Pharma Nord Bio Uniqinol kapszula (60x)

Pharma Nord Bio Uniqinol kapszula (60x)

11 039 Ft

A Pharma Nord Bio Uniqinol kapszula (étrend-kiegészítő készítmény) növényi olajban oldott Q10-et tartalmaz lágy, fénytől védett zselatin kapszulákban.

Mennyiségi kedvezmények több darab vásárlása esetén:
1 darab 11 039 Ft / db.
2 darab 10 818 Ft / db.-2%
3 vagy több darab 10 487 Ft / db. -5%
Gyors, diszkrét, valamint 17 990 Ft-tól ingyenes kiszállítás bármely szállítási mód választása esetén! Részletek.
Garantáltan biztonságos vásárlás! Részletek.

Mpatika.hu - Garantáltan biztonságos vásárlás

Cikkszám: 790076 ÁFA: 27%
Egységár: 1 db. vásárlása esetén 184 Ft/db. | 2 db. vásárlása esetén 180.3 Ft/db. | 3 vagy több db. vásárlása esetén 174.8 Ft/db.
Nettó ár: 1 db. vásárlása esetén 8692.1 Ft | 2 db. vásárlása esetén 8518.1 Ft | 3 vagy több db. vásárlása esetén 8257.5 Ft
Kiemelt kínálatunk
a készlet erejéig

Termékleírás

A Pharma Nord Bio Uniqinol kapszula (étrend-kiegészítő készítmény) redukált, aktív formában tartalmazza a Q10-et, melynek neve így ubiqinol. Testünkben a Q10 folyamatosan változik ubiquinone (oxidált Q10) és ubiqinollá (redukált Q10) az energia-termelési ciklus részeként, függően az elektron leadásától vagy felvételétől. Q10-nek ez a két formája egymással felcserélhetően része az emberi biokémiának, amelyben az ubiquinone elinditja a sejtenergia-termelést, és az ubiqinol pedig egy mellékterméke ugyanennek a folyamatnak mely által fontos antioxidáns is.

Ubiqinol teljesen fehér színű, az ubiquinonehoz viszonyítva melynek karakteres sárgás színe van. Ahogy az ubiqinol oxigénnal találkozik, visszaalakul oxidált (és sárga) ubiquinone formába. A Pharma Nord kifejlesztett egy speciális technikát, ami megvédi az ubiqinolt egy lágyzselatin kapszulában és megakadályozza, az oxidáció hatására történő ubiquinone formába alakulást. A Pharma Nord kifejlesztett egy speciális eljárást, amely megvédi az ubiqinolt a lágyzselatin kapszulán belül, és megakadályozza hogy az elektron leadás által (oxidáció) ubiquinone-vá alakuljon át.

A Bio-Ubiqinol egy erős antioxidáns, mely támogatja a szervezetet az alacsony Q10 szint megnövelésében.

Az ubiqinol tartalmú étrend-kiegészítőknek egy hátrányuk van, mégpedig, hogy amint oxigénnek van kitéve azonnal oxidál és ennél fogva visszatér az eredeti, ubiquinone formájába. Mindazonáltal, a Pharma Nord egy speciális gyártási folyamattal sikeresen kapszulázza a nyersanyagot olyan módon, ami engedi hogy aktív formájában maradhasson.

A szabadalmaztatott lágyzselatin kapszulánk megvédi a Bio-Ubiqinolt a fénytől és az oxidációtol, hogy a vegyületet a tervezett formájában juttassa a testébe.

Miért használjunk a Bio-Active Q10 Uniqinol-t?

  • Bio-Active Q10 Uniqinol növényi olajban oldott Q10-et tartalmaz lágy, fénytől védett zselatin kapszulákban.
  • A Q10 mely a Bio-Active Q10 Uniqinolban is van, hasonló ahhoz a Q10-hez, ami az emberi testben is megtalálható (kb. 100%-os biohasonlóság).
  • Bio-Active Q10 Uniqinolban is használt Q10 forma teljes mértékben természetes, ami mentes minden szintetikus cisz-izomertől. Emellett a gyógyszerészeti minőségű gyártás garantálja, hogy nem tartalmaz semmilyen szennyező anyagot, amik más Q10 alapanyagokban előfordulhatnak.
  • Mind a Q10 alapanyag, mind pedig a növényi olaj a Bio-Active Q10 Uniqinolban nem-GMO garantált.
  • Bio-Active Q10 Uniqinol gyógyszergyártási gyakorlat szerint előállított termék. Ez garantálja a termék minőségét, hatékonyságát, és biztonságát.

Főbb jellemzők:

  • Redukált, aktív ubiqinol formában tartalmazza a Q10-et.
  • Szabadalmaztatott, speciális gyártási folyamat során csomagolt lágyzselatin kapszulában, amely megvédi az ubiqinolt a fénytől és az oxidációtol.
  • A Pharma Nord Q10 mindkét formája dokumentáltan jó felszívódással és minőséggel rendelkezik.
  • Gyógyszergyártási gyakorlat szerint a dániai Élelmiszer-biztonsági és Gyógyszerészeti hivatal felügyelete alatt előállított termék.

Hatóanyag-tartalom:

Tápanyag 1 kapszulában: NRV*
Ubiquinol (koenzim Q10) 30 mg **
C-vitamin 12 mg 15%

*NRV: Táplálkozási referenciaérték felnőtteknek.
**NRV: Nincs megállapítva.

Összetevők:

Összetevők:

Kókuszolaj, zselatin

Nedvesítőszer:

Glicerin, tisztított víz, koenzim Q10 (Ubiquinol)

Színezék:

Ammóniás karamell, titán-dioxid

Antioxidánsok:

Aszkorbinsav tokoferolok keveréke

Csomósodást gátló:

Szilícium-dioxid

Adagolás:

1 kapszulát naponta étkezés közben bevenni.

Kiszerelés: 60 db.

Fontos figyelmeztetések:

– Ne szedje a készítményt, ha az összetevők bármelyikére érzékeny vagy allergiás!
– Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
– Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
– Gyermekek elől elzárva tartandó!
– Szobahőmérsékleten, száraz helyen, fénytől védve tárolandó!
– Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni. Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe!

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

A hiteles véleménynyilvánításhoz regisztráció, valamint a regisztrált felhasználói fiókhoz kapcsolódó korábbi termékvásárlás szükséges honlapunkon.

0
0 Ft
Lépj velünk kapcsolatba
Pharma Nord Bio Uniqinol kapszula (60x)
Pharma Nord Bio Uniqinol kapszula (60x)
11 039 Ft