. Harmadfokú égési sérülés esetén és nyomásnak kitett testrészeken nem alkalmazható.

Összetétel:

Filmképzőanyag: 5,3 g methylmetacrylat-butylacrylat-butylmetacrylat copolymer, 0,4 g diisooctylium phthalicum

Segédanyag: etil-acetát, propán tartalmú n-bután hajtógáz

Fontos figyelmeztetés: A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Gyártó: PannonPharma Gyógyszergyár

Vonalkód (EAN):  5997900547900

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Plastubol-PP spray CFC mentes (125g)
Plastubol-PP spray CFC mentes (125g)
7 249 Ft