EP Szuper ár! Physiomer Felnőtt orröblítő oldat (135ml)

Physiomer Felnőtt orröblítő oldat (135ml)

3 199 Ft

Kiskereskedelmi listaárunk: 3 561 Ft
Megtakarítás: 362 Ft

A Physiomer Felnőtt orröblítő oldat (orvostechnikai eszköz) rendszeres használata lehetővé teszi az orrnyálkahártya tisztán tartását. Eltávolítja az orrba került szennyeződéseket, felszabadítja a nyálkahártyát a fölösleges terheléstől, szabaddá téve a légutakat.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 3 199 Ft / db.
2 darab 3 135 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 3 039 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 786022 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 23.7 Ft/ml | 2 db. vásárlása esetén 23.2 Ft/ml | 3 vagy több db. vásárlása esetén 22.5 Ft/ml
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 2518.9 Ft | 2 db. vásárlása esetén 2468.5 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 2392.9 Ft
EP: Egészségpénztárra elszámolható termék
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Physiomer Felnőtt orröblítő oldat (orvostechnikai eszköz) rendszeres használata lehetővé teszi az orrnyálkahártya tisztán tartását. Eltávolítja az orrba került szennyeződéseket, felszabadítja a nyálkahártyát a fölösleges terheléstől, szabaddá téve a légutakat.

A felnőttek életmódjukból vagy munkájukból adódóan gyakran nem tudják elkerülni az immunrendszerüket érő, a környezetből jövő támadásokat. A rárakódott szennyeződés csökkenti az orr csillószőreinek hatékonyságát, megkönnyíti a kórokozók felső légutakba jutását. Az orrhigiénia napi alkalmazásával ezek a hatások kiküszöbölhetőek, illetve következményeik nagymértékben gyengíthetőek. A Physiomer termékek nem csak abban az esetben ajánlottak, amikor az immunrendszer meggyengülését már fizikai tünetek jelzik, hanem a kellemetlen hatások fellépése előtt, alatt és után, vagyis naponta akár többször is alkalmazva, megelőző jelleggel is használhatóak.

Környezeti hatásokból induló (nagyvárosi élet, poros munkahely) vagy életmódból adódó (dohányzás) levegőszennyezés esetén, rendszeres használata lehetővé teszi az orrnyálkahártya tisztán tartását. A Physiomer oldat eltávolítja az orrba került szennyeződéseket, felszabadítja a nyálkahártyát a fölösleges terheléstől, szabaddá téve a légutakat. Sportolók számára nem elhanyagolható módon megnöveli az oxigénfelvétel felületét, ezzel lehetővé téve a megnövekedett oxigénigény kielégítését.

Physiomer Felnőtt orröblítő oldat:

  • 100% hígítatlan tengervizet tartalmaz
  • Kitisztítja az orrjáratokat és ezáltal nagyobb felületen teszi lehetővé az oxigénfelvételt
  • Segít megszüntetni az allergia vagy megfázás okozta orrdugulást
  • Megelőzi a szövődmények kialakulását, idült kórkép esetén pedig csökkenti a panaszok időtartamát és intenzitását
  • Gyengéden távolítja el a felgyülemlett váladékot, szennyezőanyagokat és kórokozókat
  • Mindennapi, naponta többszöri használata is biztonságos (gyakori, illetve hosszan tartó használat nem okoz nyálkahártya-irritációt, hozzászokást, illetve függőséget)
  • Megelőzésre is alkalmas

Kiszerelés: 135 ml.

Figyelmeztetés:

  • A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Vonalkód (EAN):  3564300000667

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Physiomer Felnőtt orröblítő oldat (135ml)
Physiomer Felnőtt orröblítő oldat (135ml)
3 199 Ft