EP - 24% Phyteneo Otic Solution fülcsepp (10ml)

Phyteneo Otic Solution fülcsepp (10ml)

2 169 Ft 1 659 Ft

A Phyteneo Otic Solution fülcsepp (orvostechnikai eszköz) humán felhasználásra szolgál a külső hallójárat betegségeinek kezelésére, megelőzésére, és a megkeményedett faggyúdugók (cerumenek) eltávolítására a fül mechanikus öblítésével, a fülzsír felpuhításával és feloldásával.

Készleten

Gyors, diszkrét, valamint 12 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 299644 ÁFA: 27%
Egységár: 165.9 Ft/ml Nettó ár: 1306.3 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Készletkisöprés
most különösen megéri

Termékleírás

A Phyteneo Otic Solution fülcsepp (orvostechnikai eszköz) humán felhasználásra szolgál a külső hallójárat betegségeinek kezelésére, megelőzésére, és a megkeményedett faggyúdugók (cerumenek) eltávolítására a fül mechanikus öblítésével, a fülzsír felpuhításával és feloldásával, valamint a hallójárat bőrének hidratálásával és felpuhításával, a víz, a por és a szennyeződés fiziko-kémiai mechanizmussal történő eltávolításával. Az Phyteneo Otic Solution fülcsepp elősegíti a külső hallójárat bőrének regenerációját.

Adagolás és az alkalmazás módja:

A külső hallójáratban lévő szennyeződés (víz, por) eltávolítására vagy nem megfelelő öntisztulóképesség esetén, amikor fokozott mennyiségű fülzsír halmozódhat fel a hallójáratban. Ez a hallójárat öntisztulásának csökkenéséhez, és olyan környezet kialakulásához vezet, amely kedvez a mikroorganizmusok túlnövésének, illetve elszaporodásának, aminek következtében gyulladás vagy más egészségügyi probléma léphet fel. Pipetta segítségével 2–3 cseppet kell cseppenteni a külső hallójárat nyílásába. A szokásos alkalmazás naponta 2–4 alkalommal mindkét fülbe. A felhasználás előtt az oldatot testhőmérsékleten (36–37 °C-on) kell tárolni, pl. kézzel fel kell melegíteni. A készítmény alkalmazása után a fül tisztítása előtt várjon legalább 10 percet. A fül mechanikus tisztítását óvatosan, vattapálcával kell végezni, mivel a fülzsírdugót nehéz lehet elérni, és előfordulhat, hogy beljebb tolja a hallójáratba. A folyamatos alkalmazás időtartama nem haladhatja meg az 5 napot.

Ellenjavallatok:

A készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység, a dobhártya fertőzéses vagy traumás eredetű károsodása (perforációja) esetén nem alkalmazható.

Mellékhatások:

Ritkán fennáll a helyi allergiás reakció, a hallójárat irritációjának és eldugulásának kockázata.

Fontos figyelmeztetések:

  • A készítmény sérült dobhártya esetén nem alkalmazható.
  • A készítmény bármely összetevőjével szembeni allergia vagy túlérzékenység esetében nem használható.
  • Amennyiben bármilyen mellékhatást észlel, akkor forduljon orvosához.
  • Terhes és szoptató nők, valamint 3 évnél fiatalabb gyermekek a készítményt csak szakorvosi konzultációt követően használhatják.
  • 15 év alatti gyermekek a készítményt csak felnőtt felügyelete mellett használhatják.
  • A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN): 8594071270094

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Phyteneo Otic Solution fülcsepp (10ml)
Phyteneo Otic Solution fülcsepp (10ml)
2 169 Ft -24%
  
1 659 Ft